Елица и Стоян възкресиха старите чувства

Постоянните репетиции за "Евровизия", надеждата отново да повторят успеха от 2007-а и вперените погледи на всички българи в изявата им е сплотила Елица и Стоян както преди.

Обратно в новината

Коментари - Елица и Стоян възкресиха старите чувства | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Текста ти не е актуален. Сега ще е вече: "БЕСЕПЕДЕРАСТ ДА СЕ НАРИЧАМ, първа радост е за мен"

Според букмейкърите сме финалисти.:) Успяхме, народе, с най-тъпата песен! Урааааа!

Всичката тази злоба,не литературен език къде ли сте го научили?А Вие ако живеете в ромско гето ще сте първо по-музикални и дори по- умни и добри. Когато се потрудите така ,както тези български музиканти и работите толкова упорито,постоянно и прославяте Родината,която Ви е дала образование може би тогава ще подбирате изразните средства и злобата Ви ще изчезне. Успех Българи!Сбъднете мечтите си!

точно за това става въпрос, че има хора, които наистина са се потрудили и заслужават да бъдат на този конкурс, но не им е дадено шанс! типично по български, както и във всяка друга област в милата ни родина всичко е заседнало, става по втория начин и шуробаджанащината и простотията се шири.

Много работят, отидоха да оберат пак хонорарите, дето ние сме им изработили с нашите пари и данъци.

Изключително геройство е в тези трудни, жестоки времена, когато управляващите не се трогват от това дали ще има България или не, само да си гледат своите Тартюфовски долни страсти има такива герои, които ни карат да чувстваме, че не всичко е загубено

Засрамихме се, но не от този безсмислено- приповдигнат коментар.

Аман вече от тия тупанджии!

Вие сте обречени да бъдете заедно, не разбрахте ли!

milarbg@

Хайде на бас, че няма да спечелят!

За песента не знам, но ако вземат да се "изплющят" на сцената, може и да оберат вота на публиката!

Много кух коментар, честно.

Каквото заглавието, такъв и коментара! Докато ни занимават с чувствата им, вместо с начина, по който представят страната.

Защо занимават хората с тия Хвалипръцковци? Толкова са смешни и пошли, нямат излъчване , енергия, за стил да не говорим.Поредната българска Боза .Айде да си пожелаят Кисмет и да ходят на Майната си !..............................

Да се надяваме на успех, но аз лично не вярвам. Песента е по-слаба от 2007. А кога ще пратим на Евровизия : Глория, Веселин Маринов, Слави Трифонов? Тия хора са се доказали през години, имат велики песни и задължително трябва да ги чуе и света. Ако бяха граждани на друга държава досега щяха да бъдат известни като Мадона да речем... Например Веселин Маринов има такива хитове от едно време, че с която и песен да го пратим няма да сгрешим. Трябва да се възползваме. Другите нямат по добри певци от нашите.

Ти добре ли си?Май имаш температура и бълнуваш!

ДВА ИЗРОДА С ТЪПАНИТЕ СА ОМРЪЗНАЛИ ВСЕ

Не знам кой ще хареса тая какафония. Единственото хубаво и свежо нещо е изпълнението на гайдаря, ама кой ще го чуе и забележи. За облеклото хептен нямам думи. Тя с кичозно сако наподобяващо мундир - той с чорбаджийски пояс. На репетицията видяхме че за капак има и кукер. Всъщност, всичко има, само песен няма.

Е ти какво искаш- с шалвари и потури ли да са облечени. Брей, големи естети и капацитети се извъдихте!

А лъскав ку.венски клин и пояс са много естетични според теб?

Tя хубаво се кефи, но питала ли се е дали хората, които представя се кефят.

искала била да извадят шпаги срещу другите страни. дали не и хлопа дъската. а за облеклото нямам думи. между другото някой разбра ли за какво се пее в песента?

Заспааааааали чувствааа недеееей пробуждааааааа .........

Надявам се тези музикални недоразумения да участват за последен път на Евровизия. По-добре да пратим Панайот Панайотов или Веско Маринов поне да се изложим качествено.

Подкрепям!Може да включим и Деян Неделчев-Икебаната.

ХА-ха :)) Ако пратим Икебаната ще победим бе. Те такова чудо у Европата не са виждали още

Поне да бяха ни преставили с песента "Джелем джелем" -поне да не се срамуваме. Цялото белгия штеше да е накрак и да пляска с осмихнати очи - поне щте преставят България наживо - каквито ни знаят в европа. А това песен ли е ни кьочек ни народно ний на репетиция не пееме такива работи а те тръгнали на сериозна арена да ни излагат. Поне тая да беше се облякла кат хората. Кой и казва как да се облича незнам но е грозно.

Успех на Евровизия и в личния живот!!!

Тази на снимката май е краднала костума на Майхъл Жексан. С тея пескюли на кукер ми прилича. Не и знам песента но на пръв изглед си личи че не става! А клинчето и. Само за него си мисля един такъф лъскав сигур на нашия битак оборот е правила!

Ще преживеем и тази ,,Евровизия".Така или иначе свикнахме да се излагаме със странни/страшни!/певци, с безумни костюми, с глупави сценични решения.Земята на Орфей...Митре ле!

На мен песента ми харесва. Чудесна е! Браво! Радвам се, че Елица и Стунджи ще ни представят тази година на Евровизия и им пожелавам успех! Да си призная честни "Кисмет" ми харсваше повече, но "Само шампиона" също е много добра! Успех!

Това е най - тъпата песен за Евровизия, с която някога сме се явявали на конкурса. Моля се само за едно, дано да са глухи зрителите, че да не чуят тази боза.....

няма толкова водка на земното кълбо бре,ббррррррррррр,чак ми стана гадно на стомаха,..

Незнам кой е отговорен да сформира и изпрати този измислен екип и този тъп пърформънс там. И след втората репетиция днес не ми вдъхват доверие, не са достатъчно убедителни на сцената.

бие ми на нещо средно между чалга и футбол,което е едно и също нещо!пожелавам им успех, но не вярвам да успеят с тази песен!

Цвилят като разгонени котараци! Лакърдия, с примес на марш, маанета и лош вкус! Музикална вкисната ПОМИЯ!

Много точен коментар браво. Клипа трябва да го заснемат с кадри как биеме Мура примерно.

ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ИЗОБЩО УЧАСТВАМЕ НА ТОЗИ"КОНКУРС" ЗА МЕНЕ Е АБСОЛЮТНО БЕЗМИСЛЕНО. ПЕСЕНТА Е УЖАСНА И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ДОНЕСЕ ГОЛЯМ "КИСМЕТ" НА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ЕЛИЦА И И ПАРТНЪОРА И СТОЯН- ЗАЩО Е НУЖНО НАВСЯКЪДЕ ДА СЕ ИЗЛАГАМЕ

Всички нормални Българи ви желаят успех ! Мнението на чалгари от малцинствата не интересува никого : )))

Повечето НОРМАЛНИ българи НЯМА да гласуват за това недоразумение! Не може толкова лесно да се манипулират хората!

Какво се случва? Навсякъде продължават да се изписват хвалебствени статии за това недоразумение, наречено Стунджи и Елица, въпреки, че коментарите под статиите са абсолютно винаги негативни. Някой нещо да не си плаща? Ако е така, въпросният платец да беше инвестирал в по-качествена песен, а не в дразнещ P.R.

Това са протежета на екс президента Първанов ,,,,,,,

Въпросните платци ( глупци) за съжаление сме всички ние! Песента е продуцирана от БНТ, сиреч с парите от нашите данъци ........Да са ни честити!

Кой облече Стунджи и Елица по този начин и защо?Страннна смесица от какво ли не, много ,,ефекти", които са се превърнали в дефекти.И като цяло- лъха нещо долнопробно от великата ни песен.

На македонска наденица- хем сочна, хем дебела.

С този клин Елица прилича на баварска наденица.Сменете и костюмчето, излагаме се!

Песента е възможно най-подходящата за този конкурс.Текста й е безсмислен,но кой ти слуша текста:-)Песента е оригинална и ефектна,грабва слушателя.

До сега винаги са ми харесвали песните за Евровизия, но тази година песента е под всякаква критика, да не би да започва световно първенство по футбол?

свободното леене на бездарни коментари не е рядко явление - според възможностите си се самодействат изявени главчовци..

Откровено противни и бездарни. Само с думкане не става!

"Силата" била с тях. Явно Елица се изживява като джедай, макар че повече прилича на робота R2. Каква сила, то само с гледане на филми не става.

ПЕСЕНТА С ,КОЯТО ЩЕ УЧАСТВАТ НА ЕВРОВИЗИЯ Е ТОЛКОВА УЖАСНА ,ЧЕ НЕ ЗНАМ ИЗОБЩО КАК МОГАТ ДА СЕ НАДЯВАТ ДА ПОВТОРЯТ УСПЕХА СИ ОТ ПРЕДИШНОТО СИ УЧАСТИЕ НА КОНКУРСА. ИНАЧЕ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

Тоя клин на тая снимка така и опъва паласките.... дано да е от снимката, ама за клин по телевизия трябва да си доста слаб и с перфектни форми - да беше избрала нещо по-подходящо. иначе - успех им желая.

Къде пък ги видя тия паласки, много си е добре момичето!

то това моме по -скоро ми прилича на джудже ,толкова е грозна ,че само паласките и да бяха проблем........

Ти явно си за очен лекар. Толкова е зле това момиче и поне да си избираше подходящо облекло да й скрива големите недостатъци. Ама какво да се прави, то достатъчно ме е срам от българската песен, та да мисля и за външността й.

Tя винаги се облича с клинове. И според мен това изглежда ужасно, евтино и някак вулгарно.

ами нали си е к.рва какво друго да избере.тя си мисли че е на гара подXуъене.

Евтино и вулгарно.

Толова магистрали се постараха да построят хората! Нали някой трябва да клечи там! Елица с тзи си костюм наптлно би пасвала на екстериора!

Щалварче би и отивало на късокракото "моме". Напълно в синхрон с "песента"!

И ЗА ПРЕДИШНАТА ЕВРОВИЗИЯ ГИ ПЛЮХТЕ,НО ТЕ СЕ ПРЕДСТАВИХА НАЙ-ДОБРЕ!!!! И ПЕСЕНТА ИМ БЕШЕ ЛОША.....,ПЪК СА ЕДИНСТВЕНИТЕ БЪЛГАРИ КЛАСИРАЛИ СЕ НА ЕВРОВИЗИЯ!!!!!!!!