Майкъл Дъглас се нанесе при Джордж Сорос

Майкъл Дъглас живее с Джордж Сорос след раздялата си с Катрин Зита-Джоунс през август.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Дъглас се нанесе при Джордж Сорос | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИНАГИ СЪМ СЕ ЧУДИЛА ТОЗИ КРИВ ЕВРЕЙСКИ НОС ОТКЪДЕ ГО ИМА ТОЗИ ПРЕХВАЛЕН КРАСАВЕЦ,А ТО КАКВО БИЛО! АМИ ДА,ИМА ЛОГИКА,ЧОВЕКЪТ НЯМА ПАРИ ЗА ЖИЛИЩЕ И ОТИШЪЛ ПРИ "МИЗАНТРОПА" СОРОС ДА СЕ ПОДСЛОНИ!!!

Олееее, и с`я к`во-тройки!!!???

Никога не е късно да се орезилиш..Ех Майкъл,ех Дъглас.Намери къде да отидеш!

Кофти избор на съквартирант : ) Обяснявам си го само със старческа деменция.За Катрин само едно - истинска красавица .За нея животът започва сега .Нека е прекрасен : )

Ми може Джордж да е по-интересен от Катрин, какво толкоз..

това е неточно.

И ти ли бе Майкъле, гнусен чит и соросоид!!!

Какво чудно има? Единият е унгарски евреин, другият - беларуски такъв. От един етнос са хората, а както е известно - евреите се поддържат и подкрепят много навсякъде по света, не са като нас - българите.

Майкъл Дъглас беларуски евреин???????????????

Събраха се на бригада, той луд, тя - млада . Ех бригадо, ех бригадо, ще се роди лудо-младо .

Уха ех какви хубави идеи може да научиш от малко по-възрастните американци. Може и аз да си помисля за някой набор да се съберем заедно, дали ще можем да правим нещо се съмнявам, ама ще си наемем някой по-млада жена да ни обслужва, да ни бърше бузите като ни текат лигите или г.те като се напикаваме. Щото друго нещо едва ли ще може да правим заедно.

Ужас хаха

Краставите магарета и през девет баира се подушват . (стара българска поговорка)

Luna0102

"...Джордж Сорос вдига пищна сватба с Тамико Болтън идната." идната??? Някой да даде превод моля!

Пропуснали са "фриг...", сигурно...;)

Яко, много ме разсмя. То с тия дядковци, по-добре да е фригидна :)))

А какво става с вманиачеността по секса?

Luna0102

Къв секс, не го ли виждаш душа пода наем носи? Той сигурно за да се изпика вика някой(до скоро Катрин) да му го изкара, че той самият няма сила да си разкопчее ципа.

Тц, тц, тц, кви са тия хора дето цъкат минусчета?.... Като че ли на никого не е било ясно, че бракът им си беше СДЕЛКА от самото начало...

Тази Тамико Болтън да не е медсестра?

Едно време се е казвала милосърдна сестра... :-)

Тогава значи Тамико е или медицинска сестра или милосърдна по сърце, като второто е по-изгодно.

Откачени старци, от скука какво ли не правят, само да се говори за тях.

Преди няколко седмици писахте, че Майкъл казал, че нямало проблеми във връзката му. Егати сапунения сериал. Сега пък се мести при Сорос...намери при кого да се премести :

Е па криза е - делят си наема... :)

Що не? Там поне гладен няма да си легне! Особено след като в близко бъдеще Катето му редуцира финансите.

Айде-е и този стана извратеняк!!

Щом младите Майкъл и Джордж се харесват, защо да не се вземат...

Само се мъчат. Какво има да спасяват...Една жена тръгне ли няма спиране. Това най-вече се случва когато чукне 40. Около тази възраст и малко след нея жените са без спирачки. Дано на никой не му се случва, но аз не бих търчал след такава жена.

Какви глупости, на които е способен само един бай ганю. Катрин е млада и хубава жена и май се е поизмъчила с този старец, който на всичкото отгоре се изцепи, че ракът на гърлото му е от сексуални подвизи. Те май наистина няма какво да спасяват, щото с такъв старец коя млада и хубава жена би живяла още дълго? Ама бай ганюто, като истински егоцентрик, както винаги вижда в цялата история само себе си.

А дано, ама надали. Проблемът е Катрин, щото усеща свирката на последния влак и това не и дава мира. Както се казва жената след 40 сама ляга на мушка. Ноооо какво по-добре от това за нас ганьовците....

Бай Ганке, за Зита - харесва ми, наистина хубава жена, ама я ми обясни ко дири с дъртия Мишо та си не хвана нещо свястно и на нейните години!

Ами естествено, на теб за какво ти е красива и желана жена от толкова мъже. По-добре невзрачна, че със сигурност ще ти е вярна само на теб.

Ти как минаваш през вратата вкъщи с тези рога.