Елтън Джон представи втория си син пред света

Сър Елтън Джон и партньорът му Дейвид Фърниш поканиха HELLO! в новия си дом, за да споделят радостта си от чудото, сполетяло ги за втори път – бащинството.

Обратно в новината

Коментари - Елтън Джон представи втория си син пред света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди време чух една мисъл, която много ми хареса- "ако имаш 2 чифта скъсани обувки, как ще избереш с кои да излезеш- с тези, с които ще те е по-малко срам!" Та в тази връзка за мен лично не е голяма драма ако двама души, които искат да дадат любов на едно дете и имат средствата да му осигурят добро бъдеще го направят, пък били те и еднополова двойка. Хубаво всеки има някакви предрасъдъци, морални виждания и тн и това скандализира повечето хора, но нека сме честни- много деца живетя с един родител по една или друга причина, живеят в семейства, в които има насилие и още куп по-драматични детски съдби, вероятността тези деца да получат любов и добър старт в живота и да станат достойни хора е много по-голяма. Та май това е "чифтът обувки", с който мен би ме било по-малко срам да се покажа. А кой е "другият чифт"- ромските деца, които се използват катоизточник на доходи, от просия, от помощи, на по-късен етап от проституция, кражби и престъпления.... Какво ще правим с този чифт обувки, скъпи Българи? Вчера гледах един репортаж за измама с ТЕЛК свидетелства за ромски деца... и проблемът май не са ромчетата, а тези, които организират цялата схема, тези които имат нужда от проблемът за интеграция на ромите, и всичките методи да ги интегрираме... а всъщност само се отклоняват средства... от помощите давани от държавата, до печалбите от суеньорите, организаторите на просещите деца, джебчиите и т.н. Та искам да ви призова нека не се настройваме един срещу друг заради сексуалната ни ориентация, мисля че имаме доста по-наболели въпоси по които трябва да имаме единна, ясна и отговорна позиция!

Деца МОЖЕ да отгледа всеки, стига да иска! Има предостатъчно изоставени, които копнеят някой да се погрижи за тях! Но да плащаш/купуваш дете е нещо малоумно! И знаеш ли защо? Защото човешкият живот няма цена! И никой, пък бил той и сър еди кой си, не може да брои и определи такава цена. Да не говорим, че детето се ЛИШАВА от родната си майка, тоест се изоставя и така се продължава порочния кръг на изоставените деца. Ако подобен човек или двойка искат дете - нека осиновят, едва ли би имало проблем. Но да платят(!) за новосъздаден човешки живот именно ЗАРАДИ тях самите - за това няма нито морални-етични, нито правни норми! Сурогатното майчинство е неприето и само някой, неразбиращ крайно нечовешките последици от него, може да му е в защита! То иначе всеки би могъл без проблем да си "поръча" и купи дете!

НЕ МОЖЕ ОТКАЧАЛКИ ОБРАТНИ ДА ИМАТ ДЕЦА!!!!

Тази откачалка за разлика от теб, ще остави нещо смислено на света..а такива ,като теб ще продължат с безмислените си коментари по форумите!!! Съгласен съм с мнението на Жоро,определено има смисъл в довода му..но трябва и да се мисли..а това не се отдава на всеки.

ДВАМА ИДИОТИ ПОКАЗВАТ КАК НЕНОРМАЛНОТО, ДА СЕ ПРИЕМА ЗА НОРМАЛНО!!! Не благодаря!!! Какво правят в леглото си е тяхна работа, но да ги показват за еталон и да ни убеждават, че обратните не са сбъркани в главата или в психиката, НЕ БЛАГОДАРЯ!!!

ДВАМА ИДИОТИ ПОКАЗВАТ КАК НЕНОРМАЛНОТО, ДА СЕ ПРИЕМА ЗА НОРМАЛНО!!! Не благодаря!!! Какво правят в леглото си е тяхна работа, но да ги показват за еталон и да ни убеждават, че обратните не са сбъркани в главата или в психиката, НЕ БЛАГОДАРЯ!!!

като поотраснат малко момченцата родителите могат да станат от обикновени перси съра и жена му могат да станат педофили -пераси. Какво толкова- малко по-различна сексуална ориентация - към момченца. ТРЯБВА да сме толерантни и да ги подкрепяме....

Това, което сте написал, е от тъпо по-тъпо! Тези мъже изпитват бащински чувства, както хетеросексуалните мъже. Това са им децата! Явно на вас това чувство ви е чуждо, та обръщате всичко на долнопробна,извратена и престъпна порнография.

Тия англичани не са нормални. Да излизат от ЕС. Само обещават :-)

Педали или не, това не ги прави по-малко родители. Сложете си ръка на сърцето и кажете, че непедалите са идеални родители. Колко агресивни, злобни, неуравновесени могат да бъдат нормалните. Сексуалният живот не предопределя нито таланта, нито обичта, а вий като не можете да си го изкарате на нашата държава, чуждите хора са ви трън в очите В Бг има доста сиропиталища, помислите дали тези деца предпочитат да са там или да са отгледани от педали. Много сте елементарни. Всеки има право да има дете и евала щом се грижи за него, а не ходи да реве после за издръжки и за помощи, а секса си е лична работа, и между другото, който не е изпитал удоволствия от секса, ама истниски, само той може да плюе всички други.

Педерастията е против природата! Ако останат само педали, кой ще ражда деца бе, Г-н "толерантен"? Не по-малко гнусна е постъпката на майката, която продава детето си за жълти стотинки. А това че сър-а, е отпуснал някакви жалки 10 000 паунда, при условие, че притежава милиони, само затвърждава убеждението ми - педала си е педал!

Никой не е казал, че всички трябва да станат хомосексуални. Какви са тия крайни изказвания? Просто има хора с такива наклонности и толкова. И вземете се информирайте, прочетете, потърсете в интернет, и ще видите, че хомосексуализъм има и сред животните.

НЕ МОЖЕ ОТКАЧАЛКИ ОБРАТНИ ДА ИМАТ ДЕЦА!!!!

Като ги видя тия двамата, все за Содом и Гомор се сещам.... Толкова е противно, че нямам думи - да им разрешават да се женят ако искат, обаче деца да осиновяват - трябва да им се забрани. Така да осакатиш едно дете е непростимо

Педалска история... За бой е и майката, която е продала детето си за 10000 паунда. Поне така написаха преди време. Един ден тези деца ще порастнат с мисълта, че "родителите" им се шибат анално! Ехаааа!

И двамата са изперкали тотално, както виждам! За да станеш обратен означава, че вече си ЧИО ЧИО ТРА ЛА ЛА!!!

Децата са хубаво нещо, но тези двама възрастни са гадост. Изпитвам отвращение към "сър"-а и партньора му. Това е съвременна Англия

Било ги страх да не се изселим в Англия! Аз като им гледам "сър-оете" какво представляват, си представям обикновените англичани... Хич не искам и да им ходя в шибаната страна даже!

Всички те му песни са еднакво звучащи, това не е никакъв талант от години цикли върху един и същ мотив и сега се прави на интересен...деца щял да има, пълен *оклук и по изражението му личи че е изхабен и извратен , горките деца с такива татковци и без майка....

Ужас!Тея намериха начин да се размножават....

Педеруги

с бивши и настоящи комунисти и педали,вижте оценките!

Както и с неграмотни пълни профани с мръсен речник и мисли.

или бащата,че се обърках.

а казват че англия е ковачница за хора!!!

Ми те какви са? Растения, може би!?

Коя е тази "майка", която ще продаде децата си на гей-двойка?!? Срещу колко? Проблемът е повече от страхотен, огромен морален казус за съдбата на продадени и купени деца! Зад които стоят единствено егоистичните интереси сбъркани мозъци! Бъди какъвто искаш, но не обърквай живота на никого! Нямаш това право! Още повече на невинни деца! Носи последиците от онова което си и си избрал да бъдеш, но не наказвай и не ограбвай чужди животи заради себе си!

Ти не си избрал да бъдеш това! Ти си роден такъв. Това е неразбирането от пишещите тук. Този Господ, ако го има, за когото пишете и плашат тези хора с него, той ги е създал такива! Никак не им е лесно да живеят в това общество. Първата им адаптация е доста трудна, още от семейството, където срещат отпор като този тук.

Вики, не заблуждавай хората! Няма научни доказателства, че хомосексуализма е вроден.

Господ, родителите, обществото... Кой още ти е виновен? Та ти си безкрайно озлобено и егоистично същество, неспособно дори едно изречение да напише, без да сипе обиди и оправдания. Нима считаш това за ефективено общуване? Твърде ниска топка си липсва ти култура (на общуването и обща), нямаш достатъчко опит и си прекалено наранена. Затова ще подходя съвсем добронамерено. Първо се изчисти от злобата си, няма да ти е лесно, защото си натрупала огромни депа. Второ, не обвинявай другите, а погледни как реагираш ти, какво си дала и направила ти. Дори в една обикновена комуникация. Трето прочитайки репликите си дотук, можеш сама да се убедиш, че явно смяташ, че имаш проблем иначе не би се афектирала толкова, не би пожелавала на другите, не би обиждала наред. Човек с проблем не бива да го пожелава и на другите, той трябва да се опитва да го реши при себе си. Виждаш ли колко сгрешен ти е акцентът на мисълта? И най-важното много, много дълъг път трябва да извървиш, че да разбереш (а пък може и да не успееш), че въпросът не е в егоизма на някой, решил да има дете, а в детето, което ще бъде създадено ЗАРАДИ неговия егоизъм. Няма как човек с разместени и объркани ценности да създаде такъв с читави. Няма как човек, лишен от изконни ценности да разбере и възпита в истинските. Да не говорим, че е крайно нелицеприятно подобни хора да размахват арогантността си, а болшинството от тях го правят. Познавам доста с обратна сексуална ориентация и няма нито един измежду тях, който да не парадира отявлено и навсякъде с нея. Все едно другите ги интересува какво правят в спалнята си. И последно потърси специализирана помощ. Знам, че ще ми се обидиш, но това е най-доброто за теб. Има добри психолози, които вярвам, че могат да ти помогнат, ако се обърнеш към тях навреме. Ти имаш проблем, за който не са ти виновни другите, той е в теб, независимо колко дълбоко го криеш и как го наричаш, това не променя нещата. Където и колкото надалеко да избягаш той все ще си е в теб.

farmer

хаха сега като пораснат бебешоците ще има ....после ...

Доста личен опит си натрупал, фермер! :)

Някои хора просто идея си нямат колко са примитивни и извратени. Бъркате и мешите без да мислите различна сексуална ориентираност (хомосексуализъм) с престъпни и отвратителни деяния (педофилия, изнасилване). И накрая сътворихте този така мъдър коментар, че човек да се чуди в кой век и на коя планета всъщност живеете.

И великият певец и композитор,когото иначе страшно харесвам ,като творец,толкова е "творил"неговите,колкото и Станишев своите!

Марленче,бъди спокойна!За тебе ще се намери някой,който не е педераст!

.Като искате да сте такива бъдете си такива.Трябва ли да го показвате публично?

Свобода за всички по-различни!

Те са си свободни.

да чукат мъже в задниците.Ама това не е хигиенично,все едно след такава свирка,че си си ял лайната.

Между свобода и свободия има разлика.

Липсва всякаква информираност у повечето българи за хомосексуалността и фактът, че тя не е болест и е предопределена от раждането на човека. Прекланям се пред таланта на сър Елтън Джон! Всяка негова песен ме кара да се чувствам прекрасно и да я запея. Мисля, че той, като всеки от нас има право на своето лично щастие!

Вие явно сте сред онези жени, които се чувстват уважени от правещи се на жени мъже. Необходимо Ви е повече просветеност и увереност в себе си.

Язвителността Ви си е за Ваша сметка. Всеки е свободен да прави с живота си каквото си иска. Аз заставам на страната на тази свобода. Каквато и да съм, спазвайте личната ми дистанция!

Радвам се и аз за госпожа Джон

Като ви чета коментарите разбирам защо България е на това дередже. И съм щастлива, че не живея сред такива злобни, негативни, комплексирани, двулични и цял живот плащащи данък обществено мнение хора като вас.

Така като те чета и ние може да бъдем само щастливи, че не живееш сред нас! Хората са изказали мнение, че не харесват дадено поведение, ти също - че не харесваш коментиралите. С какво си мислиш, че се различаваш от тях? Твърде ненормално е за психиката на едно дете е да е в постоянното объркване защо майка му и баща му не са като на другите деца. Ако не си запозната - почети по темата, нормално е да се събере информация. Камо ли две и повече деца. Иначе - какво образование ще им дадат и пр., никой не оспорва. Ти разбий психиката на едно дете и му объркай критериийте, пък после го образовай... Ако беше нормално, подобни семейста отдавна да са приети навсякъде. И чудно как би се появила ти, ако и баща ти мислеше като въпросните двама, пък макар и много известни господа!

А сега си представете, че при Вас, нормална хетеро-двойка, детето Ви се окаже хомосексуално и един ден със сълзи на очи Ви го признае? Ще бълвате ли още тези теории за нормалност и ненормалност? Ще му забраните ли личен живот и ще го отделите в клетка ли и ще го сочите с пръст, че е различно ли? ОТВРАЩАВАТЕ МЕ!

че ти откъде знаеш другите от къде пишат? може пък те да пишат от още по-далеко. или си мислиш, че като си отишла някъде само ти си така вече разбрала как стоят нещата. смешница!

Аз откъде пиша не е важно в случая. А ти и на Луната да се качиш, все тая... От тези си, дето си мислят, че само тяхната ценностна система е правилна. Съжалявам те.

Не мразя гейзерите, но това е толкова сбъркано и гнусно, че ми се драйфа.

Да живеят перверзниците, ненормалните, идиотите! Елтън Джон и съпругата му имат дете?! Коя съпруга, къде е жената?? Онзи как е забременял, ами тези деца когато видят, че са им ненормални родителите, какво бъдеще ги очаква?!

И сега последно кой е таткото а ???

Елтън Джон е вписан на местото на майката. Иначе въпреки, че са гейове децата им ще получат добро образование. Евала на съра, че ще остави нещо след себе си.

farmer

хаха сега като пораснат бебешоците ще има да дръндят без да ги обвиняват в педофилство...после като одъртеят хлапетата възпитани, като педерасчета ще ги чукат редовно... еб. си кефа.

Ма той ли гуй рудил?Пък дето викат хорта,чи ни можи!Ма кат са праят повичи опити,начи стаа.

праа си,как керо,повичи опити и на ,стаа.горкити педали,уважавах го елтон ама саа не знам,нещо не е по реда си.