Депардийо с шикозен апартамент в Грозни

Получилият руско гражданство Жерар Депардийо направи оглед на апартамента, който получи в чеченската столица Грозни.

Обратно в новината

Коментари - Депардийо с шикозен апартамент в Грозни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не.

Много грозен и отблъскващ, явно и по душа е такъв.

Този е луд за връзване

Мечтата на новозабогателите да се присъединят към световния елит. Хванали са сега един изкукуригал бивш артист и си мислят че ще направят голямо впечатление. За да се сродиш със световния елит се искат съвсем други качества, иска се доказване с години. А в нашите страни пари лесно се крадат, ама с тях не всичко се купува. Поживьом и увидем дали с една птичка ще направят пролет.

Tози е пример какво представлява възхвалявания от тебе, Куку, "световен елит". Въздух под налягане, дребни душици, щастливи в богатството си. И не мога да се примиря, когато ги изкарат в различни телевизии и медии и започнат да ни дават акъл и да ни поучават за какво ли не. На фона на мизерията и разрушенията в Грозни, които виждаме, да получиш апартамент, след като хиляди хора са изгубили домовете си , е неморално. А ти, Куку, ми философстваш за отриване, отъркване . Я слез на земята и си дай сметка за реалността..

Да не пишат само,известен френски акьор отвлечен и искат откуп за него!

А не смятяте ли че тоя въпрос има и някаква положителна страна.По принцип голямите актьори живеят или работят там където и харесва.Нещо за Холивуд да знаете.А Чечня се възражда и търси известност и имидж на Запад.И ето го насреща Депардйо. Мисля че в тоя случай всички са весели и доволни.Бил съм доста в Грозни.Кадиров беше бандит до като принуди Путин да им даде нефта.Сега са голями приятели и всичко си дойде на мястото.

Изкарал си парите в една система,която му е оценила труда и отива да си ги харчи обиден в друга!Много е лесно.А дали щеше тия милиони да ги има като актьор в Русия и Чечня???????Явно предпочита да живее много богат сред много бедни хора.Избора е негов.

ТАКА Е - ВЗЕМАШ НОВО ГРАЖДАНСТВО И ОТ БОГАТ СТАВАШ ОЩЕ ПО-БОГАТ. ЧИСТА ДАЛАВЕРА.