Лопес потресе света с концерт за ЧРД на диктатор

Поп дивата Дженифър Лопес беше жестоко разкритикувана заради това, че се изяви като гвоздея на тържествената програма по случай рождения ден на президента на Туркменистан Гурбангули Бердимухамедов.

Обратно в новината

Коментари - Лопес потресе света с концерт за ЧРД на диктатор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен сега САЩ да окупират,бомбандират,разсипят както те си знаят -демек да демократизират Тюркменистан и да им приберат петрола,газта и златото.То като имат демокрация,друго не им трябва.

Когато си толкова богат, колкото Лопес, е не само осъдително, но и смешно, да предпочетеш парите пред морала. Когато твърдиш, че не си "наясно за въпроса с човешките права в тази репресивна страна", тогава вече става ясно, че освен морал, ти липсва и най-обикновена обща култура.

Света е в потрес. Света вече не е този който познаваме. Цялото човечество е потресено. Трябва да имаш наистина буйна фантазия, за да пишеш такива идиотщини.

Понятието диктатура и човешки права се експлоатира спрямо интересите. Тези понятия нямат ясно определение: тълкуват се както дяволът евангелието. При нас като е демокрация и мога да спувам няляво-надясно когото ми скимне, защо не мога да живея нормално? Моите човешки права не се ли нарушават, като не ми плащат навреме заработеното, като ме дискриминират по пол, религиозна и национална принадлежност! Това не е ли диктатура! 50 протестиращи да ми пречат да отида на работа, до болницата, до училището! Да тероризират цял един град!

Къде видя пък точно в България да се спазват някакви човешки права?

Ох...и аз не знаех, че е диктатор. Ама мен и да ме покани да пея, никой няма да се потресе (освен тези дето ще ме слушат).

Много интересна тема това за правата. Право да живееш или право да преживяваш? Та се сещам за двете кучета които се срещнали на БГ/Турската граница. Това дето идвало от Турция попитало другото накъде се е запътило. А то, едро и охранено (1990г.) отговорило че отива да търси Свободата, щото тук не мога да си лая. И на свой ред запитало другото накъде и защо. Другото, кльощаво, отвърнало: аз съм тръгнало да си търся храна, че от лаене ми прилошава... На хаирлия да ви е Господа!

Пак журналистически глупости и пропаганда на чужди интереси! Мен не ме е потресла! Само птичките пеят безплатно, ако не ви е ясно! Разбира се, че ще пее за пари, това й е работата, както аз работя за пари. Само работодателите в бг смятат, че всички трябва да им работят без пари! Извратени представи за справедливост!

ТОЗИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДДЪРЖА

Защо трябва да я обвиняваме изобщо - тя е певица, и ще пее там и за който и се плаща. Нали така?

ти си свободен човек, нали? Където искаш, там ще пееш!

ТУ МИЛИОНС ДОЛАРС МИНИМУМ

Диктатор бил! Щом плаща добре какъв е проблема!

Абе какви права и свободи - токът, газът, солта, образованието и медицинското обслужване са абсолютно безплатни, бензинът е жълти стотинки. Да сте чули някой да вдига оражеви или цветни революции или да пие кафе пред Парламента вместо да ходи на работа.

добре, че някоя голяма манипулативна медия наддала вой иначе светът нямаше въобще да знае къде е била Лопес.

Чак пък потресла света!Божее, аман от манипулации!

Е, какво от това? И аз пях за диктаторите ББ и ЦвЦв - за "родната полиция" и добре ми платиха,но не съм известен като Лопес. А, толкова ми се иска и мен да ме разкритикуват!

Всички пеят за пари.......... Човешки права? То пък тука едни права.....Даже и право на почивка нямам, защото няма кинти. Не магат всички да са бизнесмени, защото без наемните работници как ще си развиват бизнеса? Ама като дойде време за плащане...няма. А за Кан кун има????

Щом западните "демократи" казват, че се потъпкват човешки права, сигурно е много добре да се живее там.

За справка. В Туркменистан електроенегия за бита и ток 100 % дотация от държава, хора не плащат за това. Образование и медецина са бесплатни. Всички происламски партии извън закона. Средна работна заплата - 600 евро. И аз искам да живея в тази диктатура.

ами ходи...никой не ти пречи...пък после не знам как ще се измъкнеш от там...а това за 600 евро заплата...не знам как си го измислим...туркменистан е бедна държава...само елитът си преживява добре и кани джей ло на концерти!

Ще ми се да попитам радетелите за човешки права тук, какво са направили за правата ни в България? Колко от вас отидоха да защитят Гергана???Или сме силни само в критиката на чужди певици?

Сигурно е "разбрала", че е диктатор едва след като си е получила хонорара. Пача смотана

Много е просто - $ са всичко, останалото е на второ място. Това правило не е от вчера.

куха латинка

Хахахахх, ако тя е куха, ти какъв си?

Да от бедно момиче да е милионерка защото е куха евалата мъсъл ! А ти като не си кух какво си постигнал ?

Естественно,тя нищо не знае горката само пърътъ Без пара не става

голяма селянка е тази лопез, но както и да е, естествено че парите са важни и всеки си продава задника. корупция и морално падение... какво да се прави. да е само тя...

Да ти платят за да пееш (след като тя минава за певица) не е корупция. Въпрос на личен избор е (в случая и на морал) дали да приеме.

Кви диктатори кви 5 лева веее,няма поголеми диктатори от вашингтонските боклуци.....ареее че ше разбудите ГОЛЯМАТА МЕЧКА ....тогава вече ще настъпи ред в света....

Ще пее жената където си иска. Не мога да разбера на разни други нещастници какво им влиза в работата. И кой съди кой какъв е? Кой измъчваше хора в американските затвори в Ирак?

Прибрала парата, какъв е проблема, че се извинала...

Кой го определи за диктатор?Хамериканците,или Руснаците , а може би Турците в тези държави полицията бие,политиците крадат и е майка плаче грамофон свири.А другите ги копират или са принудени да го правят.

Ми к'во ли не правят парите? Сидеров за пари и фес си сложи. Може и сюнет да са му врътнали :))

Пич, сюнета се клъцва, друго което завършва на ...нет се врътва :)

Мършляк.....

Неофициален носител на титлата "лидер на нацията". С името на баща си Бердимухамедов наименува Дворец на културата, издига паметник още приживе, воискови легион 1001 също е наречен на името на баща му. Снимки и портрети са на разположение на хиляди плакати и знамена, безброй снимки са окачени в помещенията на институциите, кабините на превозните средства, както и в началото на почти всички национални телевизионни предавания и първите страници на вестниците. През 2007 г. на петдесетата годишнина на президента, централната банка на страната сече златни и сребърни възпоменателни монети с лицева страна, изобразяваща портрет на Бурбангули Бердимухамедов. По време напразниците, местната преса публикува поздрав за Бердимухамедов от името на правителството, парламента и други правителствени агенции. В началото на 2012 г. в Ашхабад, в Музея на изящните изкуства, е инсталирана първата статуя на президента, седнал на кон с национална прическа. Младоженците, когато се подписват в общините трябва да се снимат на фона на портрета Курбангули Бердимухамедов...

повечето от нещата които изброяваш,се прилагат в старата англия.....не може ли да ги копира човека? или трябва да плати лиценз?

"Бурбангули Бердимухамедов печели с абсолютно мнозинство (97,14%) и е избран за президент на Туркменистан." Какъв е проблемът?Човекът си е избран честно и почтенно ,всички го обичат... :D

хонорарче - някой $ в повече не е излишен, права на човеците - стига лицемерие!

Е хубаво де,какво толкова, някаква си Ло пяла на поредния баща на туркменците,те чалгарките това правят-пеят и танцуват на мутри,олигарси и вся осталная сволоч.А иначе ,ако толкова съжаляват да дадат парите на Сноудън

Човешки права - и къде ги има?

Между Швейцария,Норвегия(също с много прир. газ btw) и Туркменискан и Иран все пак има някаква разлика в спазването на човешките права ,или?

В Норвегия е свободия. Това е и причината да има възход на неонациските движения в тази иначе прекрасна страна.

Навсякъде "интереса клати феса" и най вече в Америка. И да е знаела какъв е рожденика, при появата на 1 млн. долара в сметката й всичко е забравила!

По-вероятно е сумата да е повече от 1 милион. Няма лошо. Аз да попитам тук борците за човешки права, дали биха се отказали от тези пари за едно пеене??

Дари парите на някоя фондация тогава - може и на Уикилийкс. За Уикипедия няма как да си чувала.

Ти изкарай първо 2 лева сам и след това давай акъл на другите как да си харчат собствените пари!

Nina

това, което със сигурност умее дженифер е да се продава много добре. а иначе извинениието сигурно неините PR са подготвили още преди да потвърди участието си

Парите са цел 1 в днешния свят. При капитализма те са много необходими и не миришат. Джени ще си ги харчи с кеф.

Цигания, прибра кървавите пари сега "ама нямаше да отида"... навсякъде по света са еднакви.

По тази логика JLo трябва да се извинява на феновете си след всеки концерт в щатите. То по-подслушвани и следени граждани по света май няма, а и след промените в закона след 11 септември службите им могат да си измъчват всекиго под привидното извинение за защита на националната сигурност.

Не вярвам да не е била наясно още от самото начало, доста агенти има около нея, които се грижат за всичко и се информират. Просто е искала да вземе много пари все едно на каква антиморална цена.

Работата си е работа и нейната работа не е политиката, а да пее. Щом се е навила, явно има добра причина да го направи. Пуританите ако смятат, че ще убият човека с духовен глад, лъжат се.

по-долу, това е поп версия на нашите чалгарки и оправданието и е смешно, взела е мнооооооого пари и се е съгласила, после извинете, може и други работи да е правила за ооооще повече пари, а този за когото е поръчана да го попита човек: Може ли да се похвали с висок стандарт на сънародниците си, ходят ли на екскурзии по хавай, имат ли си къща с две коли и тн, пее ли им някоя латино дива на ушенце и тн

Другите работи се правят за мнооого по-малко пари, щото конкуренцията е огрооомна. А и тя не предлага чак такова ниво, докато в музиката е по-високо котирана. За всеки сървис си има професионалисти

За пари хората са готови на какви ли не компромиси със съвесттта и почтеността. Тя много добре е била информирана и е знаела, че пее и се кълчоти пред расист и сериен убиец, ама нали добре си е напълнила гушата, а сега и пред феновете може да се направи на светица!! Алчна и продажна кучка!

...давам каса бира, на онзи който изрече без грешка името на президента, след като го прочете само веднъж!: )))).....

Садист!

Ти не си човек бе ! Ти си звяр !

Кво толкоз. Сапармурад Ниязов пък се казваше бившият президент.

Тя може и друг подарък да му е поднесла - всичко е въпрос само на пари.