Топ красавиците на 2011

Съпругата на британския принц Уилям Кейт Мидълтън беше обявена за най-голямата красавица тази година, оставяйки сестра си Пипа на второ място.

Обратно в новината

Коментари - Топ красавиците на 2011 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До ХИК Гроздето е кисело............Дано ме разбереш какво имам в предвид. А що се отнася до Асен Блатечки- май завиждаш. Може да не е красавец , но е чаровник и много естествен.

Браво на Кети. Хубава, умна и чаровна. Монархията е целомъдрена и е няколко хода в аванс. Бог да я дари с деца.

Е.ах ви и класацията. Кейтитуу я бутат навсякъде, Адел леко мяза на прасе а не на красавица, Ейми Чайлдс прилича на Българска попфолк изпълнителка, Риана е супер противна (оня за тва и пукаше кокалите) , а всички взети заедно ако им махнем 5те тона грим, ще се получи класация за най-зле изглеждащи "красавици".

Тези да дойдат в България и тогава да видим каква ще им бъде класацията. С малки изключения тези жени не могат да бъдат наречени дори хубавки.

Най хубава е КИМ Чен Ун.Ясно?

Катрин е много чаровна, но чак пък най-лична красавица в световен мащаб ?!... Мноооого пресилено. За сестра и да не говорим! Тази Пиа е толкова грозновата и повехнала! Въобще тези класации са толкова измислени и смешни, не знам кой им се връзва? Същата работа като с измисления личен "хубавец" Асен Блатечки. Да плчеш ли, да се смееш ли?! ...

Катрин е не само хубава, но и образована и умна. Да бъде здрава.

все английски класации...а както сами забелязвате, те си пробутват все своите напред..Виктория Бекъм красавица????

ЕЕЕЕ разочарован съм!Очаквах поне Н.Лозанова или Златка Райкова да са в класацията :-) Друго си е да има една истинска к.рва!

Или аз нямам вкус, или не знам. С малки изключения, направо съм в потрес от това, което виждам на снимките

Е тея участват във всички световни класации за всичко. Нещо по-свежо няма ли? Тези каки съм ги минал вече.

Гласуваме за Дженифър Лорънс пък. Другите си ги имаме - дори съседките ми са по-хубави от Катя и Пепа.

Брей, да му се не види макар, каква красавица, какво нещо! Интересно, ако не беше жена на приц, дали щеше да е в някаква класация въобще? НАДАЛИ!!!

На кое място са Мис Свят и Мисис Свят?