На дузина огромни екрани с мощно озвучаване публиката емоционално проследи сюжета - подобно на футболен мач, тя аплодираше, смееше се и страдаше заедно с героите на Ваня Щерева.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов бе посрещнат с нескрито удоволствие от множеството, съставено от актьори, продуценти, режисьори, телевизионери, рекламисти и журналисти. Той се насочи първо към Димитър Митовски, един от изпълнителните продуценти на сериала.

В публиката бяха още председателят на Съвета за електронни медии Георги Лозанов със съпругата си, известните журналисти Мартин Карбовски, Лора Крумова, Галя Щърбева, програмният директор на БНТ Севда Шишманова, оперативният директор Константин Каменаров и плеяда от известни актьори, включително дългогодишният председател на Съюза на артистите в България (1990 - 2005 г.) Стефан Илиев.

Вижте снимки >>

"Това, което беше най-важно в този сезон, е, че ние направихме един безпрецедентен в продукционно отношение сериал, защото нивото на каскади, на драматургия, на развитие на образите до този момент в български сериал не е правено" - каза програмният директор на БНТ Севда Шишманова минути преди да се излъчи последната серия от третия сезон на поредицата. "Трети сезон се очаква и на международния пазар, като се има предвид, че предишните два вече са продадени", добави Шишманова.

За продуцента на сериала Димитър Митовски най-впечатляващо през третия сезон e истинската обич на фeновете, които стават все повече и повече.
 
"Не става въпрос само за екшън, а за работа върху добър сценарий с добри актьори, добри продуценти, за добра телевизия" - коментира третия сезон на сериала режисьорът Виктор Божинов и добави: "Моята любима сцена още от самото начало, като го мислихме, си остава убийството на Косъма".