Стелла ще прави каскадите и в ”Аватар” 2

Българката Стелла Ангелова е човекът, натоварен с каскадите в продължението на холивудския блокбъстър „Аватар” - най-касовата продукция в историята на киното. Режисьорът Джеймс Камерън вече е започнал сглобяването на втората част.

Обратно в новината

Коментари - Стелла ще прави каскадите и в ”Аватар” 2 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая много насериозно се взима щом се логва тук и си пише коментари. Умрях от смях с последните 3-4, излезе, че едва ли не е най-известната българка на света!!!

Браво на тази българка гордеем се с нея успял човек давай напред живота е пред теб успех

И какъв живот е пред нея.Тя да не е на 20 години!!! ПО СКОРО Е НА 40!!!

Много ми харесва. Изглежда земна, непревзета и непринудена. Желая й успех с танците.

Стела и Месечков са единствените които ми харесаха.Иначе всичко останало в шоуто беше кичозно, изключвам разбира се професионалните танцьори които са перфектни.Подбора на "звездите" е ужасен,особено -мъжете,пълна скъб.За водещите викачи Ставрев и шивачката не си заслужава коментар.

Хайде сглобявайте го по-бързо,че около 500 млн. души нямат търпение да го гледат !

Стела е много известна по света сега чак в България се заговори за нея. Участва и в първият Аватар ама журналята и това не знаят. Има и страхотна реклама на Сони. Успех Стела!

Много ме кефи тая сладурана : ) Успех и късмет !

Красива жена,но ми направи лошо впечатление това,че постоянно вметваше думи на английски.Имаме и други медийни личност ,живяли над 20 години в чужбина,които нямат подобен "проблем".Прилича ми на преиграване и перчене.

Зависи колко години си учил в бълг.училище и на колко си заминал.До колкото знам тя е била на 13.Нали се сещаш какъв "богат"речник имаш на 13.Всичко останало научаваш на другия език.

Само дето, думичките, които тя използва 13 годишните ги знаят на български...

Всеки втори тийнейджър говори вмъквайки чуждици и без да си е показвал носа в чужбина! Стига сте търсили кусури на момичето!

До 1965miziya.И докато се Очудваш,върви на училище

Заедно с теб, за да може да усвоиш правописа и граматиката.

Ама какви каскади ....?! Снощи останах с впечатлението,че е дошла тук на санаториум- това не можела да направи ,понеже имала еди каква си травма,онова не можела да направи ,понеже кръста нещо ..............Ми то това момиче е инвалид .....

Е, сега! То и Люси мрънкаше непрекъснато, и другите уж не могат това и онова, а в крайна сметка танцуваха добре. Това е шоу! А това момиче е каскадьорка все пак и е нормално да има травми. Желая й успех!

боса по асфалта, верно си боса. Вземи прочети малко от какво са травмите на Стела, какво е постигнала досега и къде е участвала, че после се изказвай неподготвена.

СРЕЩУ НЕЯ ДА ТИЧАШ НЕ МОЖЕШ ДА Я СТИГНЕШ!!!!!

Хубаво танцува тази Стелла , ама все пак не е професионален танцьор? няма равен старт за всички участници в Денсинг старс!

"Редактор: Райна Деницова" да вземе да се научи кога се пише "й". Аман от неграмотни пикли навсякъде.

За сведение ( и може би за мое съжаление) не открих никъде неправилно използване на "буквата Й". Ако сте имал/а пред вид изречението :"Там един от колегите й на терен й разбива главата"...... тук никъде няма грешка от страна на Редакторката. Тук "й" означава "нейн" и съответно изречението може да се трансформира в" Там един от неините колегите на терен й разбива главата"...Второто "й-кратко " служи за кратка форма на това притежателно местоимение. Това беше просто опит за пояснение , а не за критикуване или злобеене, както се боя,че правите Вие. Макар,че наистина Редакторката е трябвало да поправи (редактира ) текста,защото не са особено добре написани някои изречения. Но като си представя какви хора и колко образовани/грамотни създават сайтовете и пишат там....не се очудвам, че има грешки

Да, ама не! В случая не се пише "Й", а "ударено И". Някои хора от известно време се опитват да ни убедят, че е едно и също. Предполагам, че тази така тъпа грешка става, защото "ударено И" липсва на клавиатурите, но уважаващите себе си и читателите си сайтове и медии намират начин. В този случай правилно е да се напише "И". На изпит по български ще ви отнемат точки за това. На Райнето просто така и е удобно! И аз на няколко пъти пиша за това, но...

На мен пък не ми е известна дума "нейн".

РедакторЪТ :)

В нормативните актове на Република България кратката местоименна форма "й" се изписва винаги точно така - с "и кратко". Такова е положението в печатното дело изобщо, включително меродавния "Държавен вестник".

На вниманието Ви предлагам следния цитат от статията: "Там един от колегите й на терен й разбива главата". Вашия коментар? За мен има очевадна злоупотреба с горкото "й".

аз се чудя защо от известно време има масова употреба на Й, а то какъв бил случаят - хората си мислели, че било прието. ЗА по-голяма негрармотност не бях чувал - какво общо има ударението и липсата му на клавиатурата и една друга съвсем различна буква. Колко от вас изписват ударенията, когато пишат ръкописно?? А направо защо да заместимм и с й, що не с Р или Т???