Дженифър Лопес иска четвъртa сватба и ин витро

43-годишната Дженифър Лопес иска да мине под венчило за четвърти път с танцьора Каспър Смарт. Въпреки че връзката й с 26-годишния танцьор е само от 18 месеца, певицата вече обмисля сватба.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Лопес иска четвъртa сватба и ин витро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бебета само ин-виво. Иначе не.

Nina

напълно съм съгласна с теб, само с една малка корекция (според мен!) - оглупяла е не от любов, а за секс. има разлика, все пак!

Глупости - и какъв и е проблема да прави секс всеки ден с нов - може да е на 43 но е хубава

Нема само младите мацки да цицат кинти от чичковци, дойде времи и младите пичове да се възползват от парите на каките. Явно е обаче -с годините и мъже, и жени изперкват. Но всяко поколение е само за себе си, преплитането е за кратко и който може се възползва.

Куха лейка.

А случайно да иска "ин-гъзо" :)

не може ли две в едно? Например "ин сватба" на живо?

парата дава свобода, както на мъжете,така и на жените, да си угаждат както им скимне.

Ее, браво, голям философ и мъдрец излезе.

а ти се поакза като виден селяндур !

Дженифър, виж кака си Деми /Мур/ и се поучи.

JLo е по-известна със сватбите и любовниците си отколкото с гласовите си възможности. Tалaнтитe и не споменавам, защото просто липсват.

и пак дете без баща ще е .дали ще е с нея след 10 години тоя

Тебе пък кой ти каза че е без баща???

Не ви ли прави впечатление, че вече е много просташко да се зачева под юргана. И нашите родни звезди пък и не само, маково се подлагат на този толкова изтънчен и модерен метод.

чукай на дърво, да не те стига, умнико

И защо веднага "лечението срещу безплодие"?! Тия американци процедурите с хормони и всякакви други глупости за нищо ги нямат! Нали роди две деца - и още може да роди вероятно, не може ли да бъде ин-виво?! Или от маниакалното планиране на всичко вече не смеят да се срещнат с мъжа си извън календара и графика?! Шантава работа.

Ами защото и първите две деца които роди бяха чрез ин витро - близнаци. Не се ли замисляш, че след като един път не може да роди естествено значи има някакъв проблем? С други думи, не всичко се прави от мода. Вие като чуете за звезди че са направили нещо веднага - от мода го правят! Ами и звездите са хора, и те се разболяват, сега кажи че и Анджелина Джоли си е премахнала гърдите заради модата!!!

Ами ние не сме запознати с цялата и история - това което казваш обяснява нещата

абсолютно шантава работа. а пък тя е много влюбена и загубена също.

Голяма мода стаан това инвитро брей.

Едва ли е мода. Просто начина на живот се отразява на репродуктивните способности на Homo sapiens, в което няма лошо - природата си знае работата ;-) Гените, годни за оцеляване, ще оцелеят - виж малцинствените ни групи.