И Бардо заплаши да поиска руско гражданство

Бившата френска актриса Брижит Бардо заплаши да поиска руско гражданство, за да спаси два слона от евтаназия, съобщава френският в. "Фигаро".

Обратно в новината

Коментари - И Бардо заплаши да поиска руско гражданство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ясно: на някого тези слонове са му станали неудобни и какво по-лесно, от това да ги "разболеят" и разкарат. Български номера във френския зоопарк...

Кукундел...

само не можах да разбера тая кой ще плаши и от кога искането на руско гражданство се тълкува като заплаха към някого .

явно русия е на път да се превърне в старчеси дом... и бриджит да не забрави да вземе и двата слона със себе си... може да ги засели в сибр, там ще им излекува туберколозата за дни...

Ако знаеш добре руски език Веднага си намираш работа в Франция,заради многото руски туристи. Едни пиленце ми каза да го науча добре руския език.

Дано го научиш по-добре от българския!

Говориш на немски език за Престиж На руски се казва "Поехали"

Salut! На френски значи Наздраве!

В Франция в момента е за бедни хора. До 1000 евро доход на месец е напълно безплатна медицинска помош и не се облага с данъци. Може и на палатка, на френски се казва Шармант и бутилка Дон Периньон.

Девойка Французойка. Билета е само 200 лева.

Ако не аз ще ида в Париж. Да си помислят.

Да поканят Софи Марсо в България. Къде гледат.

Къде гледат тези хора.

евала :) а франките да го д....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За съжаление този съвременен етичен проблем със за и против убиването на животни трябва да се разглежда в по-широки граници. Дали да се ловува, че и дори дали да се колят домашни животни, а само да се ползват за добив на мляко, вълна и яйца. Но на фона на беззаконието, което цари към самите нас, си е някаква стъпка напред.

Ако го чуе Ленин ще се обърне в гроба.

Тя тази да не е станала комунистка като де"Пръъъъдио?

Ша га любя циЯла нощ.Туй Бардо тъй мЪй дървило кЪт млад чи н тий ми работа.Ми чи тъй ди ...меракът последен умира де.Много съм напращял бре душа з теб

бардо взе да прекалява вече- първо: щом има опастноцт за хората е по-добре да ги убят. второ- по света умират толкова много хора и за тях никои не вдига такав шум, ама за два слона орева орталъка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами да,заплаха си е това,сериозна заплаха,пак добре,че поне в това отношение България е пощадена,засега

Колкото и да харесвам Бардо заради каузата й, в случая по всичко личи, че не е права за тези слонове. Но не знам колко е достоверна информацията- може нарочно да искат да я изкарат изкукуригало бабе, за да се отърват от животните и да лъжат за състоянието им.

Гледам тук доста прости хора коментират Русия... Само ще кажа , че тези хора никога не са ходили в Русия и няма и да ходят (доста скъпичко е там) , но пък нищо не им пречи да плуят.... все пак това е една чисто българска черта. Аз само искам да попитам....сащо някои хора смятат , че хора като Жерар Депардийо и Брижит Бардо са глупави или нямат възможност да заживеят в "красива" България" например ,а избират Русия... Тези хора са много интелигентни и умни и много добре знаят какво правят. Те могат да живеят където си искат по света , защото са супер богати... защо избират Русия... сетете се сами. А тук в форумите нека познавачите да продължават да пишат колко лошо е в Швейцария , Русия или Норвегия например.... и разбира се как нашата татковина се развива устремено...... всеки знае накъде :)

Скъпичо е в Москва и Ленинград. Известен факт е, че страната не се състои от двата си най-големи града. А защо е несъразмерно скъпо в теси два града, мислете сами, като не пропускайте посткомунистическите парвенюта, които грабят народа си. В провинцията се живее бедно, заплатите са мног ониски, снабдяването с хбуави стоки е оскъдно, средата за живот е примитивна. Изказвайки се някои хора забиват такива стрели в гърба си, че...

От стила на изказване и правописа мисля, че не си българин /българка/. Истински българин не би сложил красотата на Родината си в кавички. Да, в страната има сериозни трудности, но в момента не се обсъжда това. В този ред на мисли - премести се в Русия или където и да било, щом това ще ти хареса. Но не храчи и не цапай нашата държава и поданиците и.

Б.Бардо мое да поиска руско гражданство, но едва ли ще й дадат!!!

Явно доста хора тук коментират без да са прочели самата новина. Да се оставят болните слонове живи не е нито хуманно, нито разумно. Внимавали ли сте изобщо в часовете по биология?! На свобода, тези слонове отдавна щяха да са храна на хищниците и мършоядите. Стигнали са до тази възраст, само защото ги гледат хора. Писна ми разни неграмотни селяндури да ми обясняват кое е правилно и възвишено. prosveshtenie, имаш мозък като леща. Стой си на село. Ние, от големите градове, има защо да сме тук!

И на мен ми писна неграмотни гражданЯ да се мислят за най-висш критерий и да дават заповеди на къде кого сварят. Хайде скрий се и командвай в кварталчето (ако ти позволят)

Е прекалените неща ме дразнят. Кауза, позиция ... много добре ама всичко си има мярка.

дано да успее в благородното си начинание - трудно се събуждат неотзивчиви съвести към проблемите на животните,но с руснаците със сигурност ще помотне

коко и споко, що сте толкова задръстени?

с Стига обиждахте и стига плюхте по "ГОЛЕМИТЕ ЛИЧНОСТИ" малки кресливи човечета! Те имат хуманни позиции, а Вие сте изпълнени с омраза, която е плод на бедсилието Ви да израснете! Такива като Вас доведоха светът до крах-само искате и нищо не давате! Надменни първенюта! Бардо е силна, защото обича и има кауза, а Вие сте сива и безмозъчна маса, която само търси саморазправа с чувствителните и добрите! Затъпявате с всеки изминал ден натикани в големите градове!!!!

Правописа! Ужас е :) Липсват ти поне първите 7 години..

Социалистите изгониха дост абогати, Бардо намери по-хуманен предтекст за същото :-) Където иам социалисти на власт, богатството бяга от там и хората обедняват. Време е хората, дори и не богатите, да схванат тази закономерност и да се пазят от социализма. Където е минал, селедва трагедия. Социализмът спекулира с незнанияео, социалната незрялост и алчността на бедния да стане богат без да работи и без да мисли. Най-вече без последното.

Коко, коко, по кротко коко.... Тази ,,дърта чанта,, , която никак не е изкукуригала, защото е една от малкото звезди, която няма грам пластика, беше най-красивата жена в света. След приключване на филмовата си кариера стана защитник на животните и всичките пари, които има, влага за тази кауза.

Ей, ама много хубава е била навремето, бе! Направо - изключителна! Но сега се е превърнала в едно ужасно видение, тя изглежда чудовищно! Какво нещо е старостта, ей!

Споко, споко, и ти ще остарееш.

Така де там няма да разбира за болни слонове , болни камили , кучета там всички са по "санаториумите"

Те пък в Русия са много милостиви към животните...

Русия е богата и стабилна, плъховете бягат се спасяват от ЕС, който затъва в криза

Богата? Да, има 1% много богати. Иди се разходи из Русия и тогава говори. Те са като животни из цялата страна. Москва и Ленинград харчат парите на народа, а останалите бедстват и живеят в мизерия. А ти отивай в Русия и не се връщай. В столицата няма да оцелееш, защото не можеш да си го позвволиш. Но в порвинцията ти е мястото. Ще ти се дореве за Борисов и за България, но не се връщай.

Точно ти очевидно не си се разхождал из русия наскоро, дори в далекоизточните градове хората си живеят нормално , чисто е и подредено

Тая иска да избяга от страна, която е гробище на животни в страна, която е гробище на хора. Хвала!