Зорница за сестра си Лияна: Тя е прекрасна майка

Сестрата на попфолк певицата Лияна – Зорница, смята, че медиите не представят достоверно образа й.

Обратно в новината

Коментари - Зорница за сестра си Лияна: Тя е прекрасна майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво много са сладки момичетата.

и двете са много красиви и готини

може да е много чувствителна и умна , ама се носи като лека жена . и това непрекъснато оглеждане в огледалата , мляскане с павел , лиготене със " сърничке " направо е отвратително . не искам ако съм дете , майка ми да се държи по този начин. но всъщност в днешно време фолкаджийките са модерни сред децата , така че най - вероятно целия клас завижда на дениз за късите гащи на майка й .

Тук масово се трият коментари. Жалки сте.

харесват ми

Тази снимка е от видео на Лиана, в което участваше сестра й Зорница.И освен това се омъжи наскоро.На българите им дай само да плюят.

И двете изглеждат перфектно. Ще ги скъсам!

Зорница изгежда СУПЕР ша са ореди в живота,,Лиана нещо е доста сдухала.

многу по-веруятну е да съ оноди...

Наистина много красиво момиче като сестра си.

Бухахаха...Жорка, пи ли си хапчето, жорка:) А, наздраве! И ти пожелавам таквоз нещо да не ти е в къщата:)

Зорница, много испъната , някой знаели къде да я намеря??

Да, на околовръстното:-)

Тази Зорница е същата ромка като кака си Лияна :))))))))))))

Леле не обиждай така и то в тоя сайт,аз се чудя как админчето ти е пуснал коментара!!! Съобразявай се защото дир.бг имат много лоши админи,страхотни триещи машини са правят се че работят да отчитат дейност!!!:)))

Ей админче ако си станал с д...то на горе или те е яд на шефа не си отмащавай на нас де. Разбрирам, че така ти е наридено да триеш лошите коментари, но явно ти не можеш да различаваш цензура и нецезура!!! Айде моляте вземи стегни пии едно кафенце да се разсъниш и погледни деня с усмивка. И най-важното върши си работата както трябва все пак не полагаш кой знае какви усилия!!!!

Ей, Дира, спрете да се излагате. Нали рейтинга ви се определя от хората които посещават сайта ви. Просто по-често пускайте статии за тази и Николета и гледайте какво става, НО спрете да НЕпубликувате и да скривате коментарите на хората. Какво накърняване на доброто име, като тези нямат такова. Ще започнат да коментират в Блиц, там няма цензура.

... "А тя има много хубави качества, на които въобще не се набляга"... Живо ме интересуват тези неразкрити качества - от тази вечер ще гледам само определено канали след 24.00 ч...знам, че там ще видя набЛЯГАНЕ на тези качества...

Админа какво толкова съм написала, че ми триеш коментара???? "Травестит" лоша дума ли е и ако е ми кажи синонима и??? Просто казах, че това същество прилича на "травестит"!!! И все пак се съобразявайте като пишите такива статии и слагате такива снимки,че стряскате хората рано сутрин!!!

Симпатизирам на Лияна, мисля че е добър човек без грам злоба, и че дори да облече монашески дрехи хората ще продължават да я плюят, защото при нас плюенето се е превърнало в национален спорт, в който сме най-добри. Единствено не одобрявам реакцията и след думите на Тервел, личи си, че много я заболя, но не намери сила и точните думи да му отвърне. А как ме се искаше да постави на мястото му боксьора, който се изкара "света вода ненапита".

Е, ако имаше малко ум щеше да намери точните думи да му го върне. Ако имаше ум щеше тя да се ебава с мъжете, а не те с нея.

Много ка красиви и секси мацките.

Това цигане от снимката, и то ли певица като сестра си?

Тази вечно ще си ходи наеб..а и в същото време неразбрана.....

Разбирам, че Дира всячески се опитва да манипулира коментарите, за да даде превес на определени положителни или отрицателни мнения, но дори и така нещата са ясни. Скрихте ми коментар в който попитах: Как се нарича жена, която търси любов и внимание от всички мъже около себе си?

И аз съм съгласна с теб, не разбирам защо админа трие всичко сигурно и е гаджето на тази мома. Все пак като и симпатизира толкова много да бяха и сложили по хубава снимка, че с тази ни плаши!!!

лиана съм я слушала, че много чете книги казвала го е в предаване и съм сигурна че е прочела много. ама незнам ти дали си прочела... и двете са много красиви момичета.

Този вкус не е красота, това е пошлост и сласт.Излъчва се обикновено от една определена категория жени-"секс труженички". И разбира се, се харесва на определен слой мъже, нискоинтелектуален.. ха-ха !

Да бе, чела е : Кама Сутра, 50 нюанса сиво, Мъжът и жената интимно - няколко пъти, Емануела и много други литературни шедьоври, които са в унисон с изтънчения й интелект......

Пепи, Пепи...да ти имам критериите за красота:( Ти си доказателството, че чалга културата е завладяла изключително голям брой хора. Жалко!

Да видим сега, може ли Лилето да изброи детските книжки, които е прочела на щерка си

И на двете ви е изписано на лицата, какви сте! Разкарайте тоя азиатски чалгарски ку*валък от мейстрийма!!!!

Много харесвам Лиана и е хубаво че сестра й я е подкрепила, защото от предаването много манипулират нещата. Карат виповете да играят по свирката им.

ми те и жриците на л'бовта и те са добри майки...

Лилито просто страда от сърбеж и търси кой да я почеше. Ако не Тервел то Мариян , ако не той ще бъде Саката в краен случай може и Пафката. Скромна еи наистина. Не се е предложила още на брадъра - но все пак има още време.

Майко мила, на снимката сестрата е като рекламно лице на някои бърдак: ниво първо след "околовръстно". С такава "визия", каквото и да се дрънка на тема "майка" няма как да изглежда особени убедително.

Снимката би била идеална за корица на една книга...

На Кама Сутра.

На наръчншик на морния ,загорял тираджия.Разлепват и афиши по всички големи магистрали.

защо дир ми скрихте мнението :) ще го кажа по леже рно ,на хора и от двата пола не може да вяр ваш на приказките за морал..особено когато виждаш двойните стандарти..

Защо Дирчо не ми зачита минусите?

Лияна е толкова жадна за любов,че приема всяко по-настойчиво внимание към нея за влюбване и започва да изисква такова отношение към нея,а това плаши всеки мъж,освен този,в който наистина се е появила тръпката,а не само сексуалното привличане.Вярвам,че е добра и мила,но не одобрявам начина и на обличане и липсата на гневна реакция от жеста на Тервел.Време и е да порастне и да влезе в реалния свят,а не този изграден и от богати и грижещи се за нея мъже.

Лияна ,не е жадна за любов.Тя иска издръжка.Силното чувство облагородява всеки човек.Морала винаги върви с истината.Значи,ако искаш Любов,ти няма да се увиваш около всички мъже и да ги масажираш,че белким някой пожелае да те прасне.Любовта е чувсто,което Лияна никога няма да изживее,не заради мъжете ,а защото проститутка и ром са начин на мислене.Няма бивши проститутки и наркомани.Това е психика,която е довела до дела.Лияна не обича,тя се праска.

Много се чудих дали да пиша,ама вече се ядосах. Как може да се твърди нещо, при положение ,че ние имаме очи и глави на раменете си. Нима бръкнаха под моята хавлия или аз се гушкам с дебелия Павел или прегръщам и лежа в скута на Мариян.Хайде моля Ви се, това ли е държанието на "милата" и "невинна" жена. Разбира се, сигурно е родена и с грима на нея и силикона, защото трябва да я изкараме естествена и истинска. Писна ми да ми пробутват проститутки за нежни и мили жени. А дали е добра майка, това ще разберем след време, когато дъщеря и ще може да разбира нещата и поведението на майка си. Сега на този етап тя е красива и добра, като всички средностатистически майки. И вместо да се чудите как да защитите това чучело с полу-мозък, по добре се замислете, дали искате вашите дъщери, жени,майки или сестри да са дащни, като тази "мила" женичка.

Много точно казано, Пипи!

Лошото е, че напоследък долни про......ки се дават за пример отвсякъде. Жалкото е, че има хора, които харесват визията им, както и магистралното поведение и това приемат за нещо нормално. Е, и аз НЕ искам такива хора около себе си, не са ми за пример, нито ги харесвам. И понеже елементарните ще кажат, че завиждам защото съм грозна - НЕ завиждам, дразня се от тоталната липса на чувство за естетика и мярка. Мразя тъпи, леки жени с мания за величие. Ненавиждам мрънкащи, разгонени кучки без грам достойнство. Тази жена цял живот ще бъде с вирната опашка, вечно неразбрана, вечно търсеща любов там където не й е мястото. Такива жени не са за завиждане, а за съжаление, но малко ще го разберат.

това е държанието на човек, който иска обич и внимание, искрени чувства, а мъжете мислят, че иска само секс.

много си морална ,пипи

Еми да трябва да си много тъп за да се забъркаш в подобна повръщня като биг брадър. Егати и проскубаните випове...

Една добра майка, няма да позволи пред цяла България и пред детето си да и бъркат по дупките......защото всички видяхме!

Хайде, все жените ви виновни. Тоя боксьор ,обвързан БАЩА какво търси там?

Дава пример на сина си.

Истината е, че от предаването могат да монтират какъвто образ пожелаят за всекиго в къщата. Тях прекрасно ги устройва интригата между Лияна и Тервел и изцяло изградиха образа на мацката около нея. Не казвам, че я харесвам. Подобен тип поведение на невинно котенце винаги ме е дразнило в жените, но Лияна изглежда мила и за разлика от много чалгарки умее да се изразява правилно.

Писна ми да пиша за Лияна. Искам да кажа,че дъщеричката на Константин и Надя-Марианка-е рядко срещан сладур. Страхотно бонбонче.

Не знам каква майка е но ми прилича на една от околовръсното

дали има нещо истинско, в кой свят живеят тези жени, това е наистина някаква паралелна бг на чалга ежедневието, без малко да напиша култура

Парцали

След снощното предаване, където трябваше да гледаме как Стойко Стойката пак правеше стойки и чалъми този път в кухнята, вече е под всякакво съмнение че той е предварително избрания победител в този сезон. И както всеки път до сега, по някаква случайност, може би, моя фаворит винаги се оказва антипода и противника на избрания победител, така и този сезон. Вече за мен е пределно ясно че избрания победител е Стойко Стойката, а истинския победител е Лияна. И наистина, Лияна е най-готината съквартирантка и единствената която може да направи цяло изречение и мисълта й тече като по вода, единствената която не е номинирана до момента, и единствената която разконспирира избрания победител Стойко Стойката. Освен това, Лияна е и първия човек в къщата, който разбра играта на Йоана и как тя се опитва да злепостави всеки, нещо за което тя си призна пак в снощното предаване. Изобщо, Лияна е супер - давай Лиянче!

Ти май си пропуснал профилактичния преглед при психиатъра този месец. Бягай, не се бави. В Лияна може да има всичко друго, но не и гладка мисъл, виж гладък мозък има. А, като става въпрос за гладка мисъл при мъж - Божинов е ненадминат.

Ако това е сестрата на Лияна, то тогава как да си представя майка им? Ужас, тия момичета май са расли с филми тип садо-мазо:-))

Заслужава си да се пробвам!