Динко Динев остави плеймейтката Мария, има нова изгора

Морският бизнесмен Динко Динев, който неотдавна приключи връзката си с плеймейтката Мария Цветкова, от която има дете, изглежда бързо е забравил брюнетката.

Обратно в новината

Коментари - Динко Динев остави плеймейтката Мария, има нова изгора | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами чука и бега после сега му е паднало

Току-виж Динко Динев и Коко Динев се оказали братя и по кръв :)

Това поведение е много типично за масон или илюминат. Понеже само моногамията е разрешена от закона през няколко години сменя съпругите си и се размножава на макс. Същевременно осигурявя и се грижи добре за всичките си деца както и за майките им.

d4

"бизнесмен" и "плеймейтка"... к,во е това съчетание?? баси селянията...

Цървулхайлайф.

.....те всичките са едни "хубавици", коя от коя по-глупави.... извинявам се "по-хубави" :-))))

на една от снимките 2-та мишоци- Диневи , барабар с жените и дечурлигата им - ми те по шарени от циганките на циганска сватба

Каква жена ще си легне с този, че и деца да му ражда! Тази на снимката ако ми беше дъщеря щях да й избия зъбите!

Бат Динко е като Арабски жребец ! Като му се дупят тия яки мацки, да няма да ги връща я ! Не е оставил жена без пари и покрив ! Въпроса е в оставащите му 30-40 години дали ще смени поне още 20 мацки ? Тоя ме кефи !!!! Има си негови правила и разбиране на живота и си ги следва ! ХАХАХАХАХАХ

Това е най-ниското ниво на нравственоста у човека, което по принцип е присъщо само за част от животните. Няма нищо за кефене. Просто падение и тотална липса на християнски ценности.

Тоя селянин какво лъже,че не гледали в една посока!Двамата са толкова тъпи,че не само гледат в една посока ами и плюят в същата посока,че ги и вали!Колкото до красотата-то пък при Диньо една красотааааааааааааааа!Чак и аз си падам по него тъпак!

На тоя душата му вони.Отврат.

Така ще дойде времето, когато нито жените ще го търсят нито децата му ще го познават и ще си стиска само парите под възглавницата !

Тия, младичките, явно хич не са гнусливи.

Съпругата родила три деца изглежда перфектно пред другите две ,които са показани на снимката.този Динко май доста е понижил критерия как да изглежда една уважаваща себе си жена.Жалко за нето.А той ако нямаше толкова пари на дали някоя от последните две щяха да бъдат с него.

Aми то и първата е била с него по същите причини ;)

Нищо ново под слънцето!Парица-царица!Но едно е да чета за Ал Пачино или друг известен чичо с млада жена, съвсем друго за това ренденце Динчето!

на тикива трябва да забранят да се разплождат! Какво е това - хвърля си семето тоз чичка -вече дядка, и после кой ги гледа тия деца - то не е само пари - ами възпитание и семейство! Много ми паднаха в очите с брат си, като оставиха съпругите си ... същите маломумниците кат другите мутри и комплексари!

Господи колко жалки хора ходят по тая земя! Тая май му 15678 по ред!

Господи , който си на небето, защо позволяваш на тия селяни от Влас да си развяват байряка? Колко жени заплодиха само ти знаеш.

много плодовит тоя...браво;)

Отвратителна работа.

Че е тайнствена тайнствена е, ама че е хубавица нещо сте се объркали

Баси колко сме продажни.Чак ме е срам че съм жена заради такива подобни плеймейтки и т.н....

Той пък един красавец. Да им се чуди как лягат с него, аз само докато го гледам и изпитвам погнуса.

Хахаа, от толкоз много "съпруги", коя ли ще се трогне за тебе, когато дойде времето да те изпратят в отвъдното? Всичките ще си спомнят много злопаметно как си ги изритвал една подир друга заедно с родените от теб деца, и като няма вече какво да ти изкрънкат... интересно, дали поне една от тях ще върви подир катафалката?...

Тази новата не може да и стъпи на малкият пръст на Мария!Много е занижил изискванията... Инае що да не,щом може!!!

Колко деца има от първата си супруга когато беше Динко от с.Влас

Тоя пък какъв е и защо някой би го интересувало с нова изгора ли е или със стара?

Искам да се похваля, че миналата седмица на околовръстното бях най-брутално засечен и изтласкан от пътя от на Динко Майбаха. Пазете се от въпросния - регистрацията е А 3333 А. Зад него вървят и 2 S класи ескорт и да знаете да не се правите на оборотни, че Динко нашата полиция го пази!

Прав си.Този и брат му са много нагли на пътя.Ходят с охрана от мутри,по голяма и от на президента.Но такава стана държавата ни.Кой знае какви мишоци са били преди демокрацията,когато са били обикновени селянчета, и едва ли някое момиче им е обръщало внимание.Точно такива селяни дето забогатяха по престъпен начин,сега избиват комплекси.

И АЗ БЯХ НА ПЪТЯ И КОЛИТЕ МУ МИНАХА КРАЙ НАС КАТО КРАЙ ЪТЕН ЗНАК. КАКВО СТАВА С КАМЕРИТЕ ПО ПЪТЯ, КОИТО ДЕБНАТ ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ? КОЛКО ЛИ ФИША Е ПОЛУЧИЛ ШОФЬОРЪТ МУ? А ЗА НОМЕРА НА КОЛАТА МУ - ТРОЙКИТЕ СА 5 И ТО ЗАЩОТО В УЧИЛИЩЕ ПОВЕЧЕ ОТ 3 НЕ СА ПОЛУЧАВАЛИ. И НА БРАТ МУ КОЛАТА Е С 5 ТРОЙКИ.

Напълно ти вярвам, но честно казано съм малко изненадан. Скоро пътувах до Бургас и точно на входа ме настигна Данчо Динев с една кола ескорт. Първо, че намали преди патрулката, второ и след това караше много бавно, след което на колелото преди Бургас спряхме един до друг и чакахме реда си, тоест ескортиращия го Мерцедес ML вообще не се опита да ме засече. Невероятно е, но е факт. Виж за пловдивския селянин и мишок Ветко Арабаджиев съм чувал такива неща и то от мой приятел.

Luna0102

"Но истината е, че гледаме в различни посоки"- ама разбира се че гледате в различни посоки! Тя в дебелият ти портфейл(при шкембето си затваря очите за да не и се подкосят краката), а ти след всяко малко по-засукано което е готово да се похарчи.

точно!

Мноооооооогоооооооо е грозен, но за пари, какво ли не правят младичките с малко умствен багаж момичета, не способни да се реализират и търсещи богати дедковци да ги издържат.

реален пример как с пари може да си купиш жени в българия дори да си по грозен от .... ве тоя е наи грозния дет съм виждал ....

:-))) аа има и по-грозни, един например дето води някакво вечерно шоу по К1, ама му забравих името...

Боже, кога ще си събереш вересиите??