Прекъснатият полов акт не предпазва от забременяване

Много млади жени използват прекъснат полов акт, за да се предпазят от нежелана бременност, но всъщност по-често зачеват непланирано в сравнение с жените, които разчитат на други контрацептиви, предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от американско проучване.

Обратно в новината

Коментари - Прекъснатият полов акт не предпазва от забременяване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви кажа на з0 години съм и досега съм използвала надежни методи за предпазване от нежелана бременност и полово предавани заболявания, а именнио презерватив! Прекъснатият полов акт не е 100 % гаранция, ако партньорът не се владее, иначе фармацевтичната индустрия е станала много изобретателна в предлагането на методите за спешна контрацепция и какво ли оше не! За да сте спокойни и сигурни все пак е желателно да изплзавате презервативи, особено по- младото поколение. :)

интересни изследвания. Oбаче изводът е само един - по-изгодно е за фарма мафията да продава хапове отколкото да го вадим преди да ...., :-)

За 25 години практика - НИТО ЕДНО нежелано забременяване при прекъснат полов акт. И ДВЕ - планирани... То като работиш за бебе не става - да целиш овулации, всичко вътре и да лежи по гръб половин час след това, и тогава става едва веднъж на половин или една година, та какво остава от "сперматозоидите" в смазката - СМЕХ!

А презервативът преди половия акт ли се гълта, или след него?!?! :)))

Затова здраво фгасягата!

No shit!

Бахти първобитния народ дето е писал тука. Да сте чували за презервативи и контрацептиви? Нищо чудно, че България е някъде в каменната ера. Аз лично за нищо на света не бих се доверила на този метод просто защото не е надежден, зависи изцяло от уменията на мъжа, а и прекъсва удоволствието и за двамата.

"активно" с приятелката ми 12 години, незнаех, че се казва прекъснат полов акт, тааа след това решихме да си имаме деца и започнахме да си го правим без прекъсването и сега имаме две. Мисълта ми е, че това са глупости, ако свършваш навън вероятноста ми се струва много малка, също съм чувал и легенди за спукан презерватив и тн, искам да кажа, че деца, чак пък толкова лесно не се правят. Винаги има случайности, но по важно е да не се шашкате, а да си се таковате спокойно и без стрес и го вадете навреме.

... на най-готиното

Преди години много често се употребяваше израза "Пу маринована". Значението му разбрах доста късно преди много години! Случи се така че "изтървахме магарето". Дамата, с която бях, излезе и си върна не след дълго; миришеше на маринован пипер. Питах я да не е огладняла. Тя се зясмя и ми каза че е ползвала маринатата за "промивка". Тогава ми светна защо по този край е така популярен този израз "Пу маринована"

Пхаха,ебати селтака-натурален.

Е, всички не може да сме в града; но се радвам, че ме считат за гражданин на РБ. И приятелю, пази си царвулите с осиля на балкона -да не забравяш откъде си тръгнал

Жените използват този начин...все едно мъжа не присъства...много зле написана статия!

Victoria

"жени използват прекъснат полов акт" - егати безмисленият израз. Тва да не е вибратор, че да го използват бе ?

Да

А при Евгени М какъв е % на забременяване?

Засега нулев,но опитите продължават.

Roxana

Естествено, подобни статии се появяват винаги преди да почнат да лансират някаква нова медицинска отрова. Последната причиняваше стерилитет при малки 13-14 годишни момиченца и беше банната за употреба още преди 30 години в Северна Европа - масово и единодушно. Изведнъж фармацевтичните компании се сетиха да лансират същата в една бедна и невежа малка страна - сещайте се защо.

..сложите по-подходяща снимка,показваща прекъснат акт или акт в момент на прекъсване!

Господ здраве да ти дава! Развесели ме с този коментар... А тъпанарите от дир-а са рожби на прекъснат акт / събирани са с лъжичка по чаршафа/ :-)

...обратното на непрекъснатия такъв!

..коментар на проф.Станка Маркова?

колко Ви платиха за тази статия? толкова ли е зле продажбата на отрови? ако е така - раздавайте ги на циганите, и удържайте пари на българите - 100% съм сигурен, че всички ще са ЗА!

Най-сигурния контрацептив се казва "ФОСТАТА" - лично изпробвано всеки ден!

да, може и мед да се използва също!

каква е приликата между удавник, прегорял хляб и бременна жена? ---> късно изваден....

Какво е това прекъснат полов акт? Когато си го изваждат от мен, преди да се е изпразнил ли?

да

Златке,Златкееее,много си зле!

това не е Златка, а е Евгвни М. ...