Елица и Стоян възкресиха старите чувства

Постоянните репетиции за "Евровизия", надеждата отново да повторят успеха от 2007-а и вперените погледи на всички българи в изявата им е сплотила Елица и Стоян както преди.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя клин на тая снимка така и опъва паласките.... дано да е от снимката, ама за клин по телевизия трябва да си доста слаб и с перфектни форми - да беше избрала нещо по-подходящо. иначе - успех им желая.

ПЕСЕНТА С ,КОЯТО ЩЕ УЧАСТВАТ НА ЕВРОВИЗИЯ Е ТОЛКОВА УЖАСНА ,ЧЕ НЕ ЗНАМ ИЗОБЩО КАК МОГАТ ДА СЕ НАДЯВАТ ДА ПОВТОРЯТ УСПЕХА СИ ОТ ПРЕДИШНОТО СИ УЧАСТИЕ НА КОНКУРСА. ИНАЧЕ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

"Силата" била с тях. Явно Елица се изживява като джедай, макар че повече прилича на робота R2. Каква сила, то само с гледане на филми не става.

Откровено противни и бездарни. Само с думкане не става!

Къде пък ги видя тия паласки, много си е добре момичето!

то това моме по -скоро ми прилича на джудже ,толкова е грозна ,че само паласките и да бяха проблем........

Ти явно си за очен лекар. Толкова е зле това момиче и поне да си избираше подходящо облекло да й скрива големите недостатъци. Ама какво да се прави, то достатъчно ме е срам от българската песен, та да мисля и за външността й.

свободното леене на бездарни коментари не е рядко явление - според възможностите си се самодействат изявени главчовци..

До сега винаги са ми харесвали песните за Евровизия, но тази година песента е под всякаква критика, да не би да започва световно първенство по футбол?

Tя винаги се облича с клинове. И според мен това изглежда ужасно, евтино и някак вулгарно.

Песента е възможно най-подходящата за този конкурс.Текста й е безсмислен,но кой ти слуша текста:-)Песента е оригинална и ефектна,грабва слушателя.

ами нали си е к.рва какво друго да избере.тя си мисли че е на гара подXуъене.

Евтино и вулгарно.

С този клин Елица прилича на баварска наденица.Сменете и костюмчето, излагаме се!

Кой облече Стунджи и Елица по този начин и защо?Страннна смесица от какво ли не, много ,,ефекти", които са се превърнали в дефекти.И като цяло- лъха нещо долнопробно от великата ни песен.

Какво се случва? Навсякъде продължават да се изписват хвалебствени статии за това недоразумение, наречено Стунджи и Елица, въпреки, че коментарите под статиите са абсолютно винаги негативни. Някой нещо да не си плаща? Ако е така, въпросният платец да беше инвестирал в по-качествена песен, а не в дразнещ P.R.

На македонска наденица- хем сочна, хем дебела.

Всички нормални Българи ви желаят успех ! Мнението на чалгари от малцинствата не интересува никого : )))

ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ИЗОБЩО УЧАСТВАМЕ НА ТОЗИ"КОНКУРС" ЗА МЕНЕ Е АБСОЛЮТНО БЕЗМИСЛЕНО. ПЕСЕНТА Е УЖАСНА И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ДОНЕСЕ ГОЛЯМ "КИСМЕТ" НА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ЕЛИЦА И И ПАРТНЪОРА И СТОЯН- ЗАЩО Е НУЖНО НАВСЯКЪДЕ ДА СЕ ИЗЛАГАМЕ

бие ми на нещо средно между чалга и футбол,което е едно и също нещо!пожелавам им успех, но не вярвам да успеят с тази песен!

Незнам кой е отговорен да сформира и изпрати този измислен екип и този тъп пърформънс там. И след втората репетиция днес не ми вдъхват доверие, не са достатъчно убедителни на сцената.

няма толкова водка на земното кълбо бре,ббррррррррррр,чак ми стана гадно на стомаха,..

Това е най - тъпата песен за Евровизия, с която някога сме се явявали на конкурса. Моля се само за едно, дано да са глухи зрителите, че да не чуят тази боза.....

Това са протежета на екс президента Първанов ,,,,,,,

На мен песента ми харесва. Чудесна е! Браво! Радвам се, че Елица и Стунджи ще ни представят тази година на Евровизия и им пожелавам успех! Да си призная честни "Кисмет" ми харсваше повече, но "Само шампиона" също е много добра! Успех!

Ще преживеем и тази ,,Евровизия".Така или иначе свикнахме да се излагаме със странни/страшни!/певци, с безумни костюми, с глупави сценични решения.Земята на Орфей...Митре ле!

Цвилят като разгонени котараци! Лакърдия, с примес на марш, маанета и лош вкус! Музикална вкисната ПОМИЯ!

Щалварче би и отивало на късокракото "моме". Напълно в синхрон с "песента"!

Толова магистрали се постараха да построят хората! Нали някой трябва да клечи там! Елица с тзи си костюм наптлно би пасвала на екстериора!

Тази на снимката май е краднала костума на Майхъл Жексан. С тея пескюли на кукер ми прилича. Не и знам песента но на пръв изглед си личи че не става! А клинчето и. Само за него си мисля един такъф лъскав сигур на нашия битак оборот е правила!

Успех на Евровизия и в личния живот!!!

И ЗА ПРЕДИШНАТА ЕВРОВИЗИЯ ГИ ПЛЮХТЕ,НО ТЕ СЕ ПРЕДСТАВИХА НАЙ-ДОБРЕ!!!! И ПЕСЕНТА ИМ БЕШЕ ЛОША.....,ПЪК СА ЕДИНСТВЕНИТЕ БЪЛГАРИ КЛАСИРАЛИ СЕ НА ЕВРОВИЗИЯ!!!!!!!!

Поне да бяха ни преставили с песента "Джелем джелем" -поне да не се срамуваме. Цялото белгия штеше да е накрак и да пляска с осмихнати очи - поне щте преставят България наживо - каквито ни знаят в европа. А това песен ли е ни кьочек ни народно ний на репетиция не пееме такива работи а те тръгнали на сериозна арена да ни излагат. Поне тая да беше се облякла кат хората. Кой и казва как да се облича незнам но е грозно.

Повечето НОРМАЛНИ българи НЯМА да гласуват за това недоразумение! Не може толкова лесно да се манипулират хората!

Надявам се тези музикални недоразумения да участват за последен път на Евровизия. По-добре да пратим Панайот Панайотов или Веско Маринов поне да се изложим качествено.

Въпросните платци ( глупци) за съжаление сме всички ние! Песента е продуцирана от БНТ, сиреч с парите от нашите данъци ........Да са ни честити!

Заспааааааали чувствааа недеееей пробуждааааааа .........

искала била да извадят шпаги срещу другите страни. дали не и хлопа дъската. а за облеклото нямам думи. между другото някой разбра ли за какво се пее в песента?

Tя хубаво се кефи, но питала ли се е дали хората, които представя се кефят.

kakata

Не знам кой ще хареса тая какафония. Единственото хубаво и свежо нещо е изпълнението на гайдаря, ама кой ще го чуе и забележи. За облеклото хептен нямам думи. Тя с кичозно сако наподобяващо мундир - той с чорбаджийски пояс. На репетицията видяхме че за капак има и кукер. Всъщност, всичко има, само песен няма.

Подкрепям!Може да включим и Деян Неделчев-Икебаната.

ДВА ИЗРОДА С ТЪПАНИТЕ СА ОМРЪЗНАЛИ ВСЕ

Да се надяваме на успех, но аз лично не вярвам. Песента е по-слаба от 2007. А кога ще пратим на Евровизия : Глория, Веселин Маринов, Слави Трифонов? Тия хора са се доказали през години, имат велики песни и задължително трябва да ги чуе и света. Ако бяха граждани на друга държава досега щяха да бъдат известни като Мадона да речем... Например Веселин Маринов има такива хитове от едно време, че с която и песен да го пратим няма да сгрешим. Трябва да се възползваме. Другите нямат по добри певци от нашите.

Защо занимават хората с тия Хвалипръцковци? Толкова са смешни и пошли, нямат излъчване , енергия, за стил да не говорим.Поредната българска Боза .Айде да си пожелаят Кисмет и да ходят на Майната си !..............................

Сельо, първо не пиши с главни букви, че дразниш и второ от къде се намери такъв индивид толкова залупен! Хихи....Ти май си с грозни разбирания , както и участниците там , които защитаваш....

За песента не знам, но ако вземат да се "изплющят" на сцената, може и да оберат вота на публиката!

milarbg@

Хайде на бас, че няма да спечелят!