Коментари - Вътрешният министър на финала на ”Под прикритие” | life.dir.bg
назад

Вътрешният министър на финала на ”Под прикритие”

Джаро ликвидира Иво Андонов и побягна през границата, последван от агент Христов...

Обратно в новината

Коментари - Вътрешният министър на финала на ”Под прикритие” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Три-четири серии ми бяха достатъчни за да престана да го гледам.

е какви са тези любителски снимки!?

серияла си е съпер това че не разбирате не го хулете

На този смешник - министъра да вземат да му намерят някоя постоянна роля в нов сериал, щото той за министър не става, поне актьор да е, че да не остане безработен.

Всичко, което се говори е верно. Сериалът е страхотен. Но ако българските актьори можеха и да говорят артикулирано, да им се разбира, а не да имаш нужда от субтитри, щеши да бъде още по страхотно. Ама кой да ги научи...

Да не е само на финала на правителството на ГЕРБ :)))

Купчина г.зове си правят купон!

ЕДИН ФИЛМ НАПРАВИХТЕ ЩО ГОДЕ И БЪРЗАХТЕ ДА ГО ПОСЕРЕТЕ С ТОЯ СМЕШКО ЦВЪ-ЦВЪ

как ще убиете косъма бе, простаци!...

ДЪРЖАВАТА ВРИ И КИПИ, А ТОЗИ ЛЬОЛЬО НА КИНО ОТИШЪЛ! ЕБАТИ И СЕРСЕМИНА!

100 % вярно.

на какво се радвате,на един слаб филм,на една фикзя,която приемате в деиствителност?а,фактите?посредствени хора празнуват,се едно сме в лос ангелис,боге господи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Третия сезон като цяло е по-слаб от предишните, но финалът беше плачевен. Някакви щерки взеха да се вадят из под тезгяха, като в "Дързост и красота". Куката стана безпринципен помияр, Джаро се вдебили, Мартинчо с тези крачета и този тембър и в квартално читалище няма да го вземат, камо ли при някакви закоравели мутри. От Попов и свитата му, лъха на некадърност и милиционерщина...абе пълна скръб стана. Общо взето хубава работа, ама българска. Още хляб има да ядат от екипчето. Бях фен на сериала, но дотук.

Сериалът ми хареса много. Поздрави за екипа...:)))

Каквото и да пишете "Под прикритие" е единственият български сериал, който заслужава да се гледа! Комплименти за БНТ по отношение деня и часа на излъчване, както и за малкото реклами. Дано и продължението се получи така добре, успех на сценаристите!

е, то има достатъчно реклами в самия сериал

БНТ няма право на повече реклама, за това са малко! Тя не е частна медия за да има право на 12 мин реклама на час! Иначе сериалът с някои дребни забележки е супер! Той всъщност си е едно реалисти, само имената са хората са други!

Аз се чудя къде се беше покрил силовият физкултурник по време на протестите. Ако му се гледа филм с драматичен завършек, нека излезе пред хората на площада.

Кофти сценаристи! Вместо да убиват Косъма, трябваше да гръмнат в ефир Цв.Цв.-щяха да имат огрооооооомен рейтинг!

:-D

... гледах екрана и не исках да повярвам, че това е края на сезона!!! ... и незнам защо толкова дълго време чаках следващата (последна) серия! иначе, хубав беше филма с малко худ. окраска - без нея неможе! да видим ще има ли продължение и как ще завърши - дано този път не е по "български!"

Мога да определя сценария към последния епизод като: -писан "на коляно"; -проформа, само и само да има просължение; -не драматургичен; -не логичен (в смисъл отношения между героите - примерно големия близнак бе от извършителите на убийството на майката на Андонов, а накрая едва не се разцелуваха двамцата от "помирение". Куката- същото, а преди това сценаристите ни убеждаваха че двамата са врагове; Кръвожадният Андонов, дето винаги знае какво иска, накрая "не знаеше" какво да прави с Мартин; последната сцена когато се събраха всичките също не бе изпипана драматургично. За последен епизод трябваше поне някой да умре. А то може да се окаже че и Андонов да си е жив. Не разбрах умря ли (уж забели очи) пък после казаха да го карат в болница.... ....абе.... - абе да правиш сценарии по холивудски ---- това се учи с години в холивуд; -ок, можеше да си оставят вратичка за следващ сезон, няма лошо (всички го искаме), ма не така. Но предполагам по-скоро са нямали време от колкото потенциял за сценарий, защото си личеше че е "скалъпен на бързо" финала.

Към финала на "Под прикритие", защото и той е на финала в политиката

По данни на аг.БУДА, обекта Цв.Цв. става за актьор, макар и да НЕ може да лъже майсторски. Умее да говори много без нищо да казва и боледува от староеврейската болест ХУЦПА. Според агента на обекта следва да се даде линия на поведение "под прикритие" , което ще му помогне след предсрочните избори да се потопи в шестте си апартамента без да се знае в кой от тях предспива и с коя от новоизлюпените калинки.

аха! на мен цецо ми прилича на доминик пърсел - актьора който играе в ролята на линкълн бъроуз в US сериала prison break

Мдаа...Цецерон скоро ще сменя попрището, та сигурно да види евентуално как ще се впише в актьорската гилдия....Друг е въпросът, че трудно ще намерят роля за интелектуалния му потенциал....Страната се разцепва по шевовете, а единия ходи при макетата, другия по кинопрожекции....

вече не е смешно.

Търси си нова работа човека. Скоро няма да е на сегашната!

Ами да се даде някаква роля и на него. Способен е.

като брокер на недвижими имоти

Изключително символично...

Следващият СЕЗОН на под прикритие може да носи заглавието БУФА ТИКВОЧ И в него Цветанов да му бъде отредена ролята на ИМОТЕН ИЗМАМНИК

Много добре си вървеше сериала докато не дойде финала! Типично по български-да се изс.......ш на метеното. Възможно най-тъпият финал който някога е правен на телевизионен сериал. Тъпо ,тъпо и тъпо!!!!

Той да види Цветанов с каква радост ще го посрещнат на протестите - ще му се израдват многократно повече отколкото кинаджиите.

Тъпанар. Като че ли Цветанов е сключвал сделките с ЕРП-тата. Или е лобирал за зелената енергия, която плащаме. Тъпанар

Женски род е "тъпанарка"!

Не е редно да обиждам сценаристите, но е жакло да нямаш усет кога да сложиш край на една история. Колкото и да е желано едно продължение, когато прекалиш се получава размиване и отпечатъка които остава е блед и безличен. Жалко, можеше да се продължи да се говори за филма като един от наи-добрите, макар да имаше и дразнещи пропуски и до предпоследната серия, но сега няма какво да се каже, превърнаха го в една досадна сапунка. На толкова молещите за продължение, приятно гледане на 4, 5, 6 и т.н. сезони.

Хайде да не бързаме със заключенията! Вече решихте, че сезон 4,5 и 6 няма да струват. Защо не допускате варианта, че може да надминат предходните сезони? Аз ще гледам с интерес продължението, дори и да не е толкова впечатляващо като сезон 1,2 и 3. Имате ли по-добра алтернатива?

Всичко ново е добре забравеното старо! "Под прикритие" е монго донър БГ сериал , като "На всеки километър" от едно време. Общото между тях е, че се вижда как от 1944 насам БКП/БСП и нейните производни ( мутри , новоизлюпени бизнесмени и корумпирани политици) играят различни роли и в един момент така се оплитат и "прикриват", че те самите не могат да разберат кой, кое е. когато няма хляб има зрелища!

Оправи престъпноста,не се раэсейвай предавай

Краят на финала беше меко казано неочакван! Харесвам Под прикритие, гледам го от самото начало, но снощи се надявах на край. Нов сезон ще е излишен, защото историята се изтърка. Плюс това до септември съвсем ще изгубя интерес, докато се появи новия сезон...

България гори а този си играе на кино. аман от калинки ...

Първи и втори сезон - ставаха, въпреки, че бяха пълни с нелепости. Ама третия сезон си беше изключително смотан. Незнам кой ги мисли тези истории, но бяха толкова измислени, добре че имаше някакви каскади, че да замазват положението. С този край се очертава да има 4-ти сезаон и най-вероятно ще е последния, тъй като сериала е изчерпан! Иначе - продължавайте да си го хвалите, хвалби не гледат сериал а интересен сюжет...

Ще бъдат исторически кадри,как физкултурника бяга от народната любов.

Обаче последният епизод беше пълна катастрофа. Не мога да разбера как толкова добри сценаристи можаха да се издънят толкова много на финала.

Да, и за мен тотален провал и късане с всичко добро сътворено - тотално безумие, неадекватност, поведние, като в най-долнопробни екшъни. Претупано и нереалистично, в повече от ''продуктово позиционираните" реплики. Хвана ме яд на мене си, че гледах и се радвах досега.

деер

Вие да сте видели български сериал със свестен финал от последните години??? Много сте взискателни! Демокрацията крета като разпродава всичко, каквото е останало, така и сценаристите - стараят се да се харесат , а не да създадат качествен продукт и да оставят хората да ги оценят! Каращисваме толкова много неща в един филм, сякаш след него ще забранят киното.......Имам чувството , че в предаването "Пич, оправи ми колата" хората са по-ясно ,какво искат да направят, отколкото нашите сценаристи - а това нисък критерии.....

Този палячо най-после си намери призванието...

Сериалът не е лош и се гледа с удоволствие, но чак пък толкова самохвалби.... Нали знаете какво е казал македонеца- "Хвалете ме 'уста, оти ке ви посер.ам". Хеле, пък като прочетох как гилдията изпаднала във възторг от посещението на Цвъцко, истински изпаднах в умиление...Но нали казват, че интелигенцията е к..ва, винаги се умилква около управляващите....

ТАКА Е, ЗНАЕЩ!ЦВЪЧКАТА Е ЖЕЛЕЗЕН! СТРАХОТЕН ЕЛИТ - КУПИЩА ЗВЕЗДИ И ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ СЕ НАДБЯГВАХА ДА ДРЪНКАТ ИДИОТЩИНИ, КАРБОВСКИ ДАЖЕ ПРАЗНУВА ТРИУМФА НА УЛИЧНИ ЕЗИК! ДОЛУ ВАЗОВ И ЕЛИН ПЕЛИН ОТ УЧЕБНИЦИТЕ ПО ЛИТЕРАТУРА, ДА ВЪВЕДЕМ АВТОРКАТА НА ХАРИ ПОТЪР РОЛИНГС И РЕПОРТАЖНЕН СЦЕНАРИЙ ПО ТАЗИ ВЕЛИКА ТВОРБА НА СЛАВИ АНГЕЛОВ И ТЪРЖЕСТВУВАЩИЯ УРОД МИТОВСКИ!

Интелигенцията и журналистиката вървят с победителите. Зрителите, които не харесват "вървят" с много радост пред зрителите, които харесват да им пробутват . .