Стелла страда по Наско Месечков

Каскадьорката вече страда заради бъдещата раздяла с танцовия й партньор от Dancing Stars – Наско Месечков

Обратно в новината

Коментари - Стелла страда по Наско Месечков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Стела и Наско !!! Много злоба много българска злъч !

да кажа :) Стела, ти си страхотна! Пожелавам ти много здраве и успех! Всички знаят, че си най-добрата! По стар български обичай, когато някой се откроява с талант бива задължително сритван, "за да не знае много", щото засенчва посредствеността! А посредствеността, некомпетентността, некадърността, шуробаджанащината и "Калинките" в България са на почит и уважение! Това е истината за съжаление! Важно е да не се обръща внимание на злобата! Поздрави и късмет от една твоя фенка! :)

Aз съм Tрелла от юесей и искам да споделя нещо, между нас да си остане: как смеят тези участници и участнички да танцуват добре без да са излизали в чужбина!!! не ги е срам!!! даже и самочувствие имат! къде отиват по дяволите моите усилия, струва ли си да се боря в живота изобщо ако не мога да блесна като една истинска звезда поне в чалгарска българия? мислех си, че само аз говоря инглиш, а то :( и други можели и не само това, но се оказва и че други българи живеели в америка и също били успели...как смеят?

проблемът на стела е това, че като е постигнала големи успехи в миналото и също някакви успехи в америка си е мислила, че през това време развитието в бг е спряло и ние сме тука някакви туземци, които като видят каскадите и ще ахнат, пък като разберат, че си пие кафето с рики мартин(?!) съвсем ще припаднат. остава обаче неприятно изненадана от самочувствието, качествата и позитивизма на другите участници, това я амбицира, но и озлобява в същото време. за това не се вижда любов и елегантност в танца и също обяснява средния пръст и другите коментари. колкото до рики мартин това с кафето е имала предвид, че работи с него, а индиректно ние трябва да разбираме, че това е нивото и, къде са тръгнали другите да се мерят с нея. на нейно място бих оставила тази информация за края, когато спечеля, все пак не сме на боксовия ринг!

Браво на талантливата бунтарка Стелла! Дано скоро дойде отново да покаже как се справят амбициозните хора и да натрие носовете на сервилните и не на място хора ! Че у нас е пълно с такива напоследък,обществото ни съвсем се изроди ! Невъзпитана била,то щото политиците ни са по възпитани,или хората в обслужващата или социална сфера или децата ни? Чалга обществото е в разцвета си ! Стелла е различно позитивна и това дразни българина.Ей хора, разширете кръгозора си ,не бъдете като коне с капаци,разчупете клишетата, живота е толкова кратък,направете го цветен,вълнуващ и интересен! Ако не умеете,дайте шанс на други да го направят!

че кой ти казва дали не ми е цветен живота? срещам се с много художници и собственици на художествени галерии, преди 10 дена ходих на концерта на риана в барселона и толкова много ми хареса там, че ще се връщам пак за концерта на снуп дог. иначе се занимавам с микробиология. обичам да пътувам в екзотични страни. това съм само аз, но съм сигурна, че повечето пишещи тук също имат интересен живот и особено онези, които имат деца-това е най-голямото щастие! критериите ми за освободеност и позитивност не се припокриват с твоите, сори.

Умеем да си го направим цветен! хе се притеснявай!!! ха никой не пречим да си го направи цветен и още по-цветен!

нейния нос е натрит, защото се видя, че други жени без да са толкова амбициозни като стела се справят по-добре и са по-женствени и талантливи. е, може би не могат да се състезават със стела на прескочи кобила, кълбо назад и изтласкване на гюле, но в класически тансти могат да бъдат много добри и то с лекота!

Талантлива бунтарка???? WTF, Sorry ? Аз съм from USA, Флорида. Гледайтииииииии, завижайтиииии.

Kаквото и да показва 100% няма да го покаже на теб!

Не мога да разбера що като толкова се обичат ще се разделят? Ми да се съберат заедно.Нали момата е много преуспяла в Америката.Къв е проблема, не мога да разбера да заминат заедно натам.Кое не изнася в случая?

Колко злоба,жлъч и комплексарщина се излива върху тези двама амбициозни и талантливи млади човека!Колкото и да пишете никога няма да започнете да танцувате така прекрасно като Атанас,нито пък ще имате кариера в Холивуд!

влизал/а си тук с около 10 различни имена и се открояваш с изключителна простотия, злоба и безпомощност! никой не се интересува от кариера в холивуд, поне не такава! аз съм гледала аватар поне 20 пъти, но никъде не видях стелла. колкото до танците и-тежка и непохватна е, пада тежко и движенията и са дървени. няма нужда да продължаваш да ни надуваш главите колко сме злобни , каза го вече 20 пъти!

На мен пък Сърменов ми е противен.Заслужаваше си средния пръст.Коментарите му към всички участници не бяха добронамерени ,но те нямаха кураж да реагират. Не ми стана ясно как Сърменов е попаднал в журито и какво разбира от танци?Що се отнася до Стела и Наско,за мен бяха най-добрите ,а злобните коментари са отвратителни,но злобата и завистта са наша национална черта ,за съжаление.

сърменов може да не разбира от танци, защото не е хореограф, нито пък зрителите, но всички ние имаме вроден усет за красота и естетика и именно затова е създадено това шоу, за наслада и положителни чувства! така че сърменов в качеството си на човек с мозък и чувства много добре е преценил, че музиката не влиза в нея. тя по-скоро се стреми да го изиграе точно и технично, да направи няколко супер шокиращи каскади, които другите участници нямат тренинга да направят, за да "шашне" всички и да се открои, но в танците има толкова много чувственост, че музиката и тялото трябва да станат едно цяло. радвам се , че сърменов точно това е видял!

Жена с крив нос и " Криворазбрана цивилизация"..Който е гледал този спектакъл,знае за какво иде реч !!

На мен пък Сърменов ми е противен.Заслужаваше си средния пръст.Коментарите му към всички участници не бяха добронамерени ,но те нямаха кураж да реагират. Не ми стана ясно как Сърменов е попаднал в журито и какво разбира от танци?Що се отнася до Стела и Наско,за мен бяха най-добрите ,а злобните коментари са отвратителни,но злобата и завистта са наша национална черта ,за съжаление.

Oценяваики само и единствено танците,а не кои как говори или смее - Cтела и Hаско бяха наи-добрите! Aнгел също се справи отлично,но 1-то му място е незаслужено.

Това абсолютно не е вярно! Имаше и по-добри! Слепи ли сте?!

Моля да ми обясните, ако Стелла не говори български, то мякащите варненци, бургазлии, сливенлии и прочие издънки, на КАКЪВ ЕЗИК ГОВОРЯТ?

Мнооооооооооооого си прост.

ами разликата е, че тя е говорела български в първите 15 години от живота си и след това го е развалила, а варненци, сливенци и т.н. с годините го оправят българския, а не го развалят.

стела страда, защото в америка много рапони, но баш такъв като месечков много трудно може да се намери.

в америка проститутките и пеерасите размахват среден пръст, когато си търсят клиенти.

Възхищавам се на твърдостта на Стелла да се пребори с рака. Пожелавам и никога повече да не чува тази диагноза! Но да твърдиш, че си възпитан, но псуваш и размахваш среден, пръст ми звучи смешно. Стелла си е една брутална мъжкарана, абсолютно комплексирана, която много се радвам, че не познавам и не е в моя кръг от хора. Да си ходи в Америка! Да набутаме американците!

Определено не харесвам Стела! Стара мома, която мисли само за онази си работа! По отношение на средния пръст е права! Типичен жест за американските пътища, както и "F You". Нещо като и в България, но който не е шофьор, няма как да го разбере! Това се пренася и в живота, като първична реакция!

разбира се никой не е видял и чул, по българските пътища, градски и извънградски, управляващите МПС да показват средни пръсти, да ръкомахат, да бълват псувни дълги и напоителни за цялата рода, никога не се стига до бой и стрелби. Само Стелла го прави.

ами не се разделяй , защо го казваш смешно е

студена кучка,така ще си остарее непознала детски глъч и истинско щастие...взел и се е акъла и мисили само за пари и хубав живот

кой си ти да съдиш хората

Защо проклинаш жената и и пожелаваш такива лоши неща?

Горката Стелла! В скоро време няма шансове Наско да страда по нея.

връзка от разтовние.

толкова са ми смешни всички хора ,които казват че страдат за някой ,а се разделят. когато искаш нещо го правиш,всичко друго са глупости. просто се забаявляват това е те и не си го признават

Тя и Стелла да ми се яви, ич нема да я бавим...

Ма как да не страдаш,той е толкова красив!

Много е грозна и неприятна тази каскадьорка.

Има две възрасти, в които дамите трудно се контролират. Едната е тинейджърската възраст, а в другата критическта или даже предкритическа. Да не би лелката да доближава възраст с хормонални промени.

първия негър, на които тази кифла ще покаже среден пръст в америка ще и спука сфинктерите моментално и без да се замисли.

kokobrais

Както и жената на негъра:-) :-) :-) ще помага:-) :-)

а тя колко има,а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наско и Стела бяха най-добрите. Хора много сте злобни. Стела беше права, като показа среден пръст на Сърменов защото е най-добрата, а той не разбира от танци. Всичко в БГ е менте. И избора на победител беше менте. Ще бягат хората в чужбина защото там правото е винаги на предна линия. Браво Стела, взела си добро решение, като си се спасила от от тази сбъркана държава. Поздрави. Дерзай ти си първата.

Ама май не държавата е сбърканата в случая...

а кож е този "куз кон"сарменов дето разбира кож чува и кож не чува музиката.не среден праст,а тояга трябва да му се удари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не ти ли омръзна да висиш цял ден в нета и да предизвикваш скандали, не се харесва стела, невъзпитана е и това е.

Алиса, не знам дали Сърменов разбира от танци, или не, ама и твоите разбирания за редно и нередно май не са много в ред. Според мен и ти не разбираш от добро възпитание и култура на общуването и е редно, по твоята логика, и аз да ти покажа среден пръст... плюс коментар какво следва да направиш на него... но-о-о ... културата и възпитанието ми не го допускат това... Да си жива и здрава!

Защо т. нар. СтеЛЛа излъга в предаването на Кеворк Кеворкян, че не е дошла в БГ единствено, за да спечели голямата награда. Там на Запад дават пари, ама до едно време, после шут отзад и толкова... Тази блондинка е в същото състояние както и Ваня Цветкова, Ирен Кривошиева, Камелия Тодорова и още много, много други!

Дамите, които си изброила са си много добре... И добре изглеждат, и добре си живеят... Ти явно мразиш блондинките???:)))

и аз гледах предаването снощи в интернет. стелллла лъже като дърта циганка, че уж не я интересувало първото място. не отговаряше конкретно на въпросите и се опита да изглежда мила, но отвътре бликаше злъч. гледах и клипчето, където каза, че танца на райна можела да го изтанцува със затворени очи. хубаво, но да го беше казала уж на шега, тогава щеше да ме изкефи , а тя го каза със съпер злобна физиономия.

Стига вече с тая Стелллллла! Средна визия, средно възпитание, средна възраст. Да си взема средните пръсти и прав и път!

Много се радвам за Ангел и Дорина. Те заслужаваха да спечелят купата. Много усмихнато и чаровно момче. Много жалко щеше да бъде, ако бяха спечелили Стела и Наско. Те танцуваха без душа. Лъхаше една студенина от тях особено от "ледената кралица"- Стела. Те дойдоха със самочувствието, че са ненадминати и те ще бъдат победителите, но уви радвам се, че стана така. Тръгнаха си с подвити опашки и с едни изкуствени усмивки. Да им е честита на Ангел и Дорина победата!!!

Стела много лъжеш - за да си интересна.Наско вече си го забравила.

аз мисля, че на Стела и Наско журито на финала им изигра лоша шега, то не бяха хвалби, Илиана не млъкна, като, че искаха да покажат, че те ще са победителите.

Успелите българи в чужбина не ползваме националния ефир, за да информираме сънародниците си в България, че сме успели. И още нещо - и след 15-20 години извън България не само, че не говорим родния си език с акцент, а го ползваме по-правилно от някакви набедени тв водещи, и повечето от българите, живеещи в България и поругаващи ежедневно българския език. Благодаря за вниманието!

Не ползвате ефира, защото никой явно не ви е поканил там:))) И как точно българският ви става по-добър? Поддържате се с уроци по български ли?

Нормалните хора са щастливи с това, което са и нямат нужда да се чувстват добре, защото ги дават по телевизора (в БГ който не е решил, него не са го показали). А на който не му липсват първите години и е получил добро възпитание и образование, няма нужда да ходи на училище, за да си поддържа българския. От училище имат нужда такива като теб, които не са излизали от България и се възхищават на хора, които могат да усвоят само негърски и ред нек маниери и видиш ли ти да проговорят с акцент. Апропо, и аз живея от 22 извън България, и не познавам нито един интелигентен българин тук, който да си е развалил българския.

Мнооого добре сте го написали,но едва ли тази "хамериканка" чете тези коментарии,,,,

може и да ги чете, ако все още може да чете и вероятно не разбира половината от написаното и сигурно си мисли, че и завиждаме. абе падна малко на земята. в началото като дойде в дансинг старс много се перчеше и си мислеше, че е някаква супер звезда, а другите в бг някакви мижитурки. сега вече знае, че самата тя е евъридж(посредствена) поне като човек и танци!

Нещо за журито: Сърменов беше нагъл и злобен. Илияна много се харесваше да говори и да издава присъди. Малко комплексарска работа. Галена и Алфредо бяха компетентните.

Само питам: Щом като тези двамата не струват, това значи, че цялото шоу е опорочено! Що сте го гледате тогава?

Мацка, в момента, в който стана ясно кои са продуцентите на шоуто, беше ясно, че е ще е опорочено! А защо сме го гледали си е наша работа- за да можем сега да плюем:)))))

За мен класацията беше следната: 1 място -Елен, 2 място-Ангел и 3-Стела.Но както и да е...А пък се чудя на тази Стела,луда ли е да псува и размахва средни пръсти по пътищата в САЩ?! Не знае на кой ненормалник дрогиран с по-буен характер от нейния ще попадне,който направо може и да я гръмне...Без майтап.Трябва много да внимава и да си сдържа нервите.

Тази жена е абсолютно никой в Америка и е смешно да се държи като звезда и да си избива у нАс комплексите. Няма възпитание, няма класа и най- важното- харизма, каквато трябва да има един артист. Излъчва болна амбиция.

На мен пък Сърменов ми е противен.Заслужаваше си средния пръст.Коментарите му към всички участници не бяха добронамерени ,но те нямаха кураж да реагират. Не ми стана ясно как Сърменов е попаднал в журито и какво разбира от танци?Що се отнася до Стела и Наско,за мен бяха най-добрите ,а злобните коментари са отвратителни,но злобата и завистта са наша национална черта ,за съжаление.

Каквото и да е постигнала Стела в Америка ,не оправдава просташкото и поведение и превземките.Трябваше веднага да я изгонят а не да лицемерничат.Сигурна съм ,че всички в журито бяха възмутени.В Америка за един среден пръст може да те арестуват. За мен Елен беше много по-добра от Стела и се учудих,че българите избраха нея за второто място.

Точно такова е и моето мнение - Елен танцуваше, а не маршируваше като Стела. И само да напомня, че в "Къртицата" уволниха човек от екипа за показан среден пръст! Категорично трябваше да я отстранят!

Стела е много студена и невъзпитана жена,успяла с помоща на 1 американка и опитала се да отмъкне мъжа й,но...синът ми живее в чужбина от 10 години и си говори нормален български,а тя горката ...грозно и жалко,че се лансират такива хора като нея

А Вие имате проблем с правописа, както и 70% от пишещите тук...Но иначе осъждате жената как говори...Виер живеете в България и не можете да пишете грамотно!Срам!

Ама май и на теб не ти се отдава много много българския език.

Простичка си ми ти Стелче, простичка. Наско е много добър танцьор, но не попадна на свестен партньор.Стела определено много си е повярвала,тя е световноизвестна и си пие кафето с Рики Мартин.Само дето ние тук нищо не знаем за нея.

Много се радвам, че Ангел и Дорина спечелиха. Стела и Наско не ги харесвам, те танцуват без душа.

Всеки човек,постигнал успехи в живота си благодарение на личните си качества,талант и трудолюбие, заслужава уважение! Уважавам успехите на Стелла, желая й щастлив живот. Тя наистина накара всички от шоуто да се стараят повече, желаейки да се доближат до нейния успех. Слънчево момиче! Харесвам позитивните хора!

Е КАК НЯМА ДА СТРАДА, КАТО МОМЧЕТО И ХОДИ ПО ГЪ.....А, МЕСЕЧКОВ СИ МИСЛИ, ЧЕ СЕ Е ЗАПОЗНАЛ СЪС СТРАХОТНА ЗВЕЗДА. И НАИСТИНА ТАНЦУВАШЕ БЕЗ ЧУВСТВО - СТЕЛА ДЕ.. НЕ Е РЕДНО ДА ГИ СРАВНЯВАМЕ С АНГЕЛ, КОЙТО Е ЕДВА НА 20 ГОДИНИ

това да почнеш да си преплиташ езика на български след няколко години прекарани в чужбина говори само за супер нисък интелект, това значи, че мозъкът ти не може да се справи с информацията и да дефинира двата езика! има хора, които говорят перфектно 5 езика, те как не се бъркат? отговорът е: всеки човек има различен мозъчен потенциал!

E, и? Hе може всички да са гении. A ти колко езика говориш, та съдиш интелекта на другите?

Много красиви,трудолюбиви и талантливи са като Стела ,така и Наско.Истинско удоволстви за мен беше да ги гледам как танцуват,когато танца изискваше хъс -имаше го,когато изискваше нежност -имаше я.Видяхме Стела да драска,когато трябваше да се защитава .Но,видяхме също,че е и едно ранимо момиче,което постигайки всичко в живота си е минала и през тъгата и през сълзите.С една дума,-нищо не и е спестено и за постигнато заслужава да бъде поздравена.Желая и късмет и лично щастие за напред!На Наско също!

Тези сладури бяха незаслужено мачкани от самозабравилия се пенкилер т.нар. артист и директор на театър КанАЛИН СатЪРМЕНОВ.

ТОЗИ СЪРМЕНОВ КАКВА РАБОТА ИМАШЕ В ТОВА ШОУ,ПОДМАЗВАЧ ЗАТОВА КОЛЕГИТЕ МУ ОТ САТЕРИЧНИЯ ТЕАТЪР СА НЕДОВОЛНИ ОТ НЕГО.И ТУК ИМАШЕ ПАК НАГЛАСЕНИ НЕЩА ,ЕЛЕН ТАЦУВАШЕ КЪДЕ ПО ДОБРЕ ОТ АНГЕЛ АМА И ДАДОХА ТРЕТО МЯСТО .ЗАЩО ВСИЧКО В ТАЗИ СТРАНА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО И НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НЯМАМЕ ГЛАС В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА