Брад и Пенелопе снимат филм за кризата в Гърция

Американският филмов режисьор Уди Алън ще заснеме лента за живота в Гърция по време на криза.

Обратно в новината

Коментари - Брад и Пенелопе снимат филм за кризата в Гърция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на съседите!Сега и кризата си изтъргуваха .Хайде да им имам безгрижния живот и благоразположението на Европа и Америка.Колкото до Уди Алън Той си прави каквото си поиска и го представя както му хрумне без да му пука има ли нещо общо с реалността

истински българи :)))))) филма още не е започнат но всички са наясно че ще е зле

и тук ли плъзнахте ве, червени русуфилистични гадини

абе, бастун! като няма какво да кажеш поне мълчи. . америка му крива, ами благоденстваща е, като не им се намират червени жирафи като тебе

И какво обидно намери в благоденстваща" Америка? Хваща те параноята - бягай за хапчето!

как дядката Уди алън е почувствал и разбрал кризата в Гърция от своята отделена и пренебрегваща целия останал свят Америка? Коя криза ще бъде представена чрез младия американец, живеещ в Атина - той всеки момент може да се вдигне и да си отиде в благоденстващата Америка, така че изобщо не го засяга какво се случва на гърците. Както е написал някой по-рано - поредната американска помия за страданието на хората. А защо не прави Уди Алън филм за кризата в БГ - аз мисля, защото нямаме Санторини и други острови.

Ах, тази география! Закинтос не е в Егейско море, а в йонийско море. А и ако снимат на Санторини или Закинтос, то за какава криза ще говорим??? Да ме би филма да е платен от някоя гръцка туристическа асоциация, макар по тези острови да няма недостиг на туристи...

Разбирасе че е платена пропаганда. "горките" гърци, получаваха пари за няма нищо 10 години. Сега като малки деца реват че бонбоните свършиха.

евала на гърицте, цял свят реве за тяхната криза, да же и филм ще направят за страданията на народа по-време на кризата, а норода им ж ивее по добре от нашия дваисет пъти...а ние сме наи-големите отличници по финансова стбилност....аз ли откачих...или света?

Филма трябва да покаже по скоро кризата в деградиралото от мързел и некадърност гръцко общество. "Финансовата" им криза е само модел на угодна политика, с която вече 4 години се справят блестящо.

...от дир.бг - вземете си редактор-коректор, че пускате неграмотно написани или преписани статии. Все пак трябва да се спазват правописни, граматически и фактологически правила. Престанете да се отнасяте пренебрежително към български език.

Най-вероятно са имали предвид, че работното заглавие е "НощНа Атина". Ама кой го е еня - важното е ад се пусне текстчето, а това, че гъмжи от грешки.. Този на български език е изнасилван ежедневно от писачи и драскачи!

Що те направят филм за кризата в България, ще бъде истинска натурална драма, която не са си представяли печатащите долари американци.

dirddd@

Защото трябва да е сериал с не знам си колко хиляди серии, като "Дързост и красота". Просто ще е невъзможно да се отрази Българската криза, само в рамките на 2-3 часа.

БраТ Пит и сестра му? Предполагам лентата ще е поредната преувеличена и изкривена американска помия.

Някои страдат, а както винаги американците първи да правят пари и от това.

Освен това и двамата имат опит от кризата в Америка, така че ролите им ще бъдат много реалистични.

е млад, млад - колко млад да е...

Вечно млад :)

аууууууууу пенелопе.......има бог

Пенелопе Круз в момента е бременна, в напреднала бременност, чака второ (link как така в 8мия месец ще почне снимки в Атина?

Том КруЗ- но Пенелопе КруС!

на латински се изписва Penelope Cruz, дали ние не сме си побългарили изписването на фамилното й име с това Крус, белким ги различаваме с Том Круз (неговото фамилно име, ако спазвахме българските произношения, щеше да е Круиз, защото cruise e круиз на български? //не споря, стана ми забавно...и още нямам отговор от редакторката по повод много бременната Пенелопе//

Пит е БраД - не БраТ.