Поли Генова и Рафи крият дали са двойка

24-годишната поп певица Поли Генова преди броени дни се появи под ръка с победителя от българския X Factor Рафи Бохосян и така предизвика клюки, че между двамата се случва нещо повече от професионално приятелство.

Обратно в новината

Коментари - Поли Генова и Рафи крият дали са двойка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са онези измислени аграри от Екоравновесие. Нали уж са много загрижени за кучетата, а тази даже се е снимала как измъчва своето. Куха работа

Като казвате "запознати" , ами напишете им имената де. Кои са, що са? Или ей така само новина да става.

Защо мъчи кученцето?

И 2-та са много сладки, не виждам какъв Ви е проблема, че така пишете! Дори и да Ви кефът визуално имат талант за пеят хората.

Думите на повечето писали са грозни като душите им.

Абе този ми прилича на маймуна! каква звезда е?!?

Това с кученцето е покъртително зле! Изтрещяли хора, с евтини и изтъркани идеи....

Честно казано новината е супер смешна, смешно е и ако някой й повярва, че и я коментира дори.

Тази новина сякаш е измислена от кварталната клюкарка.Нормално е двама млади певци да се държат и позират подражавайки на световно известните.Сега е техния звезден миг и те се забавляват,давайки шанс на папараците да им правят безплатен пиар.

Тва с кокера в чантичката на рамо е некъф ултра шик, последен писък на модата хахаха тва беше актуално началото на века, ама сега вече само фльорците в Маями и софийските "суперзвезди" продължават да се излагат така. Иначе не знам защо, но и двамата на снимката ми приличат на маймунчета. Нищо лично или против тях няам, просто обикновена физическа прилика, която ми се наби на очи.

Официален костюм с червени кецове???Егати комбинацията на тоя псевдопевец...

Тоя "псевдо певец" го знае цяла българия. Запозна се и с кралицата, а теб те знаят майкати и още 2-3ма селяни нали ? Айде злобата в торбата и обратно към нивата !

Много точно казано, браво на теб! :)

Ако някой има гадже, което иска да спечели релитито, да заповяда в журито!

заеби?.. абе кво не ти е у ред в живота, че нема ко да правиш, а пишеш хейтърски излияния? земи се в ръце и си размърдай ш* задник

Хахаха...браво тия ме разсмяха!Гърнето си намерило похлупака,толкова да си приличат.Еднакво никакви и еднакво нена..ани хахаха

Утвърдения талант (24 годишна!!! не помня откъде изпълзя ,кой я уреди и как сама си повярва) ми журира на непълнолетния си тъпкач, избра си го и си го направи известен (щото видиш ли не е приятно гаджето ти да е никой ,особено ако ти се изживяваш като ЕБАТИ звездата) и сега трябва ние да се занимаваме и да четем за уреждачи,лапачи и всяква гнусна гмеч... Е, заеби!

А кой те кара да четеш? Като не ти харесва някой, просто не следиш новините за него. Елементарно и просто:)

не е толкова просто... когато всички статии са сродни на тази, нормално е да изразиш възмощението си от т.нар. електронни медии. пича е напълно прав за нивото на "звезди" от РАНГА на Поли Генова! 1,2,3...до кой пръст стигнах?!

Какъв тъпкач, какви 5 лева!? Не виждате ли, че момчето е по левия тротоар и с двата крака...

И момичето!