Зоологът Ридли: Хората правят секс, за да се спасят от болести

Хората правят секс, за да се предпазят от болестите, твърди в книгата си "Червената царица" зоологът Мат Ридли.

Обратно в новината

Коментари - Зоологът Ридли: Хората правят секс, за да се спасят от болести | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново неточен превод - "мъжете са полигамни" се превежда "хората са полигамни". Няма нито един биологичен вид, в който самците сменят партньорките, а а самките си седят моногамни. Физически не е възможно, помислете :)

Еволюция- лъжата на Дарвин, от която дори той самият се отказва. Това е теория, а не наука, но достатъчно дълго набивана в главите на хората, за да я смятат за достоверна. А от тази лъжа, тръгват още мнооого, много други. Има много учени като Луи Пастьор, които още миналия век са захвърлили тази умна и целеустремена лъжа да събира прах, но днес все още има хора, които смятат, че произлизаме от бозайника маймуна, а той...може би произлиза от жабата и така се стига до това нещо, нар. начало на живота, което нещо идва от... нищото.

Ми айде публикувай ти нещо подобно, да четем и учим твоите теории. Пич ти си просто поредния спамер.

Цитатът е по друг повод , но е направен по повод точно такива изказвания. Мисля че е точно на мястото си : "Много хора се опитват да отрекат Дарвин. Много хора се опитват да отрекат и Айнщайн , но досега никой се се е опитал и не би могъл да отрече Доньо Донев "