Ванеса Паради: Любовта е сложна емоция

Ванеса Паради не се сърди на Джони Деп, с когото се раздели след 14-годишно съжителство, защото смята, че любовта е сложна емоция.

Обратно в новината

Коментари - Ванеса Паради: Любовта е сложна емоция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека и аз да изкажа своето мнение от базата на 20 годишен все още успешен и щастлив брак! Любовта не изчезва, ако това се случи просто не я е имало и сме се заблуждавали, че обичаме, в годините се губят тръпката, химията, силната емоция и страст, но не и любовта. Тя просто се променя и трансформира, съгласна съм с много от коментарите, че за да изградиш здраво семейство е важно да има любов, уважение, доверие, приятелство,разбирателство, сходно интелектуално ниво и ценностна система. Има любов, която е много силна и страстна, но и разрушителна, но пък да има щастливо семейство без емоция, без страст и тръпка пак не става,трябва да има баланс. Според мен в началото е абсолютно задължително да има силна любов, страст, тръпка и емоция, за да има какво да остане след време, но ръка за ръка с тях вървят и изброените по-горе важни и необходими уважение,разбирателство,общи интереси и т.н. Имам две приятелки, които се омъжиха без любов, казват не го обичам, но той е мил, грижовен и т.н., сега и двете са разведени и щастливи с истинска любов.

Общо взето любовта е въпрос на късмет, да я срещнеш, да успееш да я съхраниш и запазиш през годините от сивотата и рутината на ежедневните проблеми. Ако беше толкова лесно да я намерим нямаше да има толкова нещастни семейства, в пъти повече от щастливите. Събрали се заради пари, непланирано дете, страх от самота или ред други причини, но не и защото се обичат. Такива бракове нямат никакъв шанс, няма ли любов още от началото нищо не се получава-или ще живеете цял живот нещастни и всеки ще търси утеха навън, или семейството ще се разпадне в момента, в който един от двамата срещне любовта. Съвет към младите, деца не създавайте семейство безотговорно, не бъркайте секса и удоволствието с любовта и важната отговорност да създадете дете.Когато срещнете вашия човек ще го разпознаете. Семейният живот наистина е труден и отговорен, ако няма любов ще ви е много трудно да правите компромисите, които изисква и да запазите семейството си през годините! Пожелавам на всички да обичат и да бъдат обичани, няма по-голямо щастие в живота!

Вяра, напълно подкрепям твоята теория, казвам го и от личен опит. Късмет е да срещнеш, разпознаеш и задържиш половинката си в света.На по-късен етап би било много трудно да правиш компромиси при непрестанни провокации поднесени от живота, ако не е имало именно Любов, преминала в уважение и обич.

уточнение: коментара ми беше кам първата част на Вяра, след което прочетох и втория :))

Сложните емоции са нищо друго освен халюцинации, чиято база е психическо заболяване наричано Любов. Добрата новина е, че се лекува много успешно с отдалечаване от обекта предизвикващ заболяването.Лечението се ускорява ефикасно, при бързо попадане на подходяща секс партньорка след отадалечаването.

и до кога така?

го харесвам като актьор ( особено капитан Джак ), обаче като мъж винаги съм се чудела как ли се търпи... горката Ванеса...

Горката!Една от милионите патки, блъсната в главата от реалността, че застраховката "синец ти родих" не работи цял живот и ще й се наложи да се оправя сама.Язък за напъните.В началото са много самодоволни-ето, "хванах" си мъж (колко показателен е този глагол!), много ме бива, като ги зарежат, няма по-изненадани от тях...Плюс това всичко се връща-сви го от Мос (не че едната е по-добра от другата-все един дол дренки), сега й се връща.А и Деп голям позьор се оказа-само пиратин да играе го бива май.

АЛО ДКЩШ - ВАНЕСА ПАРАДИ Е ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ ФРЕНСКИ ПЕВИЦИ И АКТРИСИ! ХИЧ НЕ Е ГОРКАТА - ВАНЕСА ПАРАДИ СИ ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ РАБОТИТЕ - ЗАПОМНИ ЧОВЕЧЕ - ТЯ ЕФРАНЦУЗОЙКА А НЕ БЪЛГАРКА КОЯТО ,/ДОРИ И ДА Е ИЗВЕСТНА/ СИ НОСИ ВИНАГИ ТОРБИТЕ! А ТЯ Е И МНОГО КРАСИВА!

Права е за съжаление! Любовта е до време, колкото повече време минава толкова повече избледняват дори и най-силните и истински чувства. Много често хората се променят с годините, когато се жените сте едни, след време други, отношението се променя. Гаранция за вечна любов няма, в началото всичко е розово и прекрасно, но с годините в най-добрия случай остават обичта, уважението и доверието, а в останалите случаи по-добре да не коментирам, за да не отчайвам младите и виждащи всичко в розово влюбени. Затова живейте пълноценно всеки миг, защото не се знае колко ще продължи щастието ви.

хубави думи и верни... едно мило и полезно мнение - да ти е удоволствие да го четеш, благодаря! :)

Все пак най- добре се разбират мутри с проститутки, спортисти с спортистки и т.н.- хора с еднаква ценностна система и умствен багаж. Останалите обикновено съжаляват за пропуснатото след време.

нито ванеса остана дълго сама. едно готини франсе си я взе :)

. Бракът е създаден за да регулира създаването на поколение, паричните средства за отглеждането на поколение и онаследяването на фамилни имоти, но е тотално непригоден за регулиране на чувствата.Mалцина са двойките, които са се открили като две половини на едно цяло, и след това са скрепили това с брак, който не се е оказал убиец на любовта им. За всички останали, бракът се превръща в политика, навик и компромис

Пишеш все едно всичко е математика, сметки. Но не е така. Ако всичко беше математика, България нямаше да е толкова малка сега, а Русия и САЩ - толкова големи.

Пишеш като РАЗОЧАРОВАН ЧОВЕК.

Добрю ютро

Любовта си отива, но остават обичта и уважението!

За мен двамата са най-прекрасната двойка от всички звезди. Магнетични и влюбени, какво по-хубаво от това? Съжалявам, че се разделиха, дано е временно!

любовта се променяла, ами така е щото не е сложна, а временна емоция. да вярваш, че някои ще те обича до гроб е като да вярваш цял живот, че дядо коледа съществува. влюбването е изгаряща емоция, идва и си отива за едни по-бързо, за други по-бавно. семеиство се гради на взаимна поносимост, прятелство, уважение.

да си влюбен казвате и да обичаш до гроб -изяснете си понятията ?

Какво не ти е ясно в написаното по-горе? Формулирай си въпроса разбираемо, моля! А, и помисли малко с главата си, ако не те мързи, може и да разбереш какво съждение е написано!!

Пълни глупости.

Нещо сте се объркали. Не е Амбър Роуз новата приятелка на Джони Деп.