Стефан Данаилов целува топмодел

Най-красивите жени във филмите винаги са за Стефан Данаилов.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Данаилов целува топмодел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а бе толкова ли няма някоя актриса , която да е поне на подходяща възрастова граница с героя на данаилов ...е..си гнусната сцена с целувките..освен това , да бяха коригирали малко на станимира рецитала...

Бате Ламбо е герой, само младо цунка той!

Какво ви става на всички, които се гнусите? Отвартително ли ви е да гледате Ал Пачино, Роберт де Ниро и т.н. да целуват по-млади жени или по-скоро им се кефите? Аман от двойни стандарти.

браво, мария! колко само си права!?! много от младите момичета (при това "известни") целуват такива мъже, че просто да се чудиш как ядат с тази уста! такива сме си - винаги да отричаме, подценяваме и критикуваме българското! и после искаме другите да ни уважават и ценят! дори не бих казала, че е завист! просто сме си злобни!

Определено се гнуся като видя Роберт де Ниро и Ал Пачино на екрана, а като целуват млади жени още повече.

пожелай сида остарееш като Ал Пачино и Робърт Де Ниро.Макар че в твоя случай това няма да стане ,защото след една определена възраст-25г и нагоре грозотията отвътре почва да личи отвън.

Топмодел с разклатен брак що е то?мания за величие да се пробваш като си куха лейка

Гадно, много гадно. Стар и противен. Не й завиждам. На 30 години да целуваш старец на 70. Природата си казва думата. Плътта си старее. Дано ни спести режисьора такива сцени.

Защо не ми пуснахте коментара

Голем праз!

Съгласна съм за топмоделите - малко ли са от НАТФИЗ.Същото се отнася и за Диляна Попова - кой я е одобрил на кастинга не ми е ясно.Тя няма духовно излъчване - с този ужасяващ поглед и неприятни очи-да не ти се появят в съня.

Случйно ми попадна рекламната листовка на Яне за 24 МИР и що да видя? Един бивш комшия и съкварталец - Кирил Кленовски, по-известен като Кирчо Платноходката гордо поставен на избираемото второ място. После установих, че фигурира и трети в 23-ти район. Та този господин е с твърде любопитна биография. В края на 80-те започва като барман в елитно столично заведение, там "попада на хора и става човек". Близък приятел е на Тошко Славков. В началото на 90-те живя известно време в Швейцария, после се върна тук и завъртя бизнес с ВИС, натрупа много кинти и изчезна от полезрение. Дълги години нищо не бях чувал за него преди да го мерна в яневата листовка. А пък за тази "Фуудярд холдинг", дето са му я записали във визтката, била собственост на печалноизвестния банкер Емил Хърсев. Въобще, има доста какво да се рови около

Малко ми беше гнусно, защото той не изглеждаше чистоплътно (и душевно), а тя не изразяваше и грам чувство или секс. Такава пародия не бяхме гледали отдавна.

... фешън е от едно време. Нищо, че партията му е над сто години...

Девойчето е възгрозничко и супернекадърно с безкрайно селско,примитивно излъчване.Колкото до другото,късмет е изкарала горкичката,Ламбо си остава пич отвсякъде,дори и на тая възраст.

що не си кажеш че искаш да си на нейното място:) (аман от червени педали)

гадно и гнусно..тя може да му е внучка

... прадядо...

Така е! Неприятно за гледане!

Ламбо винаги си е бил късметлия (поне в киното)! Семействата ни бяха близки и аз често съм имал щастието да бъда в една компания със зевзека Ламбо! Готин пич беше и си остана такъв - няма дуене, стойки а ла Жорж Ганчев или пък Тиквения! Все пак интелигентно момче беше и си остана такъв. Не биваше да то използват за политически дивиденти!

добре че баща му си продаде съвеста, офицерската чест и престъпи клетвата си, като офицер на Негово Величестов Цар Борис III,и мина на хранилка при родоотстъпниците-комунисти (агенти на ционизма), та да му "изгрее" звездата на ламбо:), некадърник!

А ако бабите започнат да ревнуват.... айдееее отидоха изборите

Хахахаxах, как добре го измисли:)

AHAHAHAHAHAHHA

аиде стига с тя герантофиля и первези в ефир ....дедо стефчо же се засрами !!!а тя па каво се парви на ощипана ,колко ги е целувала като него преди да стигне в тв ....узас!

гърдите на станимира са много хубави - с хубави зърна, стегнати и налети - определено са далеч от малки, но в таза е доста широка в сравнение с гръдния си кош, т.е. това създава лека асиметрия, но без съмнение хубава жена топ класа.

Не разбрах само описание на жена или на крава направи!? :)

не мога да повярвам! какав безумен коментар!

А защо топмодел Няма ли актриси за ролите и докога топмоделите ще се изявяват като актриси.Дървени от всякъде.Колко момичета са завършили НАТФИЗ и чакат някоя роля.Те не се изявяват като модели защото са учили 5-6 години актьорско майсторство за да ги изместят топмоделите.Поне да бяха хубави.Жалко,много жалко!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Те нещо друго не можеш ли да питаш? Отговорихме ти отворко

Готино, поинтересувайте се кой е мъжа на тази девойка. Класика в жанра...

е какво да се интересуваме - сигурен съм, че е някой, който не обича да се пише за него, така че трябва цяло разследване да проведем за да намерим подобна информация.

според медийте има връзка с Жан Кристоф, франсе, година и половина по-малък от нея, финансист, брокер на американската стокова борса, т.е. поне аз не виждам нищо интересно в това - не е все пак някой мафиот, богато старче и т.н.

Киро парахода, ожениха се миналата година

Грозна е!

На мене много ми харесва тази жена

Хубава е Станимира! Поздравления за избора! :-)

Гадно е!

Е до кога манекенки ще се изявяват като актриси.На модният подиум може да са 1 ,но има толкова способни млади момичета,които чакат някакво роля в киното ,но естествено не се пробват като манекенки защото са учили ВИТИЗ и не стават и неискат да бъдат там където не им е мястото. Стига с тези глупости.Манекенка да се изявява като актриса.Само развалят филмите.Дървени са от всякъде.

Moже да са способни, но почти няма красиви. В НАТФИЗ влизат някакви ексцентрични откачалки, а всички знаят, че красотата продава, особено в киното. Пък и какво толкова трябва да учи една жена 4 години как да флиртува с един мъж или да интригантства , тъй като повечето женски роли са такива, както при Шекспир, така и в "Стъклен дом". Амплоато не се е променило много. Така че не само манекенките, ами и някоя красива от улицата да вземат, пак ще се справи.

Я, многознайко такъв, посочи именат а на поне две "кадърни" млади актриси и тагава плюй по манекенки и каскадьорки, които прилично и без рецитации правят ролята. Младите актьори не учат и не могат да се справят с киното. Спомни си "Забранена любов" и рецитациите там.

Е ако си спомняш ,че главната тероиня-не си спомням името мисля ,че Соня Младенова ли беше също е манекенка и играеше толкова смешно и некадърно

bravo super novina samo za CNN

Тази жена модел?А аз си мислих,че разбирам от жени...:(((((

станимира е една от наи скапо платените модели тапок такав! повярваи че не разбираш от жени пробваи при мажете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се обиждай селянино, но колегата е прав, има толкова много жени с витиз, които чакат дядкото да ги покани за роля. Артисти с очаквания за кариерно развитие и много по красиви от тази жена. още като даваха сцената ме отврати да е гледам.

Като е толкова скъпо платена манекенка, защо се бута да става актриса? Има красиви актриси, които с по-голям успех биха се целували с дядото.

беше доста гнусно за сцена от филм

Какво я целува, физиономията му е все едно засмуква бензин от резервоара ...

ХОХОХО. Верно е така !

Вярно, точно така си е.

ужас, ужас, а аз си мислех, че нашето кино е тръгнало да се радвива

Стефан Данаилов винаги е бил харесван.Така ,че тази "манекенка" ,не е много чистоплътна.не се знае какво е слагала в устата си и на други места.Парите на тези труженички се вадят по известен начин.Нормално е да го е гнус ,човека.