Луксозното парти се състояло в каспийския морски курорт Аваза, в който за момента са инвестирани 2 милиарда долара. Американската поп дива стана в края на миналата седмица първата западна звезда, посетила бившата съветска република в Централна Азия, известна с огромните си залежи на природен газ и потъпкването на човешките права. Облечена в традиционна туркменска носия, Дженифър Лопес изпя "Честит рожден ден, г-н президент" заедно с останалите участници от Русия, Украйна, Турция и Китай.

Феновете на Дженифър Лопес не спряха да коментират недоволно това, че е пяла на президента Бердимухамедов.Защитниците на правата на човека също обявиха недоволството си от нейното лично изпълнение на рождения ден на човека, който е въвел крайна цензура в страната си, репресира хората спрямо етноса им и разрешава публичното измъчване.

Дженифър Лопес се извини за това, че е пяла на рождения ден на президента на Туркменистан Гурбангули Бердимухамедов, предаде Франс прес, като се позова на нейния агент. Джей Ло нямаше да отиде, ако бе наясно за въпроса с човешките права в тази репресивна страна, увери той.

Вижте снимки от концертите на Джен >>