Най-дразнещите навици в леглото

Меденият месец безвъзвратно е приключил, когато половинката ви се оплаче, че спите без пижама или нощница. Това показват резултатите от проучване, разкриващо най-дразнещите навици в леглото.

Обратно в новината

Коментари - Най-дразнещите навици в леглото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я си спете по отделно,така се спи най- добре.само на сеанс дасте заедно.Нали знаете кога мажа не хваща венерическа болест........когато той е от горе а жената я ....нема.

Най-гадния навик е яденето в леглото. Или люпенето на семки. После сънуваш, че спиш на плажа. Пък то било от трохите :))))

Sm3hurk0

Никъде не се споменава пърдене....но ако намалите аналния секс, вероятността да ви замирише намалява с 80% според мое лично проучване. За проучването бе необходимо дълбоко анално сондиране в недрата за шифтов газ. Някъде имаше, някъде нямаше..... ::)))))

големи проблеми няма що. до скоро леглотни беше 160см широко. сега е 200см широко и двамата сме на мого доволни. колкото до хъркането, това не е проблем. подбутваш малко половинката ти всичко се оправя. а за пърденето, ами спрете да ядете всякакви силни подправки и всичко ще си дойде на място. и без това от тея подправки само проблеми си докарвате.

ако обичаш някого всичко в него ти изглежда прекрасно . дори наи -грамката прадня ще звичи като прекрасна музика и ще ухае изтанчено така че да поискаш да я вдишаш отново с пални гарди.

Ква е таз селска роматика?

Пипи, ходила ли си на училище ??То , бива неграмотност , ама чак пък толкова !! Не пиши!! Излагаш се !!

За Пипи буква "ъ" не съществува:)

Правописаааааааааааааааааа!!!

При това положение цяла симфония ще ти изсвиря, "муцка"!

Стига вече с това дърпане на завивката! Толкова ли не може всеки да си спи с негова завивка, че се прави международен въпрос от това какъв проблем в живота е дърпането на завивката?

Е ако обичаш някого, то не би трябвало, нищо в него и излизащо от него да те дразни. В леглото е нормално да се спи, хърка, завива, отвива и т. н. Ако някой нещо го дразни, то той се чувства на пионерски лагер или ученическа бригада.

Браво на усилията на БТА

Не съм убеден, че "говоренето на сън" дразни, но че смисъла на казаното на сън в "определени случаи", е изключително вреден за "безоблачната" семейна атмосфера - да!(не питай старо, а патило!)

Или няма кой да иска да си легне с нея? ;)

егати е парденето и харкането и дарпането на завивката, е това вече показва че не те уважават,добре че ги няма на главата ми .пази боже

И трите изброени ги правиш несъзнателно докато спиш. Или ти си твърде префинена и изискана Тина? А л....то ти мирише ли на рози?

хахаха браво +1

Или няма кой да иска да си легне с нея? ;)

Ти мене уважаваш ли ма, ма?

Заглавието ми напомни златния виц: Попитали радио "Ереван" как със 100% успех да накараме жена да вика по време на секс на неин терен. Радиото отговорило: - По средата на акта го вадите, и го избърсвате в пердето.

mnogo qk ne se bqh smql toka ot otdavna Brava

Какво лошо има в спането без дрехи?

Баси умирисниците, дето сте писали тук!

Ха-ху-хо-хи-хи ще се гръмна от смях. От кога хъркането е навик бре говеда?

наи -гадно е парденето под завивките след ката мацката ти е сервирала салата от прясна ряпа

същото се отнася и до тебе

събуждам се пръв преди мацката и надушвам някаква смрад изпод завивките, първо помислих, че съм аз и доста се притесних, след което миризмата се появи отново, когато вече бях буден и осъзнах, че и мацките .ърдят и то яко, разбиха ми се всички мечти за принцеси и тн

Купи си надуваема кукла. Иначе ако искаш да си с човек, да, и серат, и пърдят, всякакви работи правят :)

Ами това е ФИЗИОЛОГИЯ - каквото прави единия, такова прави и другия! Е, хората са различни - един прави повече от едно, другия пък от друго. Спете в различни легала, или даже стаи и никой няма да ви пърди, да се уригва, да хърка, да се върти и какво ли още не....