Кариерата на Челси Клинтън е пред провал

Известността на семействата им несъмнено е отваряла врати пред Челси Клинтън и Джена Буш Хейгър. Двете първи дъщери обаче сега научават, че връзките стигат дотам, а останалото зависи от самите тях.

Обратно в новината

Коментари - Кариерата на Челси Клинтън е пред провал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами грозноватичка е и съвсем не е за екран. Щерките на Буш имат по-нежно излъчване, докато Челсито става за някоя малка регионална телевизия, дето много не подбират.

джена е с много по- топло излачване от челси.а челсито е като маика си студен,безизразен поглед ,лицемерна и надменна.виж билл е пич,но за сажление тя не прилича на теико си

Грозна и отблъскваща като майка си.

Челси Клинтън ми прилича на дъщерята на Cтоичко,пълни 0 ,ако не са фамилиите не могат да си изкарат за хляб.

има нещо фалшиво, отбласкващи и даже уродливо в тази известна щерка. бракат и сас син на много богат евреин е сащо фалшив и уродлив. дали не e правена в пияно састояние, като децата на наши видни комунистически тузари от времето на кравешкя диктатор?

choko73

Най-вероятно е правена както са правени децата на всички останали демократични управници. И в крайна сметка, като не я харесват, защо я държат???

Защото майка й все още е по върховете и ще се скара, ако я изхвърлят. Не знам само не я ли е срам да се гледа - можеше да избере професия, която не набляга на толкова директни изяви.