Той се появи на партито на по случай 10-годишнината на българското издание на Playboy в компанията на нова изгора. Той се появи под ръка с тайнствената хубавица, с която не се свеняха да демонстрират топли чувства.

За раздялата си с Мария Цветкова той сподели: "С Мария изживяхме много хубави моменти през периода, в който бяхме заедно и ще запазим щастливи спомени. Но истината е, че гледаме в различни посоки и имаме големи разлики в ценностните си възприятия. Човек се впуска в нова връзка с определени нагласи и очаквания и когато те не се оправдаят, неминуемо настъпва разрив. Ситуацията при нас се оказа именно такава. Затова, като разумни и зрели хора, взехме решение да прекратим тази връзка. Разделихме се цивилизовано и всеки поема по свой път”, каза Динев пред списание "Блясък".

Двамата с Мария вече са се разбрали за времето, което всеки от тях ще прекарва с едногодишния им син Йордан, като Динко е осигурил жилище и издръжка на бившата си, за да могат тя и детето им да имат всичко необходимо. Той има и 3 деца от предишната си съпруга Соня.

Вижте снимки на Динко Динев и жените до него >>

Още снимки от партито на БГ Playboy >>