Стелла ще започне работа по „Аватар 2” след около седмица. От няколко дни дамата е в България. Тя ще вземе участие в родно танцувално риалити. „Хората смятат, че един филм се снима най-много за месец. Но продукция като „Аватар” отнема години”, сподели преди дни в тв интервю блондинката.

Стелла разказа, че се увлича по всякакъв вид хладни оръжия. Особена слабост са й самурайските мечове. “За мен бойните изкуства не са учения, това е дълбок ритуал”, повдига завесата на предпочитанията си Стелла. Тя участва и в най-гледания американски сериала „Отмъщението”, където прави каскадите на актрисата Емили ван Камп. През 2003 година българката работи с Мила Йовович във филма „Ултравайълет“. Там един от колегите й на терен й разбива главата, след което я откарват по спешност в болница. Това е контузията, за която Стелла винаги се сеща и сравнява останалите си професионални травми по опасност с нея.

Преди време жълти медии в Калифорния пуснаха слуха, че българката е гадже с латинозвездата Рики Мартин. Това обаче се оказа просто спекулация, издава Монитор. Двамата се срещат за първи път през 1995 година, когато певецът кани нашенката за свой клип. Този професионален ангажимент прераства в приятелство, продължаващо и до днес. Заедно ходят по турнета, скачат от вертолет в Нова Зеландия.

Рики я е придружавал и до Непал. Срещата с певеца дава тласък за кариерата на Стела. Тя работи с бой бандата „Бекстрийт Бойс” и дори със самата кралица на поп музиката Мадона. Едно от зрелищните и опасни изпълнения на Стела е по време на шоу с Мерилин Менсън, който буквално я запалва на сцената.