Анджелина към Брад: Ти си по-красив от мен

Анджелина Джоли и Брад Пит си тръгнаха от наградите „Златен глобус" с празни ръце, но не и с празно сърце.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина към Брад: Ти си по-красив от мен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко при тези двамата е реклама и пи ар. Всяка реплика , поглед, дори начина по който се държат когато са заедно. това е част от машината за пари , те са един много скъп продукт от който добре печелят те и тези около тях, така че не вярвайте на всяко нещо което се каже по техен адрес. Те трябва да изглеждат перфектно и да се държат така, а ние да се прехласваме. Толкова е просто.

Пословичната неизтребима БГ злоба... Аз им се радвам и възхищавам на гражданското чуство. Останалото е просто суета!

В погледа й има нещо толкова искрено! Фотографа е уловил невероятно красив момент! Прекрасни са! Не може да става дума за сравнение. Анджи е прелестна като жена, а Брад Пит като мъж. Искрено се надявам да продължават да са все така влюбени :) Като в една вълшебна приказка :)

Е, те със сигурност ще погрознеят с възрастта Но вие сте се родили грозни. А това вече е тъжно

Има един стар лаф - един мъж ако е по хубав от маймуна значи е красив - така че лично аз смятам , че Джоли е по-красива , но това е по обясними причини !

И защо ли няма един свестен филм в който се е снимала, като е толкова "прекрасна " актриса - без да натрапват външните и дадености?

И аз така мисля.

Не мога да повярвам, че за някои хора Анджелина не е красива...Наистина сме различни :) За мен Анджелина е олицетворение на женската красота, уникална е!

Нека съвременните българки вземат пример от Анджелина как една дама трябва да се отнася към мъжа до себе си!!

Анджи е страхотна. Не е класическа красавица, като Катрин Зита, която обожавам, но има харизма, която завладява. Благотворителността и ангажираността и към различни каузи са нещо , пред което всеки може да се преклони. Много хора я упрекват в лицемерие, но само истински човек може да се занимава с подобни неща.

След няколко годинки и двамата ще погрознеят.

и все по така ще става