Катрин сияе в рокля с пайети на светско събитие

Херцогиня Катрин блестеше в ослепителна рокля на първата си светска изява след раждането на принц Джордж.

Обратно в новината

Коментари - Катрин сияе в рокля с пайети на светско събитие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна двойка! Нека са живи и здрави и още няколко наследници да имат. Внушават увереност и спокойствие, неща, от които се нуждае в момента и Великобритания и и Европа пък и целия свят. Кейт и Уйлям като двойка безспорно излъчват положителна енергия.

В сравнение с масовата англичанка е наистина красива.

Много завистливи кифли са писали тука.

Опитвам се да намеря нещо интересно в тази Катрин, но за съжаление нищо- ама нищичко няма в нея. Къде, къде може да се сравнява с красавица като Лейди Ди!?Ама абсолютно НИКОГА.

Много с и е готина Кейт. Бог да я прости Даяна, но имаше перверзна физиономия и беше адски повърхностна, покварена и недостатъчно образована. Кейт е красива, умна и интелигентна.

quettzy

Имам въпрос към теб: как разбра, че Кейт е умна? Та тя никога нищо не е казала ...

тънки устни, малки сближени очи, вечно очертани в черно, нищо да покаже като разсъждения, инициатива, характер. само си държи пръстчетата на двете ръце заедно и се усмихва и вие ни занимавате по 5 пъти на ден с тази неземна красота!

quettzy

Много си прав/а!

Чаровна жена е и има страхотна фигура, като се има предвид, че скоро роди.

quettzy

Дали наистина роди скоро?

Всеки твой коментар е изпълнен със злоба. Явно така си избиваш комплексите, но е смешно. Да живеят форумите, в които комплексираните идиоти могат да злобеят.

Е, чак пък "да сияе". Ако бъдем честни, не е никаква хубавица. Средна хубост, за която се грижат 100 човека. Не разбирам какво толкова се прехласвате. Ако мине през някоя софийска улица с дънки и фланелка, никой няма и да се обърне да я загледа. Ако вземе и отиде в Бургас или Варна, ще получи комплекс за малоценост. Нямам нищо против нея, но бъдете малко по обективни.

след раждането е много променена -малко отива към лелка с бузи-изобщо не е красива а само симпатична и тази лъскава рокля издава че вече има комплекси-по българските улици всяка 3 та е по-красива от нея

Ти по-красива ли си? Кой знае какъв космат киликанзер с миризлива уста си, но да правиш коментари на момиче, което е на светлинни години по красота, възпитание, статут, си първа. Селянко хващай мотиката и отивай да копаеш, там където ти е мястото.

quettzy

... красота, възпитание, статут ... Ай сиктир бе! Някаква английска селянка - потомствена берачка на ягоди, я направиха херцогиня и изведнъж стана красива, възпитана, че и със статут. Абсолютна златотърсачка си е тази, по нищо не се различава от разни наши Златки, Николетки и т.н. Само дето нашенките харчат парите на мъжете си, а тази - парите на народа.

Катниса кога опече зелника, че ходи да размята поли по пиршествата в кралстовото?

Катяяя, молим тъ, пусни на пак да ти биреме ягуди!

Абе що не си седите кротко у кочината ми , само рушкате хората.

quettzy

А добър ден :))

Уважавам британската култура,въпреки че те са настроени много негативно към българския народ,поради безброй политически и социални причини.Едно не разбирам,защо трябва едва ли не да се представя всичко като факти свързано с кралското семейство,че само те могат да раждат красиви деца,да бъдат сияйни,да притежават най-скъпите тоалети.Все пак и те са обикновени хора и те ходят до тоалетна,хранят се и спят.Лично аз не завиждам на нищо,но като погледнах 4,5,6 снимка не мога да кажа,че наистина е толкова красива,колкото я определят медиите,а може би изглежда променена след раждането на сина си.Тук не става въпрос за завист,а за обективно мнение.Иначе всеки може да си казва,каквото иска.

ето пак бай ганьовщината се лее на воля....който не харесва Великобритания и британците,да си чете долната новина за жени и тачо дето се събрали на нещо си и това е!ганювци.......

quettzy

Добре бе, да оставим другото, ама сума ти народ се надпреварва тук да обяснява колко била хубава, красива, чаровна и т.н. Ама някой разгледа ли снимките? Видяхте ли номер 4, 5 и 6? Харесват ли ви? Много е лесно да застане с изкуствената си физиономия, когато знае че я снимат, ама на случайните снимки си проличава за какъв английски к..к..ил става дума.

Симпатично е момичето, но какво от това. Не могга да разбера защо еди коя си разходи роклята си еди къде си. Вместо да използва извесгтността си за някакви смислени каузи. И все пак ние сме граждани на Република, обаче много е важно кака Катрин как разходила парцалчето, да се нагъзваме И на Англия- исконен защитник на Османската империя и политически враг на България. Преди години имаше в известна англ.енциклопедия снимана шведка, германец, а срещу българин-. мазен брадат мангал. Купуват ни мозъци, специалисти, но продължават да се гаврят с българина, а тъпите ни медии им се кланят с олбстойната информация около пъвръщането на Катрин, акото на кралското отроче, парцалките и каквото там се сетят.

Ми българите защо ходят в Англия, да се гаврят с тях? Да си стоят тук и да се оправят, ако са кадърни.

Иска ти се да е к...ил, ама не е, само в болната ти фантазия е така. Ходи на психиатър, вече си в крайна фаза.

видаих я преди да роди в лондон пазарува си сама в селфр.нокои наимаше около нея....в един момент всички погледи кам нея.сваистна жена е ражожда се и си разглежда и нито шум нито нищо около нея.не пишете глупости . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Катрин е красиве жена, безспорно! Но не й искам нито диамантите, нито ролс-ройсите, нито пайетите! Има много, а може малко. Макар и златна, нейното си остава клетка доживотно. Ценете свободата си и не й завиждайте!

И ДОКАТО СЕМЕЙСТВО ЧАУШЕСКУ ВЕЧЕРЯ НА СВЕТСКОТО СЪБИТИЕ, ВИЕ МОЖЕ ДА ПОСЛУШАТЕ НАРОДНА МУЗИКА!

Наистина сияе!

ТАЗИ СНИМКА Е ОТ ВРЕМЕТО ПРЕДИ ДА ПОЗНАВА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА.

Ахахахахахахха ма си ми готина, поне да беше разгледала снимките преди а се изложиш.

А СВЕТСКОТО СЪБИТИЕ Е ОТ ПРЕДИ РАЖДАНЕТО.

Изглежда много здрава и сияе. Хубави гени има Катрин, добре я е избрал принц Уилям.

Говорете си колкото искате и я хранете колкото можете. Но тя докрая на живота си ще яде, пие и носи най-доброто. Има живот който вие никога няма даимате и за нея ще пишат и познават. А вас ....... е винаги може да сте известни и модерни пред съседите.

Таз па!Ти от къде знаеш ние кои сме и какво имаме?Може па и ние да сме известни!Ти мен познаваш ли ме?Говори за себе си!Ти спадаш в тая категория...

Да аз също спадам в тази категория. Но колкото и да си известна с кралска кръв няма да се смешаш нито ще имаш внимението което отделят на нея, комнтара ти увисна ..........

Незнам какво си имаш, но едно е ясно- акъл, нямаш.

Вики, Преди няколко години четох книга за Даяна, признавам си, че я четох отгоре-отгоре, повече разгледах многото снимки в книгата - принцесата има прекрасни тоалети и изглежда божествено в тях, но рядко на някоя снимка изглежда щастлива, само на първите години от брака и с Чарлз. Прелиствайки, попаднах на факсимиле на писмо на Даяна до близка приятелка, в което тя разказва как е била ИЗБРАНА за жена на принца, нещо, което сглобила като пъзел с годините - кралски генетици са проучвали материал от девойки и се спрели на сестра и като най-подходяща /поради роднински бракове с годините фамилията почнала да има медицински проблеми/. Сестра и обаче след размисъл отказала, Даяна не знаела затова. Като младо и невинно девойче и тя като теб се поблазнила от тоалети, разкош... и отвърнала положително на сватовниците. Краят го знаем всички. Хубавото при Катрин е, че тя се ожени на по-зряла възраст от свекърва си и навярно е напълно наясно какво иска и какво ще получи. П.П. В края на въпросното писмо Даяна разказва как след като е родила второто дете (изразът и, цитирам по памет, беше: "след като ме използваха като крава за разплод"), буквално на следващия ден в двореца са престанали да се съобразяват с нея за каквото и да било..

Това са ми другият любим тип коментари в дира - "вие никога няма да сте бла-бла-бла". Първият е - "защо ни занимавате с еди кой си" :D :D :D Ми няма да сме тях и те няма да са нас - кептън обвиъс. А дали някога няма да им се прииска да идат някъде, без да ги сочат с пръст, да си седят на някоя спирка в топла лятна вечер след работа и да чакат лежерно трамвая, примерно - никога няма да имат моята свобода, пък аз финансово съм прилично, за момента, да чукам на дръво! Не ми дреме особено, че Катрин разходила роклята - намирам я за очарователна и дотам :))

много красива жена :)прекрасна е

НА ТОВА ОСТРОВЧЕ БЕЗ СЛЪНЦЕ САМО ГРОЗНОВАТИЧКИ СЕ ПРЪКВАТ.

се носят с вносни дрехи, прашки, обувки, внос от Турция или от Моловете и са страшно готини. Циците им са големи, а на херцогинята малки и се чудя как ще си изхранва детето. Коко Динев има по-добър вкус, по-добър познавач е от принц Уйлям по женската красота и облекло.

'Са ша падне едно оплюване...мамата си трака...Само чакам включване от "Roxana" и "quetzy" и екшъна е пълен.

Много ти се иска, нали?

И това ти причинява голяма мъка, така ли?

Не, голяма радост, искаме да знаем кога ще се появи плювалника на форума, за да спрем да четем:))!)

Е щом толкова ти се иска да ме чуеш, очаквай включване малко по-късно. BTW роклята е тотален кич, а сандалките - демоде :))

А така!Така та искам!Давай брат, ти си...Събери малко повече слюнка, че да ти стигне за цялото плюене!НИ ма карай да 'т мисла.

точно така си е...някой все пак трябва а каже че краля е гол нашите българки са къде по-красиви и с по красиви тоалети а не такива бузести кичозни с малки ц... пък и да четемколко била незнам си ква -айде стига че ми се повръща от тия да ни ги натрапвате по един изкуствен начин

Ново включване на модният експерт от Факултето-quetzyto

Дойдат ли двамата тъпири, такова плюене ще стане, че разпъвайте чадърите :D

хубава рокличка, лъскава, стилна като за кралски особи- голям театър играят ингилизите.:) Видимо на Катринка не и пука, че спират на българите сезонните селскостопански бригади.

Спират им сезонната работа , защото вече ще ги назначават направо за "млад меринджей " .

Грешиш, quetzy скоро се прибра от селскостопанска бригада в UK, затова е така в час с новините и плюнките.

Закачена е снимка е на Mano Shao , а не на хеpцогинята

Все тая :)