Алек си тръгна сам от "Ергенът" и остави Магдалена и Надежда в шок. 

Вместо обяснения лице в лице за взетото решение, той им изпрати видео послание. Това, което чуха, остави момичетата без думи. На всяка от тях Алек сподели колко специална е за него и колко я харесва. Разказа за силните емоции, които изпитва и сподели спомените си. Той пожела да се обърне индивидуално към Маги и Надя. А заключителните му думи бяха още по-силни и свързани с реакциите, които провокира неговият избор.

На Магдалена каза: "С теб няма минало и бъдеще, с теб има само тук и сега." А на Надежда: "Ти направи престоя ми тук невероятен. Ти рискува всичко и знаеше, че ще си заслужава."

За него и двете жени заслужават най-доброто и най-голямата любов на света. "Не ме интересува какво ще си помислят хората. Не съм дошъл тук с очаквания. Но държа да ме разберете, защото аз не се разбирам от няколко седмици. Мисълта да застана пред всяка от вас ме караше да се колебая отдавна. Моля ви да ми простите. Каквото е писано ще стане." Ергенът заяви, че е убеден, че в този момент не може да вземе решение. "Защото големият въпрос е дали един мъж може да бъде влюбен в две жени едновременно. Но любовта не работи така."

И Магдалена, и Надежда отказаха да повярват на случващото се. "Сигурна съм, че ще дойде! Познавам го, не може да не дойде! Човекът, когото аз познавам, ще се изправи пред мен и ще каже - да, ти си моят избор, или не, не си моят избор", заяви Маги. Надежда бе по-крайна в емоциите си. Тя призна, че предпочита да е сама, докато срещне точния човек. "Не искам мъж страхливец! Аз не съм страхлива. Не ме е страх да обичам! Голям глупак!"

Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"

Краят на сезон 3 на любовното предаване изтече часове преди големия финал. Припомняме, че по-рано клип от гостуване на Магдалена при водещия Наум Шопов издаде развръзката на третия сезон на "Ергенът". Видеото беше публикувано за кратко и след това изтрито от платформата на bTV+, но времето стигна за достатъчно потребители, които след това го разпространиха в социалните мрежи. В записа Магдалена разказва как Алек изобщо не се е появил при двете финалистки.

Преди три месеца 26 дами влязоха в имението на любовта, за да се борят за сърцето на бизнесмена Алек Младенов. Всяка една от тях копнееше да срещне любовта и да изживее своята романтична приказка на едно от най-красивите кътчета на земята и перлата на Егейско море, митичния остров Родос.

Вижте кадри от финалния епизод на "Ергенът" 3 >>

До финала на "Ергенът" обаче достигнаха само две дами - 34-годишната Надежда и 36-годишната Магдалена. Всяка от тях имаше своите романтични моменти с Алек, както и мигове на разочарование, ревност и несигурност в себе си. Всяка от тях сподели детайли от личния си живот, както хубавите, така и лошите.

"Последните три месеца бяха лудо предизвикателство за мен. От всичките тези жени останаха само две. Две от най-красивите, които съм срещал. Имам чувства и към двете", коментира Алек в началото на финалния епизод на любовното риалити "Ергенът".

В него претендентките получиха шанса да се срещнат с майката и сестрата на Младенов. Първа се запозна с тях Магдалена, която не скри, че е искрено притеснена как ще я приемат.

Тя и най-важната жена в живота на един мъж, майката, си поговориха на четири очи. "Силно се надявам любовта ни да е споделена", разкри й Маги. Но майката на Алек бе скептична. "Тя е много целеустремена, мога да кажа само хубави неща. Но изглежда обиграна. Една жена на 36 години има голям житейски опит. Тя е доста по-мъдра от един човек на 28. За мен възрастовата разлика е сериозна. Не я виждам до Алек." 

Малко по-късно бизнесменът и управителката на заведение се отправиха на романтична последна разходка. Той й направи серенада на открито, пеейки и свирейки на китара. От своя страна тя също го впечатли, като му подари песен. Завършека на тяхната индивидуална последна вечер бе в имението на Младенов, където се насладиха на кадри, запечатали целия им престой.

Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"

Втора подред за среща със семейството на Алек бе Надежда. "За мен е важно те да ме харесат. Мечтая да съм близка с майката на мъжа, когото обичам", каза малко преди запознанството.

"Не съм очаквала Алек да е с жена, която има дете", заяви майката на Младенов за 34-годишната дама, която разкри, че има 7-годишен син от предишната си връзка. "Не си я представям до Алек. Тя може да е най-прекрасната жена на света, но не смятам, че си пасва със сина ми."

Майката каза същото за Надежда, каквото и за Магдалена пред Алек, а именно - прекалено обиграна за мъж на неговите години.

След тежката среща Надежда и Александър се отдадоха на романтично преживяване сред природата. Последва вечеря, на която тя му връчи карта, но не каква да е, а такава, която обозначава срещите им през изминалите три месеца. Спазвайки традицията, в последната нощ на любовното предизвикателство посетиха вилата на Алек, който й пусна кадри от престоя в имението.

Източник: Официална Facebook страница на "Ергенът"