Антония Петрова обикаля екзотични плажове

Мис България 2009 Антония Петрова изкарва почти цялото лято на плажа. Или поне с такова впечатление остава човек от снимките й във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова обикаля екзотични плажове | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало , дир.бг-нямате ли други теми , а запълвате медийното пространство с такива изчадия от Ада!Мислих ви за сериозна медия-жалко!

Тоцо, не е живот това твойто, да знаеш. Да се чудиш всеки ден как да накараш цял България да те признае и не само да не успяваш, ами и да получаваш само подигравки, никак не си е работа. Тая е едно разглезено лигаве, което е свикнало да получава всичко на готово, да тропа с крак и да си въобразява, че е нещо възвишено, а тя си е една обикновена кифла. Като се замисли човек нищо не й както трябва. Имала дипломи (то кой няма вече), няма нито един истински работен ден, даже така и не може да обясни какво работи, имала мъж, то пък някакъв руски пиян дъртак, имала пари- тука е спорен въпросът, а и като няма с кого да ги харчиш и ходиш с майка си и баща си на почивки, пак не е гот. Дори не може да публикува една снимка в компания с приятели, което правят всички нормални хора. Единственото й работно място на нея е Фейсбук и халтурните предавания, за където и там си плаща, за да я показват. Тъжна и жална картинка....

А ти като не се интересуваш защо коментираш?

тая и след 50 години пак ще си пуска разни клюки и снимки за нея си и ще си вярва, че някой се интересува от нея, но най-учудващото е няма ли близки това момиче да я посъветват да спре да се излага, защото впечатленията ми са, че когато се пусне новина за нея хората наистина отприщват сарказма си и подигравките просто нямат равни на себе си!!! кой нормален човек би подхранвал егото си с нещо подобно?!?

А бе, вярва си тя. Хич и не си вярва. Хората, които си вярват нямат нужда от общественото признание. Просто й се иска да е нещо, което не е.

Моля ви , прочетете в Уикипедия"Автобиографията И". ще умрете от смях. Тази жена има нужда от помощ-психиатрична....Тя предвидила икономическата криза 1,5г. преди да настъпи....и всичко завършила с Отличен.Горката , горката....

Автобиографията й в Уикипедия е направо отчаян писък на човек, който всячески иска да получи признание и внимание, но не му се получава.

ама най-смешното и жалко(за нея) е , че си вярва и въобразява, че е нещо специално. доказателство е снимката със задника. за да качи такава снимка умишлено значи въобще няма реална представа за себе си.

Ех, да си жив/а и здрав/а 100 години и хиляди благодарности! Не бях виждал такъв шедьовър! "предвижда световната икономическа криза 1,5 година преди да ИЗБУХНЕ" и след като се разнася радиоактивният облак "Сватбата им е оценена, по НЕОФИЦИАЛНИ данни на половин милион евро"..."в рамките на един ден в пет възлови места в Москва - ... и САМИЯ Червен площад

"по неофициални данни", а данните са написани от нея. Айде, да видим от де се взеха тия половин милион евро- рокля от София Борисова за 8 хил. лева, няколко снимки в Москва, дори няма сватбено тържество. Просто много лъже тази жена за себе си. Изобщо нещата не стоят така, както тя ги представя и както й се иска.

антония, няма българин, който да не знае, че титлата ти мис българия 2009 е купена! циркът, който разигра за да излъжеш хората , че си спечелила в русия е нещо много пошло. истинската мисис русия 2012 ина жиркова върна титлата наскоро след интервю на известен журналист, който искаше да покаже на хората колко тъпи и некомпетентни са миските по принцип. това е истинската мисис русия. тя върна короната след като не можа да отговори на въпроса дали земята се върти около слънцето или обратното. това е отразено и в световната преса. какво си спечелила ти тогава. лъжкиня!

И това каква новина е? постна и безинтересна. Всеки сега обикаля плажовете някъде. Да не е открила топлата вода?! Или е завършила още едно висше без перспектива както тези 2 досега. Никъде не сме прочели това толкова уж умно момиче точно какво работи. Какъв доклад на коя конференция е изнесла някъде? Кое дело е спечелила като адвокат? Такава корона - онакава корона.. Та те са по 5 лева в магазина. Смешни са всички напънали се за корони от 5 лева само и само да ги снимат. Ама и вие журналистите вече от нямане какво да правите ни занимавате с глупости

МНОГО ВАЖНО НА КОЙ ПЛАЖ СИ Е ПРОСНАЛА ПОСТНОТО ТЯЛО И Е ТОЛКВА ТЪПО ПАРЧЕ ,КЪДЕ ПО ХУБАВИ И ПО УМНИ ДЕВОЙКИ ИМА ХАЙДЕ СТИГА С ТАЗИ "МОМА" СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ

Много хубаво и умно казано, много отрезвяващо

В Москва никой не е чувал за нея.

Абсолютна комплексарка. Не може да ни заблуди.

Тая жена, кога най- сетне ще отиде на истинска почивка, а не на такава, за която постоянно да мисли как да се снима и колко снимки да пусне? Ясно е, че умира от скука, то верно каква почивка си е с дъртия съпруг, мама и тати? Много по-красивите й колежки от Мис България, показват доста по-интересни и забавни снимки от екзотични дестинации с младите си, богати и обичани съпрузи и деца. Тая вече се изчерпа- нищо ново и нищо интересно. И на истина в действителност е наляла з....ка. А що се отнася до кариерата й, всеки знае, че тя е ограничена само до медийни изяви.

Задникът й е като на 80-годишна баба. Тя не знае ли колко е зле, че си го показва?

Явно на дирчовците не им е известна думичката ексхибиционист и за по лесно ми скриха коментара като "извън темата", а той си е точно по нея. Защото ако Тоца не беше ексхибиционистка нямаше да има този напън за показване.

Крокодилите виреят в топлите части на света. Ареалът им е близо до водата; обичат да се припичат на слънце. Размножават се с яйца, които женските снасят в дупки в земята или в купчини листа. Когато малките са готови да се излюпят, те започват да издават звуци и така сигнализират майка си да ги открие. Крокодилите са хищници, хранят се с бозайници, птици, риба, но сред тях се наблюдава и канибализъм (малките крокодили могат да станат жертва на по-големите). Ловуват, като захапват странично жертвата си и я завличат на дъното на водата. Малките се хранят с дребна риба, насекоми и дребни животни. Големите крокодили са способни да уловят дори едри копитни бозайници.

:) :) :)

Следващия път да си купи и бански с актуалния за сезона змийски принт или имитация на крокодилска кожа. Ще й отива много. Иначе, не намирам нищо миловидно в нея, по-скоро има хищническо излъчване. Нормално е, все пак г-жа Петровна -Бередина си е крокодилы!

Момичето си е много добре, снимките също са много хубави, а на живо Антония е просто едно красиво момиче :)

Да ти услужа с очилата си? 8 диоптъра са, барем прогледнеш с тях.

В КОМЕНТАРА ГОСПОДА НЯМАШЕ НИЩО ЛОШО И ЦИНИЧНО - ПРОСТО ПОСЪВЕТВАХМЕ НАШАТА КОМПАНИЯ ВЪПРОСНАТА ГОСПОЖА ДА ПОЧЕТЕ ПОВЕЧЕ КНИЖКИ! И ЧЕ ДИПЛОМА МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ И ОТ ОКСФОРД - СТИГА ДА ИМАШ ПАРИ!

ами те екзотичните животни по екзотични плажове ходят. не виждам нищо учудващо в това

Много си е хубава Антония. Вие си пишете колкото искате простотии, пък тя си живее живота...

ние си живеем живота-тя не! след като е отишла на ваканция и единственото, за което мисли е как и с какви бански да позира, за да ги публикува ясно е колко си живее живота. хахахаха а, да! и една красива жена няма нужда да си купува титла, тя знае че е красива.

Кажи кое конкретно й е хубаво? 8 и 9 снимки са покъртително гадни, няма по-кофти нещо от скини-фет мастиите, дето един клек с тежест не са направили и кльощавите им г*зове висят... е, може би Искра Фидосова!

Това живот ли е - да живееш с човек , който очевидно не обичаш , да се обличаш като селска к-ва , да се чудиш как да убедиш хората , че си хем умна , хем хубава... Ние си живеем живота с човек , когото обичаме и с по-малко пари.

Крокодилът се опита да се направи на русалка - мисия невъзможна.

Незная какви PR-и ползваш, но са пълен дизастър. Всеки път, като се опитат да работят по имиджа ти в е отрицателна посока. Заеми се с нещо смислено и се докажи като личност. Всичко друго е прах и вятър ....

Руиз

Харесва ми.

искам да харесаш и мен, моля те- и аз имам парички, плащам добре

Сладуранке, моля изпрати снимка !!!!!

: ) още по-интересна и сладка съм на живо! call me

узааааас.....

Обзалагам се, че тук пишат основно грозни жени - 99.9%.

аз пък се обзалагам, че на 99% от пишещите тук жени не са им сближени очите, не са им така увиснали задниците(антония има даже двойна гънка нещо там увиснало(като втори задник) и не са толкова комплексирани, че да искат да станат мис нещо си, за да се почувстват красиви!

Губиш.

Ей, на тая не й ли обясниха, че "грозен" е прилагателно, което означава изглеждащ зле, не добре и т. н. В случая на грозна жена успешно прилагателното се заменя със съществително - "крокодил". Като гледам снимките е "крокодил с грозен задник"! Но явно има някаква идея какво представлява, защото повечето снимки са в доста далечен план.

Ребрата и бедрените стави също ли са изкуствени?!!!

На мен не ми изглежда да се забавлява, по-скоро изглежда много самотна и умира от скука и само ще щрака , та да и "завиди"някой , ама няма кой и за какво....

Аз съм от няколко месеца в депресия, пия и хапчета, ама никакво подобрение. Е тая новина направо ми оправи настроението поне за деня. Стига ми като прочетох последните изречения, че била миловидна и т.н. Ей отдавна не съм се смяла толкова непринудено. Ами че то и ако за мене пишат в дира може да ме изкарат като лейди Даяна.

Днес с ужас установих, че тази новина не е на първа страница! Вземете се в ръце! пишете коментари!

Това значи е от зоопарка на г-н Бередин. То хубаво го разхожда крокодилчето ама да вземе и да го нахрани, така не бива опасно е за плажуващите по екзотичните плажове.

УЖАС!

отврат. задника и е отвратителен, добре, че ни го показахте отблизо, за да видят всички за какво става въпрос. бередин да и купи подплънки, такива, които и е сложил в гърдите. на някои от снимките така си гълта корема, че прилича на плашило. абе позирала е та да пуска снимки в интернет. и това ако е добре прекарана ваканция....

съпруга, друг път. Това че показа снимкис бяла рокля, не означава сключен юридически брак. И къде е мъжлето

от къде е изкопала всичките си бански??!! такива дълбоки модели пи да ни загащтва до над кръста имаше 80-те.... или бикини да си завира в д..пето, а не просто да е с прашка - смехория

Последно , кучка ли си , гей ли си и какво искаш да кажеш , че не става ясно?!

Защо ми изтрихте коментара Дир? Написах, че не е дебела, само е грозна. Че това целия свят го вижда. Никога повече няма да ви чета сайта.

Крайно извратена форма на селяндури на море в Гърция!

Аз аз обикалям като наритана кучка, супермаркетите и пазарите за по-евтина стока. Ама така ми се пада - поне да бях станал един гей. И свирки не мога да правя.

Lесно е

Снимките са хубави и момичето също. Айде моля ви се - само вижте нашите тинейджърки какви сланини тресат... Антония - бюст имаш, недей да го пъчиш и толкова да си гълташ коремето, тъй като ребрата ти се броят по този начин. (моите също ... ) От снимките най-хубавите са най- непринудените - например тази на която е усмихната и размахва кърпа или онази, където си лежи във водата или последната със скалата.

нито една от снимките е непринудена. всичо е поза и простотия.