Жените се чувстват най-непривлекателни в понеделник

В понеделник жените често закъсняват и се гримират набързо. Те са прекалено уморени, за да отидат на фитнес, а и много често страдат от това, с което са прекалили през уикенда.

Обратно в новината

Коментари - Жените се чувстват най-непривлекателни в понеделник | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз пък харесвам повечето жени всеки ден.

ГОЛЯМА глупост е това!

най-привлекателна се чувствам, когато ми е смешно.

цял живот си се чувствам най-непривлекателна, без значение какъв ден или сезон е

Буенос диас, сеньорита бонита!

обожавам понеделник!!

Тези експертни мнения са за малка част от жените. Айшето от Африка, която не е виждала огледало и върви километри да налее вода...? Тя тези глезотии и внушения не я владеят. Тази цивилизацийка с грим, фитнес, имтернет и мобилни играчки я няма на много места. По-голямата част от света нямат и ток.

Браво, Сашо! Но се опасявам, че много малка част от заинтересованите от заглавието, биха разбрали за какво говориш! Някой хора трудно могат да си представят живот без ай-фон, интернет, кола, прическа, силикон и т.н.!

Като си вирне опашката една кучка веднага става привлекателна! А, това за някой кучки е ежедневие! Има, пък и жени, които нямат сила да си вдигнат опашката и цял живот се пипат сами!

Много кучки се те отрязали и май не само кучки?!

Тя опашката по-лесно се вдига, ама твоята е трудна, приятелю ;)

Ееее Муто, Муто и оная ти работа като името ти, гледа надолу. Та къде ще ходиш да гониш кучки..., ха-ха-ха.

Една кучка като си ходи все с вирната опашка привлича само помияри.

Абе, Муто, гледам много кучки си ядоссал с това твое мнение! БРАВОС! Както е казал народът - за лудото не питай, то само се обажда. Ето и под твоя коментар колко много кучки се обадиха. Ха, ха, ха... Истината никак не има хареса и взеха да те обиждат!

те са неразположени винаги,все боли главичка...еи за това кучето ше къса синджира...колежката от трз как пък един път не я заболя глава..

На колежката ти от ТРЗ как минава уикенда? С кого живее - с такъв като тебе ли или с мама си и тате си?

Това е така, защото не си хаби уикенда с прането на чорапите и гащите ти, не ти прави салата и не ти слуша мрънкането и недоволството ти от това и онова.

Така си е. Като си живеех с мама и тате най-голямата ми грижа беше какво да облека в понеделник за работа. А сега мъж, дете, куче, гадни колежки, шефка и всичко на моята глава - отврат! Как намират хората време за фитнес!

тази другарка на снимката ми се струва привлекателна и в понеделник