Много ме нараниха статиите, които я изкарват лоша майка, а дъщеря й Дениз просто я обожава, и дори на рождения й ден й подари статуетка за най-добрата майка", заявява Зорница.

"Не искам да казвам, че е идеална, защото никой от нас не е, но ми прави впечатление, че постоянно излизат неща, които целенасочено изкарват Лияна в негативна светлина. А тя има много хубави качества, на които въобще не се набляга. Съквартирантите дори я посочиха за най-милия човек в къщата. Това не е някаква поза за пред камерите, тя наистина е такава. Освен това е изключително чувствителна и именно заради това, лично аз я съветвах да не влиза в предаването. Тя дори няколко пъти им  отказа, но те успяха да я убедят да приеме", допълва сестрата на Лияна пред bliasak.bg.

"Категорична съм, че това, което представя, VIP Brother за нея, е много далече от истинския й образ. Лияна е чиста душа, човек с много положителни качества. За мен е била и като майка и като сестра, най-близкият ми човек в живота и много ме боли от това какви неща се пишат за нея", споделя Зори.

Вижте снимки на Лияна >>