Хранете се 5 пъти на ден срещу затлъстяване

Закуска, обед, вечеря и две хапвания помежду им намаляват риска от наднормено тегло, даже ако сте генетично предразположени към него, установиха финландски учени.

Обратно в новината

Коментари - Хранете се 5 пъти на ден срещу затлъстяване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българинът има мнение по всички въпроси, като обаче освен невежество и комплекси, друго не показва. Разбирачите, спрете с безумните си коментари!

Понеже се опасявам да не затлъстея, се храня не по пет, а по десет пъти на ден със заплатата си от..427 лв. Колко е хубав животът, колко добри са всички и колко красиво е по улиците!

Писна ми да го наричат хранене 5 пъти. Всички сами си взимаме следобед по една ябълка или пием нещо. Мляко с кафе. Алкохола не се брои. Дори като деца ни даваха в 10 часа и 16 часа плодове . Само че това не е точно хранене ,както биха го приели повечето.

пълни глупости. сношаваите се по 5 пъти на ден за да сте здрави.

Това професионарно изкривяване ли е при диетолога че името му завършва на" лайнен"???Второ!Ако си хапваш по 5 пъти на ден и то в топлите географски пояси доста дебел ставаш!Трето!Човек от както свят светува яде когато е гладен.Стига с това невротично броене и накантарване през 2 часа!А трябва не само да гоиш гъз но и да се движиш!

Основният въпрос е, как като имаме пари за едно ядене на ден, да се храним по пет пъти.

Тези пък диетолози са съвсем изперкали. Ама нали повечето гонят само научна кариера, а освен това, голяма част от тях са дебели и ядат каквото им душа иска, а не по принципите на здравословното хранене. Какво ти рационално, балансирано хранене и диети, като голяма част от нашия народ е постоянно на гладна диета?

Да, това работи, но не по-малко важно е и какво точно се яде.

Да бе, по 8 пъти ще ям, че си нямам друга работа.

Срещу затлъстяване ходете малко да копаете на къра, да берете царевица. И оттам може да си пишете статуси във фейсбук.

:) ще им се развали маникюра на "гражданките'

На който не може да ходи да копае на къра, препоръчвам тенис, ски и плуване - поне по 3 пъти седмично. Много помага!