Крис Браун сподели как е успял да си върне Риана

За първи път Крис Браун сподели в интервю как успя да си върне певицата Риана след побоя, който й нанесе през 2009-та година.

Обратно в новината

Коментари - Крис Браун сподели как е успял да си върне Риана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

красавица без много много ум, сладък лицев обков и месеста шунда

Риана е едно объркано за съжаление малко образовано момиче, плащащо скъпо цената на славата. Излязла е само на 16 от родния Барбадос, оттогава и живее в средите на шоубизнеса. Какво може да очаквате от нея - напуска като дете малкия остров и попада в лапите на покварата и парите. Миналата седмица бях с дъшеря ми на неин концерт и ето какво мога да кажа: прекрасна като външност, отслабнала, стегната тонизирана, като африканска богиня; прекрасен глас; танцуване - много, много под очакванията за един млад човек на 25 (за сравнение е като баба пред Мадона), просто не си прави изобщо труда да вложи в танц. И не на последно място - говори много малко и на всяко изречение казваше F..K or F...NG.. Закъсня с 1 час, в друг град е закъсняла и с 1.5 поради...задържане на камионите и с техника, защото един от служителите и притежавал дрога и съответно веднага се изнесе факта, че вечерта на концерта пак е крещяла: "F..K the customs/митниците" Така че, какво искате...липсват му много неща на това свръхталантливо и красиво момиче...за жалост!

Не съдете момичето, потаря грешка на милиони жени. Млада е.

Инцидент? Да, той сигурно без да иска я е пребил или е бил някъде другаде, когато това се е случило.

А дано и да видим до кога... Че те тази порода, дето посягат.. са като мечки стървници... Услади ли им се веднъж побоя над по-слабия ... трудно се спират..

kokobrais

Рианооооо пак ша идеш бахурааааа....и после бития бит..... еб ...я еб....н