Отново обвиниха Мел Гибсън в антисемитизъм

Режисьорът Мел Гибсън беше забъркан в нов антисемитски скандал, след като беше обвинен, че се е отказал от филм за еврейски бунт, защото "мрази евреите".

Обратно в новината

Коментари - Отново обвиниха Мел Гибсън в антисемитизъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Vibudhi

И сред евреите си има бели, черни и сиви, както и сред всеки друг народ.Това са 3 касти.Кастата на т.н. "управляващи" смятат, че всички трябва да служат на техните интереси и да са в техните крака.Те са способни да елиминират дори юдеи, ако те не са съгласни с техните принципи.Точно тази група приема всеки, който има различно мнение от тях за враг.И сред юдеите има прекрасни хора... А Мел Гипсън е Велик, може би за това толкова го мразят.Може би защото вече не зависи от тях и прави свои, много успешни филми!

СМ

Да, но всички изучават Талмуда. Всички се подчиняват на него. Всички техни действия са на религиозна основа. Няма война, която да не е предизвикана от тях и след това да не е финансирана от тях. Няма предателство в което да не замесен евреин. Злините им са безчет. Няма по-човеконенавистна религия от тяхната. За да не се разводнявам просто прочетете Протоколи на Ционските мъдреци.

Екплоатация на човек от човек,лихварство,ненавист към всеки,който не е е....н Все добродетели,дето ни водят към светло бъдеще!

И кво излиза - ако не се кефиш на евреите те обвиняват в антисеметизъм. Ако си мълчиш - пак те обвиняват, щот не им се кефиш. Няма средно положение. Тъпа раса. Не ми дреме кви учени са били от еврейски произход.

А теб що да те обичаме? Това мразя някой, щото бил еди какъв си е най тъпо.Аз пък мразя комунисти и фашисти, независимо от коя раса са, а и тъпаците също

Владо

С тази разлика че на мене ми дреме на оная работа дали ме харесваш/обичаш или не. Хич не ми и пука, чеснто казано. Ама айде не ме сравнявай с евреите дет ако не им се мазнеш те обвиняват в антисеметизъм. И все се жалват как толкоз хора ги мразят, и в същото време бившия им премиер заплашваше палестинците с геноцид.

Време е едни хора да спрат, ако не искат да направят и неутралните, антисимити.

МНОГО ОТДАВНА МИ СЕ ИСКА ДА СПОДЕЛЯ В ПРОСТРАНСТВОТО СВОИТЕ РАЗСЪЖДЕНИЯ ОТНОСНО ВЪСПИТАНИЕТО ,ТОЛЕРАНТНОСТТА И ЛИЦЕМЕРИЕТО . И ВСЪЩНОСТ КОГА СМЕ ИСТИНСКИ ? КОГАТО НАРИЧАМЕ ЧЕРНОКОЖИТЕ С ,,АФРОАМЕРИКАНЦИ ,АФРОАФРИКАНЦИ, ИЛИ КОГАТО С ПОПУЛЯРНИТО ИМ ИМЕ ? ДАЛИ КОГАТО ЦИГАНИТЕ СА РОМИ ИЛИ ПРОСТО ЦИГАНИ И КОГА СМЕ СЕБЕ СИ И ИСТИНСКИ . ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ НАЛАГА ФАЛША И ЛИЦЕМЕРИЕТО В ЕТАЛОН ЗА МОРАЛ ?ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ОТКРОВЕНИ И БЕЗ ПРЕСТРУВКИ , КАКВОТО И ДА НИ СТРУВА ТОВА ? А С МЕЛ ГИБСЪН СЕ ПРЕИГРАВА -ТОЙ ПРОСТО Е ГОЛЯМ И НЕПОДПРАВЕН.

Някой си бил казал, че и написал нещо си и всички го раздуват сега. Аз пък обвинявам евреите в антипрасизъм. Не искат да ги ядат моля ви се!?! И к'во сега ще правим?

евреите са виновни за всичко, разбира се.

Гибсън все по-симпатичен ми става! Пич е!

всеки има право да обича и мрази каквото реши това е лична свобода -не го е заявил публично така че защо трябва да му се търси отговорност-иначе егати и правовата държава америка дето уж има свобода на словото ама не можеш да кажеш думата негър и още много други думи

е господа леви и десни старогои, не знадте ли че убиеца на 77 деца брежвик е чист ивер(евреж, жев) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Велик актьор и то може би защото е особняк. Какво лошо има да казваш каквото си мислиш, че и да мразиш някого. То не може всички да обичаш все някого и ще мразиш!

а к'во ша кажеш за черно ляво слепоочие?

Браво, Мел! Казал си истината, пък те с действията си само доказват колко са жалки и дребни.

Ами то ако четем Библията,а не само да я цитираме ,ще видим,че и Господ може да бъде обвинен в антисемитизъм,интересно как някой Голдсмит още не го е направил в писмо от 9 страници

Браво на Гибсън!!!!!! Тия с техните престъпления си направиха законни в САЩ за антисиметизъм и това е основната преграда да бъдат обвинени в жестоките им престъпления.

което е написано, излиза, че Мел Гибсън не е казал нищо в случая с незаснемането на тази продукция, нито е казал нещо срещу евреите. НО ! Господинът е разбрал мислите му и ги е разкрил. Луда работа ! Стават по-нацисти от нацистите, това ако е демокрация, здраве му кажи. Смешна пародия ! Вероятно дори в българските медии вече при споменаване на името на Мел Гибсън задължително ще се напомня за най-големия му възможен грях в днешната цивилизация - в нетрезво състояние е казал нещо за евреите ! Дори педофилите и канибалите няма да отнесат такива упреци, като той за това !

Голям е!

" В началото на следващото хилядолетие на територията на днешните САЩ ще се формира една тоталитарна по своята същност държава в която най-голямото престъпление ще бъде да мислиш...." Казано е преди 100 години от един велик посветен, филосов и Учител. За съжаление ще се окаже, че е прав ....

Аз съм ляв по наследство, традиция и същност. И ще бъда такъв, докато на земята има един дори десен мошенник и крадец. Не деля хората на раси, вяра или цвят. Но на мене ми е странно поведението на евреите. Питам се защо при тях няма миньори, копачи или носачи. Защо така обичат парите, бижутата и скъпоценостите. Защо са все хора на изкуството, но не и на грубия труд. Как става така, че са оформени в компактни групи извън обществата , в които са се настанили. Защо не приемат другите? На какво се дължи това здраво вътрешно единство и параноя от намесата на хора извън религията им? Защо са се разпиляли по целия свят? Та те са милиони! И как допускат фашисти и десни идиоти да ги бележат като прокажени, на какво основание? Да търсят в тях изкупителни жертви - има ли за това основание! Въпроси без отговор.

А докато има ляв мошеНик крадец? До тогава какво ще правиш? Инересно ми е, че левите следят злобно десните мошеници, но тотално пропускат левите мошеници. В същото време гледам как десните следят изобщо мошениците и прогресират на столетие пред левите. За мен излиза, че левите са деформирани. И резултатите от левите управления и убеждения показват същото. Да не забравяме, че фашизмът е също лява идея. Да не забравяме, че най-силните доминанти на лявото са винаги облени с кръв. Докато най-силните доминаннти на дясното се оказват в края на краищата... по-леви като резултати :-). Социализмът отдавна е построен наполовина от капитализма, докато социализмът не можа да построи нищо друго, освен лъжа, бутафория, бедност, безперспективност, убийства (последното беше за началото). Левите нямат обяснение за резултатите от лявото, защото обяснението е ужасно за тях: лявото е с кофти ген. Когато генът на лявото дорасне до генът на дясното, става прогрес.

Как да няма бе малоумник. Иди в Исраел да видиш колко бедни и нещастни хора има и колко тежко работят за къшей хляб... А вие бг-тата все сте баровци, все много знаете, света ще упрайте и все по кръчмите висите... Пък иначе бедни сте били...

evreite sa vinovni za vsicko.

А също и катива кухоумници като тебе, дето все някой трябвада му е виновен... Днес евреите, вчера бяха комунистите. Интересно кои ли ще са утре..

Че човека не лъже! Казал е самата истина. По гадно нещо от евреина няма. Бил съм и женен за еврейка. Така че знам от опит!!!

хахахаххахахах :)))

Ами те нали са "избран" народ, как ще се осмеляват някакви си "гои" да кажат нещо накриво за тях. И за Гюнтер Грас вият на умряло, след като им натри носовете писмено наскоро. Нацист бил, мракобес бил, нам къв си бил. Но това с филма вече е грозен цирк. "Нямало чувство за триумф", а? Ама че жалка пасмина са...

Така е! Избрани са! А ти си нещастно завистливо човече..

Не може да слагаме всички евреи под общ знаменател.Нашия Спасител Господ Иисус Христос също по-майка е еврейн.

Ама тва преди или след редакцията на Библията ?

I see nothing wrong with that. We live in a free world :)

За съжаление е бил прав .... евреите стоят зад всичката простотия на тази планета.

Задължително ли е да обичаш нещо? Правото на избор има всеки дали да харесва или мрази каквото и да било. Мен например, нищо не може да ме накара да не мразя циганите, но не съм тръгнал да ги стрелям по улиците. Егати простотията!

Ех, тези евреи.....

Прав е човека! Евреите са виновни за доста минали и настоящи военни конфликти по света. Да не забравяме и какво ни готвят в близко бъдеще недалеч от нас. Както пееше незабравимия Костя Беляев - " евреи, евреи, кругом одни евреи..."

Само до Илф Петров - и двамата са евреи, единият е изпратен под обстрел на фронта, за да бъде убит. Но "ръкописите не горят", щом мрачни мозъци като тебе имат любими книги на еврейски автори. А книгата Библия? Наистина кругом одни евреи, само че пак е еврейска автоирония, ако не знаете! Беляев, Белявски, Висоцки, Бистрицкая, Дунаевски - това са все еврейски фамилии!

Че то има ли някой дето да ги обича ???

Прав е Гибсън, но сега евреите ще му разкажат играта.

Прав е Гибсън, но сега евреите ще му разкажат играта.

Бавно но сигурно се връщаме във времената на Светата Инквизиция, когато са се преследвали , мисли , чувства намерения и т.н..И аз не им се кефя много, ама не съм тръгнал да ги коля, беся, паля и т.н. просто ги игнорирам и какво от това, не искам да си играйкам с тях и това е.Защо си е моя работа!!!

Не искаш ама си играйкаш - кредити, инфлация, медии...

...предложение което не можеш да откажеш...;)