Вихра пусна официално изявление до медиите

Новата водеща на "Споделено" Вихра Петрова написа официално писмо, с което се опитва да потуши медийната война, която се разрази между нея и бившата й половинка Иван Христов през последните дни.

Обратно в новината

Коментари - Вихра пусна официално изявление до медиите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вихра,спри да ни занимаваш с личната си драма!Половината свят се развежда,но изживява драмата и проблемите си извън медиите и ефира.Ако искаш нормален живот се дръж като обикновенна жена и си решавай нещата сама без излишни мелодрами...стига вече с тоя листопад!

късно се сети сега като излязоха и твоите истории реши че трябва да се спре. явно има какво да криеш още.

Тя се сети, кога да призове мъжа си да се спре с нападките помежду им - именно след като обиколи всички телевизии и не минава и ден да не сподели нещо от "лошия си опит". Иван постъпи като пич - то накрая на всеки би му приляло. А и защо ли си мисля, че на Вихра малко й е запарило какво ли ще се случи с всички придобивки, които мъжът й все още изплаща на лизинг.....

бла бла...цял ден за тях пишат,пуууу,омръзна ни това вадене на кирливи ризи...оправяйте се какво занимавате народа...сякаш само вие сте разведени

Никога не съм мислила , че тези две момчета Иван и Андрей могат да стигнат до това положение,благодарение на парите - гнусни и вулгарни.Спомнете си за всички техни фалове.Но никога не съм мислила, че Иван може така вулгарно да оплюе майката на детето си.Нали все пак ще наложи поне за миг да я погледне в очите.Съветите , които получава ще му изиграят лош номер в живота.Такива личности нямат нищо общо с човечността и съдбата ще му го върне всичко тъпкано.

Дано вече наистина престанете да си вадите кирливите ризи пред всички. Не ни интересува, пък и не е достойно да го правите само и само да се говори за вас. Дано пожалите детето си!

Абе, тези двамата докога ще ни занимават със себе си?

Божеее,тая жена кърти мивки!Апелира чрез медиите да не си говорят през медиийте!!!

Браво, Вихра! Много по-достойна си от Иван.То детето ще разбере като порастне за какво става въпрос, за съжаление.

Вихра спри се!Никакво достойнство не ти е останало!Спри да използавш името на дъщеря си!Самозабрави се.

Проста патка !!!

Я, чиба! Хем сърби, хем боли.

Стига с тая пача! Защо ме занимават с кирливите си ризи едни морално пропаднали хора!

Аман от тей Вихри, от де се пръкнаха

Защо го призовава да спрат с медийните изяви, след като тя първа започна? От месеци не спира да реве от екрана на телевизии и вестници. Първото изявление на Иван беше едва в събота и то защото явно го беше докарала до лудост. Патка!

Тези хора нямат ли срам , та се излагат по този начин? И честно казано се съмнявам , че Вихра може да се изразява толкова добре. По скоро някой друг й е написал какво да каже.

Да им пожелаем на двамата да правят пари и слушат чалга, което личи истински ги влече! Наздраве, Ванка!

Кой да спре да говори в медиите,след като Вихра говори от месеци,а Иван си позволи да се обади едва сега при Карбовски? Голяма лисица си мила,но виж собствените си грешки и се опитай да се промениш.Не може да искаш семейство и да се хвалиш,че нищо не можеш да готвиш.

Иван отказва да разбере, че е наранил една жена и е нормално наранената жена да търси и двете - отмъщение и утеха. Пълен егоист! Като толкова обича дъщеря си, ще стяга колана и ще държи оная работа в гащите. Ама жена му му била противна вече. Чукна 30-те и го хвана кризата на средната възраст. Всички женени са залитали и са се влюбвали, но много държат на семействата си и се борят да ги запазят. А той по най-лекото съпротивление, накъдето го води "ветропоказателя" и после се сърди: ама не ми дава детето. Ми няма да ти го дава, ясно вече е показал пред всички кой е по-важен за него детето или нагона. Любов - хората на 30 вече са наясно, че любовта е много повече от пеперуди в стомаха.

А не те ли възмущава една майка така да плюе бащата на детето си по медийте ! Никой не и е виновен за тоя цирк! Сама си го организира!

приятелю,нормално е хората да се женят и развеждат,влюбват и разлюбват!Нито са първите,нито последните.Ненормалното е тая жена да "живее" личния си живот във фейсбук и медийте.

Подкрепям това мнение на 1001%

няма лоша реклама...печели и почивна станция и споделено с...губи само детето ,но ако им пукаше за него нямаше да стигнат изобщо до тук.

Ми хубаво, де, айде сега пък тая гъска да ни разказва за "мъката" си. Преди време го направи Алисия, после Цветанка на Веско, сега пък тая. Ма тя много вихрена, бе! Нещо кара телевизионните водещи да вкарват в употреба тая тема. Не знам защо, но ми се ще да гледам смислени предавания, които да възпитават поне в християнските ценности. Дотегна ми от екрана да ме заливат с гадости, че някоя се е облякла еди-как си, че друг пък обича питието си по еди-какъв си начин. Тъпо, господа и дами!

И до кого е адресирано това писмо-ще чака Иван да го прочете отнякъде или официално в ефир ще го изчетат по всички ТВ.....много тъпа жена.Звънни на човека един телефон и се разберете.

Айде па ти, от къде извади този сериозен довод за готвенето. Ако за теб брака е готвене и чистене си много задръстен/а, даже не вярвам,че има още такива хора. тя баба ми е с по-модерно мислене от твойто.

Точно ,че когато порасне ,детето ще разбере колко проста е майка му.Орева всички медии,всеки имащ малко акъл би си замълчал,тези отношения вълнуват само нея и Иван , а не обществото.Какво иска да постигне ,когато се излага непрекъснато,наранена е ,но не е само тя изоставена .Истината е ,че не може да се прави на принцеса вече .

Некой да те кара да четеш, на сила?

Вихра страхотна си! Браво! Явно с Иван друга комуникация е невъзможна! Възхищавам се на издръжливостта и куража ти!

Абе ,само тези двамата ли са се раздели,че пишете такива глупости.Като не я обича,какво да прави до нея,и няма ли да я нарани повече така.

+ 1

Голяма грешка на жените в положението на Вихра е да се отъждествяват с децата си. И да ги ползват като оръжие. Ние сме родили децата си, но те не са само наши. Мъжът се развежда с жена си, не с децата си. Той иска да бъде добър и пълноценен баща, но му се отказва категорично. Щото обичащата мама решила да отмъщава именно чрез детето, което уж толкова много обича. Грозно. Но ... тук е така...

Тя започна с медийните изяви за брака си, тя съблече булчинската си рокля в една национална телевизия, а Иван за първи път сега коментира. В подобна ситуация са минали хиляди хора, но са се държали далеч по-достойно от тази нещастница.

Поведението на Иван не отговаря на поведението на истинския мъж-долно и гнусно, никакво уважение към жената , която му е родила това прекрасно дете.Искам да го видя след време когато се завъртят тенджерите и тиганите , а Ирина ще получи своето възмездие-знам го от личен опит, най-милото.

taa pa

Вихра, напиши си с драмата и я дай на турски режисьор да направи филм по нея, по-интересно ще бъде, отколкото да ни занимаваш от ефира

Много е заблуден този Иван,никаква жена на живота му не е тая, ако фалира и край с любовта.Това са нещата от живота, те не са изключение. Давам им още малко време и всичко ще свърши-горе- долу една година страст и нищо повече.

100 процента истина! Голям льольо е тоя Иван. Евтин до безобразие! Явно развитието му е спряла на 13 години и Ринката си го манипулира на макс, щото само хитра жена може да го докара до тоя резил, а за него всичко е шоу и пари. За шоу и пари явно се ожени, т.е. за рейтинг и сега за шоу и пари, т.е. рейтинг разбива сърцето на дъщеря си. Вихра е класи в развитието си над тоя пубертет Ванчо.

правилно!

Всичко идва от Ирина! А защо тя не се развежда, а? Къта си мъжа! За всичко е виновна тя!

Нормално е тя да обикаля телевизиите и да се държи и като луда ако ще, защото тя е наранената и изоставената! Ненормалното е на реакциите и на болка, Иван да удря още по жестоко и да се изкарва честен. Просто ми се догади от него.

Мдаа, ама пубертета Ванчо не мой го разбере щото при него няма лоялност а само шоу, рейтинг и пари. Това с общите човешки ценности го нема у нашия съвременнен Ганьо. Кара пиян, но го оправдават, жени се за рейтинг и пари и после продава-предава семейството си пак за пари. Упс, за висок рейтинг! То кво друго може да покаже на екран освен лигня. Хора тоя си прави жив Биг Брадър с емоциите на бившата си жена и най-лошото с дъщеря си. И познайте за кво: РЕЙТИНГ !

Алоууууууууууу, рейтингите на предаванията ви се сриват и се чудите, какво да измислите- сватби, любовници, разводи .........! Вече не важите!

голема патка ей! Досега лаеше, пък сега изведнъж като зеха и нейните кирливи ризи да излизат, зе че обърна палачинката! Да не били говорели!? Ама патко кат не щеш да се говори защо въобще почна да говориш!!!??? Досега Иван само веднъж е казъл нещо и тая се врътна!

Типично българска работа. Забравиха се тия хора , и двамата, малко пари и известност и гледай за какво става дума - сеир след сеир. Те си мислят че хората много силно се интересуват от тях , а само за половин година да слязат от екран и ще се питаме, абе кои бяха тия изобщо ? Айде аман от простотия! И двамата говорят за детето, а това очевидно им е последна грижа. Жалки са.

Ти вероятно си приятелка на "чистата вода" ненапита Вихра. Не стига, че орева света и плю, плю, сега е толкова глупава, че продължава - изявление до медиите?! Защо не каза нещо за любовника си? Нещо май се светна, че Иван ще си вземе всичко, която й беше оставил. И много се преекспонира това за семейството - дай като не си щастлив, да се тормозите всички и тайно да си кръшкате. Глупости!

Абе тя щом е имала любовник от самото начало, ясно колко е обичала Иван.

Е как да има нормален живот детето,когато баща му не изтрезнява,а майка му не може едни палачинки да му направи за закуска.