Ицко Финци увлича публиката на честотата на любовта

Актьорът Ицко Финци увлича публиката на честотата на любовта. Най-новата роля на легендата е в 60-минутния филм „Космос” на режисьорката Лиза Боева. Премиерата е на 22 май в кино „Люмиер”.

Обратно в новината

Коментари - Ицко Финци увлича публиката на честотата на любовта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

той владее публиката с талант,финес и доброта.щастие за мен е,че има такъв човек и актьор сред нас - поклон и много радост му желая!

Оня ден гледах за пореден път "Преброяването на дивите зайци" с него и умрях от кеф :) Голям актьор е, много ми харесва как играе

Търкам си очите и не мога да повярвам, че сред "новините" за кой на кого се накривил в Денсинг старс, кой пръднал в Къртицата и кой в коя безсмислена класация влязъл, се е прокраднала някак си и новина за култура, истинска, не такава, която да предизвика приятно скандализиране на най-ниско емоционално ниво у хора като Жданов.

....каза, др. Ленин! Изкуството не подлежи на коментари от еснафи и другари.ТО, или го има, или го няма. В случая-ПОКЛОН! Да си жив и здрав достатъчно дълго, Ицко. А ти др. Жданов, хайде ходи да си пикаеш на живота.Явно е всуе живян. Апропо-то другаря Ленин отдавна е вече мумия.Явно и ти също.