Вихра пусна официално изявление до медиите

Новата водеща на "Споделено" Вихра Петрова написа официално писмо, с което се опитва да потуши медийната война, която се разрази между нея и бившата й половинка Иван Христов през последните дни.

Обратно в новината

Коментари - Вихра пусна официално изявление до медиите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казвам се Грета Ууд, толкова се вълнувам, че намерих магия, която е реална, честен и прави това, което казва, че ще направи, отне 24 часа, за да се върне жена ми, за да се върне у дома и след помощта на д-р Огунделе... благослови те и Бог да те пази в безопасност и здраве. Казах му, че ще споделя свидетелството си като признателност, така че ако имате нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Той е човек на думата си.

ЖАЛКО ЧЕ ТВ СТАНА ЕДНА ПРОВИНЦЕЯ ХВАНИ ЕДНАТА ПА УДАРИ ДРУГАТА.НЕ ГИ ГЛЕДАМ .НА НИСКО НИВО ВОДЯТ ПРАДАВАНИЯТА

Вие двамата защо не се разберете сами ,а си говорите чрез вестници.Има толкова важни неща че вече ставате смешни с вашата раздяла.Щом той е с друга значи има защо.Съгла си се че и ти не си цвете ВИХРЕ.

Моля информирайте ни своевременно когато майката на Ава реши пак да се разсъблече !

и къде е работила ?????- в предаването на иван

вихрето нещо смекчи тона, съгласна е на всичко, след като й извадиха кирливите ризи.

Много великодушно от страна на Вихра..Но тук му е мястото да натрие носа на"минаващата през чужди постели" Ирина.Толкова злобна и комплексирана особа,едва ли има в която и да е телевизия.Тъпа е като шушон и колкото и да се мъчи да се представи като някакъв капацитет,напъните и са ялови.И рубриката"Най-добрата майка" не е за нея.Жена,по чиято вина едно дете остава без семейство,не трябва да се води от нея.Тя е без капка срам и морал !!!

Не зная какъв продуцент е Иван, но с Андрей не бяха лоши водещи, в "Сблъсък", например. Тя е безкрайно неинтелигентна, а от цялото и поведение лъха отчаян провинциализъм. Провинцията като поведение, а не като географско понятие.

И тримата са големи лигльовци, а от това ще страда само Ава.

Стига вече с тези писания! Това са измислени хора във вече несъществуваща дъжава!

Супер мелодраматично, браво! Като чета тази простотия ми се повръща.

Когато си взела за съпруг такъв малоумник като ОПОСУМА ИВАН ДА СИ МИСЛИЛА а детето ще страда поне докато осъзнае на кого е дете.

харманлийски вълкодав

И двамата имат своята болка и своята вина,всеки ще плаща своята цена ! Никой не може да им реши проблема, затова добрият начин е да оставят времето да решава.

Е малко е късничко да беше помислила преди ритуалното събличани в ефир

Като се плюете взаимно не мислите ли за детето? Дръжте се като цивилизовани хора.

Еееееееееееех мила,не мислиш ли,че вече е късно и че и двамата изпуснахте духа от бутилката.Каквото повикало такова се и обадило.Никой от двама ви не замълча и не остана длъжен на другия.

Много изпростяха !Едно с личния си живот и второ с появата по медиите. Опитвам се да видя нещо хубаво в новото и участие в ТВ7, но не се получава. Не ми харесва, фалш и........ не може да ми привлече вниманието.Превключвам на друг канал.

Е как да има нормален живот детето,когато баща му не изтрезнява,а майка му не може едни палачинки да му направи за закуска.

голема патка ей! Досега лаеше, пък сега изведнъж като зеха и нейните кирливи ризи да излизат, зе че обърна палачинката! Да не били говорели!? Ама патко кат не щеш да се говори защо въобще почна да говориш!!!??? Досега Иван само веднъж е казъл нещо и тая се врътна!

Алоууууууууууу, рейтингите на предаванията ви се сриват и се чудите, какво да измислите- сватби, любовници, разводи .........! Вече не важите!

Нормално е тя да обикаля телевизиите и да се държи и като луда ако ще, защото тя е наранената и изоставената! Ненормалното е на реакциите и на болка, Иван да удря още по жестоко и да се изкарва честен. Просто ми се догади от него.

Всичко идва от Ирина! А защо тя не се развежда, а? Къта си мъжа! За всичко е виновна тя!

пълни глупости

Ти не си добре, бе жено! Какво значи "къта си мъжа"? Този мъж да не е ненормалник, че да седи и изпълнява, каквото му се нареди? Изглежда неприятната Ирина и съпругът й са по-интелигентни в отношенията си и нямат желание да развяват кирливи ризи, като хлебарката и ококоренота.

Много е заблуден този Иван,никаква жена на живота му не е тая, ако фалира и край с любовта.Това са нещата от живота, те не са изключение. Давам им още малко време и всичко ще свърши-горе- долу една година страст и нищо повече.

Вихра, напиши си с драмата и я дай на турски режисьор да направи филм по нея, по-интересно ще бъде, отколкото да ни занимаваш от ефира

Поведението на Иван не отговаря на поведението на истинския мъж-долно и гнусно, никакво уважение към жената , която му е родила това прекрасно дете.Искам да го видя след време когато се завъртят тенджерите и тиганите , а Ирина ще получи своето възмездие-знам го от личен опит, най-милото.

Тя започна с медийните изяви за брака си, тя съблече булчинската си рокля в една национална телевизия, а Иван за първи път сега коментира. В подобна ситуация са минали хиляди хора, но са се държали далеч по-достойно от тази нещастница.

Вихра страхотна си! Браво! Явно с Иван друга комуникация е невъзможна! Възхищавам се на издръжливостта и куража ти!

И до кого е адресирано това писмо-ще чака Иван да го прочете отнякъде или официално в ефир ще го изчетат по всички ТВ.....много тъпа жена.Звънни на човека един телефон и се разберете.

Ми хубаво, де, айде сега пък тая гъска да ни разказва за "мъката" си. Преди време го направи Алисия, после Цветанка на Веско, сега пък тая. Ма тя много вихрена, бе! Нещо кара телевизионните водещи да вкарват в употреба тая тема. Не знам защо, но ми се ще да гледам смислени предавания, които да възпитават поне в християнските ценности. Дотегна ми от екрана да ме заливат с гадости, че някоя се е облякла еди-как си, че друг пък обича питието си по еди-какъв си начин. Тъпо, господа и дами!

няма лоша реклама...печели и почивна станция и споделено с...губи само детето ,но ако им пукаше за него нямаше да стигнат изобщо до тук.

Иван отказва да разбере, че е наранил една жена и е нормално наранената жена да търси и двете - отмъщение и утеха. Пълен егоист! Като толкова обича дъщеря си, ще стяга колана и ще държи оная работа в гащите. Ама жена му му била противна вече. Чукна 30-те и го хвана кризата на средната възраст. Всички женени са залитали и са се влюбвали, но много държат на семействата си и се борят да ги запазят. А той по най-лекото съпротивление, накъдето го води "ветропоказателя" и после се сърди: ама не ми дава детето. Ми няма да ти го дава, ясно вече е показал пред всички кой е по-важен за него детето или нагона. Любов - хората на 30 вече са наясно, че любовта е много повече от пеперуди в стомаха.

приятелю,нормално е хората да се женят и развеждат,влюбват и разлюбват!Нито са първите,нито последните.Ненормалното е тая жена да "живее" личния си живот във фейсбук и медийте.

Подкрепям това мнение на 1001%

Абе ,само тези двамата ли са се раздели,че пишете такива глупости.Като не я обича,какво да прави до нея,и няма ли да я нарани повече така.

Голяма грешка на жените в положението на Вихра е да се отъждествяват с децата си. И да ги ползват като оръжие. Ние сме родили децата си, но те не са само наши. Мъжът се развежда с жена си, не с децата си. Той иска да бъде добър и пълноценен баща, но му се отказва категорично. Щото обичащата мама решила да отмъщава именно чрез детето, което уж толкова много обича. Грозно. Но ... тук е така...

Как разбра какво му се отказва, да не си съдия по делото????Преди да анализираш е хубаво да знаеш фактите, а не какво се афишира по медиите!Фактите са по делото във вид на доказателства.Въз основа на тях ще се определи издръжката, кой ще упражнява родителските права, както и кога другия родител ще вижда детето.Иначе интриги, манипулиране, както и "компетентен анализ"-много.

Най-наранена е Ава.Детето има нужда от семейство.Тати ще я взема ,но там ще пее лелката дето изгони мама.Само пари ,но и те няма да са много.Мама е млада ,и тя ще си намери.Дори човека да е добър ,най-малкото ще остане обидата от това ,че тати предпочете тази лелка пред Ава.Майката не се отъждествява с никой.Всяка жена може да си намери мъж и обратно ,независимо от възраст външен вид и пари.Но домът е нещо ,което свързваме с бащиното огнище-една топлина,която не дава нищо друго в живота и която сме длъжни да осигурим за децата въпреки нашата простотия и егоизъм.

правилно!

Мдаа, ама пубертета Ванчо не мой го разбере щото при него няма лоялност а само шоу, рейтинг и пари. Това с общите човешки ценности го нема у нашия съвременнен Ганьо. Кара пиян, но го оправдават, жени се за рейтинг и пари и после продава-предава семейството си пак за пари. Упс, за висок рейтинг! То кво друго може да покаже на екран освен лигня. Хора тоя си прави жив Биг Брадър с емоциите на бившата си жена и най-лошото с дъщеря си. И познайте за кво: РЕЙТИНГ !

Точно казано!

Типично българска работа. Забравиха се тия хора , и двамата, малко пари и известност и гледай за какво става дума - сеир след сеир. Те си мислят че хората много силно се интересуват от тях , а само за половин година да слязат от екран и ще се питаме, абе кои бяха тия изобщо ? Айде аман от простотия! И двамата говорят за детето, а това очевидно им е последна грижа. Жалки са.

Ти вероятно си приятелка на "чистата вода" ненапита Вихра. Не стига, че орева света и плю, плю, сега е толкова глупава, че продължава - изявление до медиите?! Защо не каза нещо за любовника си? Нещо май се светна, че Иван ще си вземе всичко, която й беше оставил. И много се преекспонира това за семейството - дай като не си щастлив, да се тормозите всички и тайно да си кръшкате. Глупости!

Кой да спре да говори в медиите,след като Вихра говори от месеци,а Иван си позволи да се обади едва сега при Карбовски? Голяма лисица си мила,но виж собствените си грешки и се опитай да се промениш.Не може да искаш семейство и да се хвалиш,че нищо не можеш да готвиш.

Айде па ти, от къде извади този сериозен довод за готвенето. Ако за теб брака е готвене и чистене си много задръстен/а, даже не вярвам,че има още такива хора. тя баба ми е с по-модерно мислене от твойто.

А на теб, кой ти чисти и готви за семейството мързелано модерна? Сигурно си впрегнала нещастната си майка. Какво значи модерна жена, никога нямя да разбереш, защото мирогледа ти стига до чалгата, чалгарките и тези лигави Вихра и Мая, за които първа гордост е непохватността в кухнята и дома.

Абе тя щом е имала любовник от самото начало, ясно колко е обичала Иван.

А ти що си мислиш че е истина .Пък и и така да е това е било отдавана и Иван сега се оправдаваи го използва Макара че адз не вярвам Ако е вярвал на това което е получил ,защо тогава не е казал нищо

Той пък от къде накъде трябваше и да се обажда, такива ги е наа*кал.

Да им пожелаем на двамата да правят пари и слушат чалга, което личи истински ги влече! Наздраве, Ванка!

Тези хора нямат ли срам , та се излагат по този начин? И честно казано се съмнявам , че Вихра може да се изразява толкова добре. По скоро някой друг й е написал какво да каже.

Защо го призовава да спрат с медийните изяви, след като тя първа започна? От месеци не спира да реве от екрана на телевизии и вестници. Първото изявление на Иван беше едва в събота и то защото явно го беше докарала до лудост. Патка!

+ 1

Аман от тей Вихри, от де се пръкнаха

Стига с тая пача! Защо ме занимават с кирливите си ризи едни морално пропаднали хора!

Я, чиба! Хем сърби, хем боли.

Проста патка !!!

Вихра спри се!Никакво достойнство не ти е останало!Спри да използавш името на дъщеря си!Самозабрави се.

Браво, Вихра! Много по-достойна си от Иван.То детето ще разбере като порастне за какво става въпрос, за съжаление.

Точно ,че когато порасне ,детето ще разбере колко проста е майка му.Орева всички медии,всеки имащ малко акъл би си замълчал,тези отношения вълнуват само нея и Иван , а не обществото.Какво иска да постигне ,когато се излага непрекъснато,наранена е ,но не е само тя изоставена .Истината е ,че не може да се прави на принцеса вече .

choko73

Правилно, всяка жена с евтино поведение, способна да зареже детето си на връх нова година, за да се плющи с женен мъж е супер достойна. Да не забравяме, че не е дала на бившия си мъж детето под предлог, че иска да изкара празника с него!!! Бравоооо на най-достойната!

Божеее,тая жена кърти мивки!Апелира чрез медиите да не си говорят през медиийте!!!

Абе, тези двамата докога ще ни занимават със себе си?

Дано вече наистина престанете да си вадите кирливите ризи пред всички. Не ни интересува, пък и не е достойно да го правите само и само да се говори за вас. Дано пожалите детето си!

Никога не съм мислила , че тези две момчета Иван и Андрей могат да стигнат до това положение,благодарение на парите - гнусни и вулгарни.Спомнете си за всички техни фалове.Но никога не съм мислила, че Иван може така вулгарно да оплюе майката на детето си.Нали все пак ще наложи поне за миг да я погледне в очите.Съветите , които получава ще му изиграят лош номер в живота.Такива личности нямат нищо общо с човечността и съдбата ще му го върне всичко тъпкано.

А не те ли възмущава една майка така да плюе бащата на детето си по медийте ! Никой не и е виновен за тоя цирк! Сама си го организира!

taa pa

100 процента истина! Голям льольо е тоя Иван. Евтин до безобразие! Явно развитието му е спряла на 13 години и Ринката си го манипулира на макс, щото само хитра жена може да го докара до тоя резил, а за него всичко е шоу и пари. За шоу и пари явно се ожени, т.е. за рейтинг и сега за шоу и пари, т.е. рейтинг разбива сърцето на дъщеря си. Вихра е класи в развитието си над тоя пубертет Ванчо.

много си права

бла бла...цял ден за тях пишат,пуууу,омръзна ни това вадене на кирливи ризи...оправяйте се какво занимавате народа...сякаш само вие сте разведени