Уилис не може да се отдели от жена си и бебето

С Брус Уилис било почти невъзможно да се работи, ако наблизо не са съпругата и бебето му.

Обратно в новината

Коментари - Уилис не може да се отдели от жена си и бебето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре бе хора, никой нищо не казва за секса. след каква възраст на мъжа не му става съвсем или е трудно да му стане. и ако му стане може ли да прави секс като едно време? това не може да не се отрази в отношенията, когато жената е доста по-млада.

Сексуалното желание при мъжете и жените се разминава възрастово. Жените са най-силно сексуално активни от 35 годишна възраст до менопаузата, докато при мъжете е обратното - най-силно сексуално активни са до 35 годишна възраст и след това либидото започва да спада. Поради тази причина има доста връзки на сексуална основа на 25 годишни жени с 40 годишни мъже, както и 25 годишни мъже с 40 годишни жени, защото си пасват физически. В природата сред животните възрастови ограничения и табута, както при хората няма, щом индивида е в сексуално активна възраст. И все пак всичко е строго индивидуално и зависи от здравето на съответния човек, някои мъже са "можещи" дълго време след като навършат 60 години, а доста вече още на 40 години страдат от необратима еректилна дисфункция точно заради нездравословния начин на живот, който водят.

да му мислят тогава жените, които са доста по-млади от мъжете си, но винаги има решение - любовник

Абе, Брус, не се давай толкова лесно на една жена! Умирай трудно.

Много са готини! да са живи и здрави! Брус ми е любим и винаги съм го харесвала много.

Любовта в такива връзки не продължава дълго, за съжаление.Природата си е природа, на тази красива млада жена и трябва мъж, а не дядо.Максимум още 5-6 години им давам.

Много ги разбираш ти тия работи , завист и злоба !!!!!

Не завист и злоба, а реализъм! От опит го казвам :)

при такива двоики с голяма разлика в годините по-младят винаги си трагва

Не е вярно, според статистиката в повечето случаи първи си тръгва по-старият, защото му е скучно, тъй като изживяването на неща, които вече са му минали през главата го отегчава.

Ха-ха, не знаем дали щеше да е с него, ако не беше Брус Уилис, но той Е Брус Уилис, така че не виждам какво искаш да кажеш? Освен това привличането между хората се основава на много повече от външния вид и възрастта.

прекаленото позиране говори за неувереност.и принудена страстност.

Мисля,че ще повърна....

Леля Муур си търсеше млад к.., ама старият Брус си е Брус отвсякъде.

кои му го направи? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз не съм стар, ама ти казвам: няма грозно. Може - прави... останалите - завиждат! Евала му!

Не може, защото ако му се откъсне мамичката дори за малко, ще му роди още едно.

ами питаи я

Ей Брус Уилис голям майстор. Все дъщерички му се раждат.:)

Художник е:)))

След не повече от десетина години ще четем как тази жена го е зарязала за по млад мъж. И Ален Делон беше постигнат от същото. Като гледам снимките още от сега я задушава, ще поизтрае някоя и друга годинка и ще сложи край. Да и се порадва докато още го понася. Ние познаваме Брус като актьор-перфектен е, спор няма но като човек само които живее с него може да каже.

Ей , защо пък толкова гаден край им предрешаваш , може пък да си се обичат и да имат още деца. Малко по-положително гледайте на нещата.

М дааааааааааа, развеждат се единствено и само двойки с голяма разлика, при другите с малка разлика няма разводи, това ли искаш да кажеш?????!!!!!!!!!!!!!

Много секси мъж. Тая Деми има ли малко мозък да го изпусне заради онзи хапльо дето нито и е на годините нито на акъла. Сегашната му мацка е също много готина , прав е човека да се наслаждава на семейството си. Няма какво да ги обсъждаме за разликата в годините , сигурна съм че такава мацка би могла да забие и по-млад и също толкова богат мъж, явно си имат тръпката ! Да са живи и здрави !

Еееее, ама много ги разбираш нещата. Браво!

Използвам случая да ви обърна внимание на един факт които едва ли сте забелязали.Когато правят класация в Америка кой колко пари има използват една друга само тяхна си терминология-кой колко струва.Което подсказва че ние които нямаме пари нищо не струваме.Та в тая същата страна където всичко е пари и е подчинено на парите няма как и влюбванията и браковете и разводите да не са част от паричните отношения.И когато съм гледал някоя прочута помпозна сватба винаги съм си мислил-колко ли дълго ще трае този брак-сделка.Винаги отговора е бил-не толкова дълго колкото изглежда на пръв поглед.Това което правят звездната двойка Деми и Брус е унизително дори за обикноменни хора та не за звезди като тях.Нали току що научихме как завършиха Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джон тяхната любов-сделка.Остана най важното-как да се поделят тристате милиона.И децата разбира се.Те също са предмет на пазарлъци.

Дари

А за грамотността не са нужни чак толкова много пари... Няма какво да ги мислим тях - те са далече и не подозират за съществуването ни - нека ги оставим да се радват на човешките си преживявания и да се наслаждаваме на играта им. По-добре да научим българския език и да пишем грамотно (вкл. и хората, пишещи субтитри), че поколенията се учат от нас и е страшничко да им четеш "диалозите" :(

Дърт козел ,млада върба ...............

....белеше!?

...лющеше!

лющеше

Обаче "Tout passe, tout lasse, tout casse", уви ... А от един момент нататък броят на каскадьорите става необяснимо голям ... Уви ...

ocmpuemo@

Възрастта е повече състояние на духа отколкото на тялото. Партньорът определено играе важна роля за това.

да си холивудски дядо, дай боже всеки му на тия години по една такава, пък може и за дом помощница да е

Честно да си кажа, това младо гадже изобщо не седи добре до него.

И аз така викам - до мен ще изглежда просто перфектно, ама гаджетата някаква друга естетика вадят, иди че ги разбери!

kokobrais

Гладните кокошки се събраха

Прилича ми на дядо с внучката си. Какво ли не правят парите?

С толкова млада и хубава жена, нормално да не може да се отдели от тях. Деми Мур го остави, но той удари бингото. Пък тя сега е депресирана.

Брус е пич отвсякъде, жалко че Демито го изпусна!

Разбирам го Брус, то и на мен без моята малка щерка наоколо ми е изключително чоглаво! Огромно щастие е да ти щъка наоколо и да вика, тате, тате, татигуш...

Тоз дядо тежко преживява андо-критиката .

Не мисля.

Стар козел, млада булка лющеше. Дядката какъв език е пуснал, то друго едва ли?:))

Чувства се "млад татко", затова толкова не може без тях, щото доста застаря вече.

Обичам те, Брус, ако ще и 30 години да си по-голям и да остаряваш, пак ще те обичам...

Тези хора знаят ли какво значи страстна целувка

Еле па ти знаеш, айде пусни твоя снимка със страстна целувка да те видим ! Какво им е на хората?

Сладури :)

Аз много го харесвам и се радвам, че е такъв и в работата и в личния си живот!

Брус е симпатяга, но все пак има нещо отблъскващо в тези целувки... при такава голяма разлика във възрастта.

прав си...

И аз така го виждам... колкото и да ми е симпатичен Брус, на снимката младата жена изглежда малко притеснена и ... притисната, целувката и е някак ... насилена.

Без коментар-това е Брус Уилис,не е Иван...

Добре де, Иван да не е второ качество?! Хайде стига се подценявайте, имайте самочувствие!

Аз съм бе. Не прочете ли, че г-н Уилис вече използва само каскадьори в сцените. То по-голяма каскада от млада булка в леглото здраве му кажи.