Ники Сотиров за любимите си жени

Ники Сотиров не живее под един покрив с любимата си.

Обратно в новината

Коментари - Ники Сотиров за любимите си жени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до зоната прислугата няма думата ти тъпанарино, радвай се, че живееш сред такива личности,като Ваня Цветкова,Ивайло Герасков,Христо Мутафчиев от зона-Б-18 и много още,ако те са жалки тогава ти какъв си и за прислуга не ставаш.

Никинце, ти си един жалък смешник! Ако си толкова печен, нямаше да се разхождаш сред нас в Зоната, като "Брат Пит" сред прислугата си, най-малкото, че има къде по интересни и творчески хора от теб тук, още от 80те:)))

Честито Рождество Христово ! Моля, не бъдете толкова злобни бе хора. Всеки човек си има своите недостатъци. Перфектни хора няма. Усмихнете се поне на празниците колкото и до Ви е болно и тъжно. От всичката тая злоба единствено може да си навредите на себе си. Весели празници!!!

Приятен ненатрапващ се мъж.Харесван от дамите джентълмен и актъор

бастун от всекаде.не знам зашо го лансират.мазен нагаждач,тип комсомолски секретар

Честито Рождество Христово. Много го харесвам и като мъж и като актьор.

А много голям седесар бе станал като Христо Марков и като не стана нищо изгуби интерес и се отчая , иначе ролите му в тези два филма са епизодични почти и изиграни много, много слабичко

абе не го познавам човека,но образат му в серяла е само две неща---излишен и неуместен. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

доста неприятен като излъчване но за съжаление периодично се появява

Много е елегантен и интелигентен. Има какво да учат от него младите му колеги. За жените - винаги привлекателен и желан.

Той е един истински джентълмен, с осанка на аристократ, с много благороден вид и една особена харизма.Един много различен от стереотипа на бг мъж.Нормално е да се оплюе подобаващо,не всеки ден по бг улиците се срещат такива мъже.Иначе с шкебестите, ниски, дебели, груби и нечистоплътни мужици до отвръщение сме свикнали.Нали?!

Браво! Чудесен коментар!

+1

Виждам, че бледата личност на Сотиров не предизвикала никакви коментари, но немога да се въждържа да си кажа моето. Това е един изкуствен женчо който незнайно защо ни го завирате вие медиите. С нищо не блести освен с медиини изяви. Участието му във филма е доста слабо и бездарно. Сотиров е в тежест на филма. Заради тикането на такива зализани т.е. Обратни актьори ни е токова смешно киното в бг. Доста наивитет трябва да има за да го приемем за изкуство. Ако напъните на всеки се броят за изкуство то всичко е пропаднало. Дано някога се отървем от такива изкуствени и зализани типове.

Аз пък не мога да въздържа да не ти отговоря,дано някои ден се отървем от такива като теб,имащи се за нещо повече и коментираики другите.

За какъв чеп му е под покрива като там има други работи

Що за неубоздана злоба е това, твойто. На мен ми харесва играта му и ще се радвам да го гледам и занапред. Честито Рождество на всички!

Имаш гелосани мисли,но явно не познаваш творчеството на човека.Допускаш большая ошибка!Не мисля,че е добре да врещи като новоизлюпените актьори.Хайде честито Рождество!

Ти първо си преброй правописните грешки, после се научи да пишеш грамотно и чак тогава си позволявай да изказваш мнение за другите.