Вижте бебето на Ким и Кание

Реалити звездата Ким Кардашиян и певецът Кание Уест показаха снимка на дъщеря си Норт в Туитър.

Обратно в новината

Коментари - Вижте бебето на Ким и Кание | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, думата ЦИГАНИН да не е станала вече обидна в РБългария? Гледам, че цензурата на ДИР-ниците ми е изтрила коментара, само защото писах, че "хубавото" бебе ми прилича на нашенско цигане. Не, ГРЕШКА, поправям се, не прилича на цигане, а прилича на Брад Пит! Сега вече по-добре ли е?

Кардашщиан в САЩ е като нашата Златка или Тризначките в България. Нищо повече от една издънка на реалити предаване. Не разбирам защо получава такова внимание.

Много сладко бебче!

Ами бебето наистина си е сладичко и е още невинно същество. Родителите са друга тема и е меко казано тъпо да се плюе едно бебе заради тях.

Ама кой го плюе? Просто коментираме,че мяза на ромче (но не малко пиратско питие). Виж, ако кажем, че мяза на циганче, може и за обида да се сметне. Затова - РОМ-че! ;-)

Защо Норт, а не Саут?!

НорТ все пак не е НорД, като север на английски.

Големи сте разбирачи. На Английски север се пише North. И името на детето е точно North West, което означава Север Запад. Много сте зле, честно!

Кажи, защо толкова много държиш да кажеш по 10 пъти за едно бебе, че е грозно?! Толкова ли не си способна да споделиш нещо по-смислено и интересно?

Hа мен тази жена Kим Kардашиян не ми изглежда красавица. Hе виждам някакви изтънчени черти или по-специално излъчване. Hея медиите я налагат и се опитват да ни деформират разбиранията за красиво. бебето какво да го гледаме? Tо си прилича на родителите.

браво кание, мн сладък бебешор, поздрави и на мама ким :) от върла фенка на кание

Ало Дира!Липсват ви качества за да прецените дали съм етнически толерантен или не.За разлика от вас които стоите пред интернета и ни поднасяте новините от там аз съм бил в тези страни и говоря истината от първо лице.Аз съм един от най етичните коментатори в Дира ако сте забелязали.Отбелязвам отново-носител на прогреса е бялата раса и за това се гордея че съм бял.Ако някой се срамува от това или смята пигмейте за побратими негова си работа.А вие от коя страна сте впрочем.

ти се научи първо да слагаш знаци , а и да употребяваш правилно "и" или "и-кратко"!"

Гордей се ,че си тъп.Първо най-древните цивилизации са Шумерската,на територията на древен Ирак,от там Вавилонската.После Индийската ,и остров Шри Ланка.Египетската,Етиопската-Савската Царица.После идва Древна Гърция ,от нея Рим.В по-съвременен вариант ,гледай Дискавъри ,ако на мен не вярваш.Цялата култура на Запада идва през Арабите.Едно ,че са владели 5 века Испания,Португалия,Франция,цяла южна Италия,Малта.От друга ,чрез търговията.Либия и Мароко са на земите на древен Картаген.Сирия и Ливан са цивилизации поне на 10 000 години.Това ,което взимат от Ал Акса и занасят в Западна Европа Тамплиерите-дава възхода на Запада.

Абе селяндури - дето казвате, че бебето било грозно - вие виждали ли сте друг път бебе - тва а направо красавец в сравнение с наборите си

Хубаво си е детето,не е грозно-виждала съм много грозни бебета.Това за черните му очи,че били от майка му,е голям майтап-то щото баща му е синеок....

Кви са тия карандаши и прочее??!

Ами какъвто материалът,такава и снимката. Да са използвали фото-шоп. Но експериментирай-напиши,че такова красиво бебе не си виждала,прилича на ангелче и ще видиш колко точки с плюс ще събереш.Лицемерието винаги е било на мода-за съжаление.

на запад научих, че когато си лицемерен, но резервиран, значи има нещо гнило

невероятно сладко бебче :) :) :)

Мери, не знаеш ли мила,че и тук има цензура.Особено,ако засегнеш нечия мутреса, или богаташ.

харесвам българите-прями са

Не бъркай прямотата с простотия.

Бебе, съвсем нормално изглеждащо. Не е нещо свръх особено. Горкото не е случило на име и родители, какво да правиш - съдба.

Мозък ви излиза от ушите, толкова сте умни!

...и учени, възпитани, благородни - въобще какви прекрасни хора са се събрали тук:)

почти като майката Ким, ;-)

То е родено със силикон в устните :)

УАУУУУУ. БЕБЕ !!! Къде се е чуло и видяло да се роди бебе? Имаме новина !!! А като порасне дано не види порното на мама и тати ....

Толкова ли ниско си паднала, че обиждаш бебета?!

нортх вест ахахахахах как може да си крастиш детето така. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хора, много сме зле явно! Как може да се плюе по едно дете!да еживо и здраво, много е хубаво!

И аз това се питам. Който и форум да отвориш - само омраза, расизъм и откровена простоия:(

И къде видяхте тая омраза, бре? И откога да кажеш, че някой е циганин стана расизъм? Ами като е циганин какво да кажеш, че е скандинавец ли? Да не говорим за това, че с циганите сме от една раса - индоевропейската. Ей, много сте неуки и глупави, бре!

Сладурче, как готино се е подало иззад леглото:)