Еминем щял да умре от наркотици

Рапърът Еминем разкрива в откровен документален филм как преди време едва не е умрял след употреба на нароктици, съобщава в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Еминем щял да умре от наркотици | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лажци не е вярно еминем никога не би направил такова нещо!

феновете на ванко1 и шамара се появиха от небитието. Eминем ми хареса в 8-та миля, но музиката му е пълна боза, даже го съдиха преди време за плагиaтсване.

Бозата ти е в главата,Еминем е рапър от световна величина,виж чичко Гугъл да се просветлиш преди да се изхвърляш.

Неудачника си ти,тъп и задръстен.Да,знам кой е Кидиков-залязла естрадна звезда от миналия век.Явно си дърт и дебел,затова обиждаш,за да избиеш комплекси.Дерзай,живота е пред мен,а твоя е тотално скапан.

Ами аз също съм от ж.к. "Люлин", бях отворено хлапе, но никой никога не ми е предлагал дрога ... (Набор '80 съм.) Така че "Люлин" е доста обширно понятие и зависи дали си или не си в "Европейската част" :-)

Коя е вропейската част ? Стана ми интересно дали съм от тях или сътм олд скул

От тях си :)

Аха, това което не те убива може да те направи само по-силен. Стигнеш ли ръба и успееш лида се завърнеш, това е много ценен опит. Късметлия е, че се е отървал от фатален край. А, това не е новина, че е бил депресиран наркоман. Известна новина от миналото хилядолетие. Дано не е за пример неговото минало....от не всеки наркоман става звезда...освен на небето. Чакаме статия за Мерилин Монро, как е умряла от свръх доза..

Дори и за момент не си бях помислил,че ще каже нещо друго.Когато славата на такива недоразумения почне да позалязва изведнъж почват да откровеничат колко пъти животът им е висял на косъм от алкохол,пиене или нещо подобно.След като вече nobody gives a fuck ако обявят ,че са просто гейове,педофили или нещо подобно изповедта за прекаляването с наркотици и достигането на крачка от смърта си е една солидна опора която винаги дига позападналият рейтинг.Басирам се,че също е бил малтретиран като малък от родителите си или ако не тва е бил сексуално тормозен от някой от тях.Не е зле пиар-ите им да разнообразяват малко историята ,че почват да стават банални.

Браво! Подкрепям напълно. Не разбирам защо българите често имат непоносимост към успелите хора. Какво е това завидно самочувствие да се лепят етикети без да знаеш поне за какво става дума.

Защото така по-лесно си избиваме комплексите на неуспял народ мила! :)

milarbg@

Ами трябвало да си умре тогава за да послужи за лош пример.

Уважаеми текстописци, Eminem е белия крал на черната музика признат от най-великите в жанра. Продал е над 100 милиона копия от албумите си което го прави най-продаваният рапър в историята. Посочен е от списание Ролинг Стоун за един от стоте най-велики музиканти за всички времена. А надали някой от Вас си е направил труда да си преведе поне една от неговите лирични песни, камо ли да прочетете неговата автобиография. Направете тези две неща и тогава съм сигурен, че всеки от Вас ще оправдае неговото поведение в "тъмния му период".

Уверявам те, че на никой не му пука за тоя позьор. Бял рапър? wtf? Рапърска версия на спайс гърлс и Бритни Спиърс. Еднодневка.

Ей "Брат му", статистиките през 2011 г. взети от социалните мрежи, форуми, анкети, излъчвания по телевизията и продажби показват че Eminem се класира на първо място. Страницата му във Facebook е в TOP 5 най-харесвани страници в цялата социална мрежа. За момента Eminem има 70 391 399 фена във Facebook ( 21.05.2013 ) и над 13 милиона в Twitter. УВЕРЯВАМ те, на никой не му пука за ТЕБ!

4akame go I nego v bg, koy li 6te se seti da go pokani I kolko li mu e honorara...

Оу мозъци Оу мноо знаете.

dirddd@

Не просто рапър, а един от най-великите текстописци и изпълнители на всички времена. Друг е въпросът, че около 80% от текстовете са му лирически, написани на английски, разбира се, и средностатистическият български човечец не може да ги разбере :)

понякога даже и пооткрадва от други стилове, ;-)

у нас вече първокласници употребяват амфетамини.в люлин има такива случаи-и то сред българчета

щото сте бедни и нямате пари за бяло ли

Кой е този? И какво е рап? Знам само, че далеч не е музика...

ритми от и за олигофрени. черни предимно, но и всякакви други

Ограничена работа...

Много хора знаят кой е Еминем и какво е рап.Но кой си ти г-н Никой,не знаят и няма никога да разберат.

Много си прост.

Ти пак си нещастен задръстеняк

и кво от тва?!

Всъщност е човек, от когото децата Ви се интересуват. Едно от тях да чуе и да не посегне към наркотиците, е от полза. Приветствам подобни откровения.

за малко един по-малко...нема лошо

каква геройска постъпка. напомня ми на друго геройство - "мани, как се бях напил". журналистика, разбираш ли.

Mи да мре, и без това за нищо не става

За нищо не ставаш единствено ---> ТИ, драги ми Драскачо :)