Настася Кински: Клаус Кински беше баща насилник

Актрисата Настася Кински обвинява баща си, германския актьор Клаус Кински, в тирания и опит да я изнасили. Тя уверява, че ако бил жив, щяла да го тикне в затвора. Нейната полусестра пък разкрива, че той я изнасилвал години наред.

Обратно в новината

Коментари - Настася Кински: Клаус Кински беше баща насилник | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Животът ли те направи такъв циник, или си избрал да бъдеш такъв за по-лесно. Жал ми е за тебе и за близките ти. Малко позитивизъм няма да ти навреди.

И тези извратеняци имат наглостта да ни учат на морал...

Какво от това че бил голям актьор като е бил такъв изрод. Първо трябва да си човек - останалото са подробности.

много се извинявам но каква к на тези години си още дете

Решила тя да каже след 20 години. Курвата си остава курва!

Е просто българите понякога нямаме граници в просташкото си и вулгарно изказване. Предполагам, че така ще говориш и за твоята дъщеря!

дано не е вярно въпреки че има много такива случаи за жалост а това е страшна травма която сигурно те преследва докато си жив

Чантура си ти! Тва, ако жена го пише, направо да иде се гръмне! Ти и чантура няма да станеш, ако баща ти те е нападал с плтъските си желания още от 5 год. възраст. А може и да е било по/отрано, щом е такъв, само дето децата не помнят. А, много ти здраве!

Ами, немците винаги са си били извратеняци, хеле пък филм от ГФР от преди 30 год. - само самият режисьор си го разбира, и то не съвсем!

Ами...не ! Немците не са извратеняци явно. Такива са явно грозните евреи добрали се до слава и дай да си правиме золуми, изстъпления (дори и със собствените си деца) и каквото си искаме щото сме известни и всичко ни е разрешено... като нашите мутри тук сега. По всичко личи и се очертава, че евреите са извратени... Роман Полански също явно. Затова се крие във вилата си в Швейцария от американският съд. ;-)

Сега ако и Надето Нейнски се оплаче от сексуалния тормоз на Клаус Кински значи този наистина е бил насилник.

Той винаги е изглеждал доста налудничаво. Изумително е колко много тя с течение на годините визуално е започнала да прилича на него. Сигурно неслучайно се омъжи толкова млада за арабин... Дано децата й са щастливи! Помня я от "Париж, Тексас" - млада, красива и толкова крехка. Безспорно любим филм. Превърнала се е в силна жена, щом вече може да говори за това.

Евреите имат особено отношение към жените...

Информацията не е нова, Настасия Кински е споделяла това многократно в пресата.

"Всъщност какъв немец е той?" . Защо изобщо коментираш ,щом не знаеш за какво става дума?

знам, че кренологията е отречена като метод за разкриване на характера. Но има нещо което като че ли се повтаря- този Кински и онзи режисьор който се крие от правосъдието в САЩ за изнасилване на малолетни (този с полското име) имат една прилика- пълни, широки, големи устни. Мъже с такива устни са капризни, невръстенични, жестоки и гнуснишки мръсници.

много пък знаеш :)

знаеш, че говориш пълни тъпотии, но все пак го правиш. знаеш, а дали си наясно?

Хахахха, Роман Полански напълня с възрастта. Иначе си беше слаб и тесен:))))))

другият с полското име е полски евреин, казва се роман полански и е голям извратеняк и мрасник, както и клаус кински - те са голямата грешка на природата

Може духът на Клаус да се е вселил в него и затова да се изживява като адвокат ... много е банален

ти не си добре, злобно и извратено нищожество..

Тази информация за К. Кински се знае отдавна от години, явно скоро е имало интервю с нея и са я питали пак.

Добре бе скъпа, а бащата който се гаври с дъщеря си какво трябва да го правим?

Я да уточним: какво да правим с отдавна погребан такъв? И какви са мотивите на дъщерята (наказание?)? Дори така погледнато - с какво помага на 'твоята сфера' това?

Това, че Клаус Кински има извратена физиономия е вярно, ама нито един от дотук пишещите не си зададе въпроса дали това, което казва дъщеря му е вярно ... и защо го казва над 20г след смъртта му, а не след 5, 10 и т.н.?!? А като актьор ми харесва ... то и Вернер Херцог е не по-малък арт-извратеняк.

Клаус Кински никога не е крил инстинктите си. Има книга за това.Написах го вече , преведена на нашенски даже. Грозното в цялата работа е , че дъщерята/дали или не правена от него/ след пълен застой на актьорската кариера, както тук беше отбелязано, се сеща ферментирало за "нелицеприятни" моменти от живота с баща си. А бащата го няма, и сега си развинтваме фантацията на тема тирания със секс . Тази тема вероятно ни е страшно симпатична. Толкова страшна, че става заплашителна.За нас разбира се. Я се опомнете малко. Вчера жабарите ни направиха педофили.

Ти, какво? Май си на страната на дъртия пръч? Жената е преживяла голяма травма и вероятно отнема много време и е нужно голям кураж да оповестиш подобно нещо. Мисля, че разсъждения от типа дали сега е момента или не да сподели преживяванията си са направо перверзни. Свалям й шапка за смелостта д се изправи срещу еснафи и мнителни хора като теб. Освен това явно се опияняваш от собствените си писаници - като мерудия на всяка манджа си. Но уви, не всички манджи понасят подправката.

Това, че не е крил инстинктите си и че даже ги е описал в книга, не го оневинява. Това, че е човек на изкуството - също. Няма никакъв начин извратеност като тази да бъде приета от обществото. Идея нямам защо така яростно го защитавате. Причините, поради които дъщерите му проговарят чак сега, са СЪВСЕМ ОТДЕЛЕН ВЪПРОС. Това не ги прави по-малко ЖЕРТВИ.

Спомням си прекрасно Клуас Кински. Бях юноша бледен, когато го гледах за първи път на една извънредна прожекция в един киноклуб. Не помня точно заглавието на филма, но запомних лицето му. Имаше нещо маниакално в интерпретцията на героя му. Това чувство не ме напусна и след това в годините, в които ми се е случвало да се срещна с неговите актьорски интерпретации. Тази е причинта да не се изненадам от информцията в публикуванта в сайта статия за Клаус Кински - истината рано или късно излиза наяве - че той чоекът и в живота си е бил маник и то маниак извратеняк. Мир на праха му!

Има цяла книга тип "тухла" бе пич по темата.Чакай сайтовете да те информират. В чете му е майката, а пък майка ти да ти направи една вкусна манджа, докато четеш. И една бира от мен.Ха със здраве при четенето.

1на биричка и за мен ще отвориш ли :) и благодаря за съветите ;) обичаш да се вживяваш като ментор ...искам си бирата ей форумен менторе !

И защо "мир на праха му"?! Ти да не би да си на неговия акъл! Този изрод се пържи в ада сега и така и трябва!!!

пр или не незнам не може току така да се прави пр с родител и то в обвинение за насилие...аз и вярвам по скоро така е във всички случаи казва се доста по късно!!!така че не лаите това е една много добра актриса с много приятна меланхолия в израза и!!!

Ужас, никога не ми е бил симпатичен (явно инстинктивно), но не допусках, че е бил толкова извратен. Гнусно отвсякъде...Всъщност какъв немец е той, с тази полска фамилия??

Мери, Кински е австриец, а фамилията не му е полска, а от Врачанско. Примерно Конецовски.

пълни глупости!поляк е,роден е във гданск!четете....

какво врачанско ???? вие не сте добре....роден е в сопот /гданск/ полша и са се преместили в берлин родителите му....какво врачанско ви друса????

Мдаааам...позабравена е милата Настася и посегна към бърз и скандален ПР. Грозна работа. И защо не направи тези признания когато беше на върха на славата си, преди 25-30 год. например, а умело се възползува от фамилията Кински?

Ами форумци написаха - Ферментация. Химия, какво се чудим.

да бе, ферментация:))) те около и над 50 год., особено като се окажат без професионални ангажименти от продуценти и режисьори, всички ферментират. някой да я е виждал скоро на екран Кинската?

Не тя повдигна въпроса, а сестра и.

Аааа, за Хитлер тогава само добро, умрял е отдавна!

хитлер ни дава добрудга,ако не знаеш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво ни е дал??? Явно ти не знаеш!Всеки си има "камбанария" от която вижда различно нещата, но твоята е много наклонена, та чак крива и осукана. За първи и надявам се за последен път чета такава гавра с историята! Никъде няма да намериш такава осакатена история, по-добре мълчи. "Мълчанието е злато."

Нейната сестра в момента дава много интервюта , поискали са и нейнотото мнение . Едва ли тя е чакала всеки ден някой да я пита за ужасното детство...

Безплатни интервюта, вероятно. И тя,като баща си е оставала хептен без стотинка. Той да, ама тази май много се е захласнала в яденето.

Yoanna Hristova

Има ли значение платени или безплатни ... немците не обичат негативни "реклами" , независимо след толкова много години , раздухването на тая грозотия може пък да даде сила на някой в подобна ситуация да се бори ...пък кой колко яде и дали изглежда като манекен не отговаря на темата според мен , но ако това са Вашите интереси....

.............Ако бъдел жив баща и ,щяла да го тикне в затвора.......Като бвше жив,защо не го направи,ами сега се сеща да го каже и направи?!Защото като лапаше паричките на баща си и се ползваше от неговата слава,добре,нали?!А сега .....

Прав си. Второстепенния австрийски актьор е трамлина в кариерата на Настася.Никой не и отрича таланта.Какво става с морала "в минало време"?

Дори и да не е истинският и баща , това не го оневинява!!!

Имам лошото усещане/дано да не е вярно/, че си изпитал подобно нещо. Когато човек таи такива неща дълго време, след като насилника отдавна го няма, феремтацията заприличва на вкиснало вино. Това говори ли ти нещо?

Това, което казваш с толкова горчивина и познаване, говори, че ти по-скоро си изпитал такова нещо. Не е зле да намалиш агресията, идеята не е коментиращите да се отстрелват взаимно ...

Че вкисналото вино не е ли ферментация?!

Кински баща отдавна е в Отвъдното.И никога не е бил от най-големите актьори в киното. Спагети уестърни и т.н. Остава въпроса, защо далеч по-известната му дъщеря сега точно се сеща за това. Дали Кински изобщо е неин баща?

Или си тъп или си същия извратеняк!

Приятел/ко, приказваш глупости! Според статистиката, сигналите за насилие над деца се подават в 85% от случаите от майката, останалите от бащата, и забележи - 0,5% от потърпевшото дете!!! ПовЕрвай ми, работя в тази сфера. Друг е въпроса, че голяма част от тези престъпления остават скрити именно от майката, защото тя не прави нищо, и мъжът и прави с детето и каквото си иска!!! Лично за мен и тази майка е за отстрел!!! Относно това, че сега се била сетила Настася да го каже... Ами ако и ти си бил/а насилен/а в детството си, не вярвам да хукнеш и да разправяш за това наляво и надясно. Хващам се на бас!!!

Мики, тази 'сфера' е напавена така, че да работи вечно. Също като 'сферата' за решаване на 'проблема с бездомните кучета'. Вече над 40 години се 'скъсва' от работа тази сфера. Резултатът е, че има много осъдени БАЩИ и все по-лошо положение за децата. Явно, "сферата" не се справя с ужким поставената задача. Но доста народ се поохрани в и около аферата.

И още нещо, мики. Ти цитираш правилно статистиката за ПОДАДЕНИТЕ. Но нямаш статистика за реалното състояние - а са малко децата, които ще се оплачат от 1) секусално посегателство от майка 2) побой от майка. Грозно ли ти звучи? И на мен, а най-грозното е откровения сексизъм във 'твоята сфера'.

Защо винаги и автоматично поставяме мъртвите над живите... Това че си умрял нито те прави по/умен, по/човечен, по/велик...просто си спрял да дишаш, но това не извинява престъпленията извършени от теб и в никакъв случаи не е някакво качество оневиняващо или извисяващо те.... Смъртта е една тема която сме изкривили безкрайно и използваме по неправилен начин.... обществото няма да се промени, преди да преразгледа тези въпроси и да се освободи от тези страхове

Благодаря за това, което сте написали. Това, че някой спира да диша и се отделя от биологичните закономерности, не спира връзките му с другите дишащи. Отношението към физическата смърт на човек наистина е странно в нашето общество на дишащи хора. Много хубаво сте го написали. А темата за Настася Кински, сестра и Пола и техният родител е стара и известна в Германия и доста обсъждана. Тя е тема на много хора. Просто тези са от най-смелите и най-отговорните да не го премълчават.

Какъвто и да е и колкото и голям актьор да е , той е един извратеняк, боклук и нищо повече - след като така се държи с родните си деца!

Клаус е написал една книга за живота си. Има я и на български преведена. Вулгарна история, граничеща с порнография. Но това е Неговата изповед, по човешки, така както той си я си е избрал. Недоумявам, как, след като си изиграл главна роля в "Париж-Тексас", след толкова много години, се сещаш, че бащата бил тиранин и изнасилвач. Странна дъщеря, да не кажа нещо в повече.

Едва ли "след толкова много години, се сещаш, че ...". По-скоро това, което години е таено от срам и унижение, в края на краищата е ферментирало и е избило по някакъв - може би дребен наглед, повод. Това е много човешко и разбираемо.

Ферментация казваш. И ти ли ферментираш от време на време. From Time To Time.Трябва да се чете човече.

Въобще не съм съгласен с теб Мери! Да си педофил е едно, някой даже смятат състоянието за болест. Аз лично смятам, че състоянието не е за лечение, а за отстрел! НО, да посегнеш на собствената си дъщеря, това за мен е повече от извратен мозък. Много по-добре е всички да разберат за него. Изобщо не ми пука колко добър актьор е бил!