Кръстиха принц Джордж с вода от река Йордан

Кентърбърийският архиепископ Джъстин Уелби кръсти днес с вода от река Йордан принц Джордж в параклиса на двореца "Сейнт Джеймс".

Обратно в новината

Коментари - Кръстиха принц Джордж с вода от река Йордан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как звучи само: Херцогиня Камила :)))))))

Тежък случай на снобизъм... Няма лошо :)

Ама то като принцеса облечено!

Монархия като Англия прокламира дескриминация. Как може едно дете да се ражда ,като крал а друго с пръст в устата-това ли се нарича справедливост????

какво точно значи "дескриминация"?

В БЪЛГАРИЯ ДЕЦАТА СЕ РАЖДАТ С ПРЪСТ В УСТАТА, А В АНГЛИЯ ДЪРЖАВАТА СЕ Е ПОГРИЖИЛА ДА НЕ СА С ПРЪСТ В УСТАТА...

Целия свят работи за принцове и принцеси. Съвременното робство.

Къде е бил нашто Мони, той е могъл да го кръсти Джордж-Хасан или Джордж-Мемет.

ИЗМЕННИЦИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ КАНИ!!!МОНИ РЕШИ ДА ИГРАЕ С КОМУНИСТИТЕ И РЕЗУЛТАТИТЕ НАЛИЦЕ-НЕ ГО КАНЯТ!ИЗМЕННИК НЕ ИМ Е НУЖЕН!

ЧЕСТИТО НА БЕБЧО И РОДИТЕЛИТЕ МУ И НА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКРЕНО ГИ ОБИЧАТ И УВАЖАВАТ !!! БОГ ДА ПАЗИ КРАЛЯ !!!

Честито свето кръщение! Да е живо и здраво бебето! По-рано по ITN канала на Youtube показаха бебето с родителите, свещеника и гостите на влизане в параклиса. Дано видим днес и видео от самото кръщение по официалния канал The British Monarchy на Youtube!

Ето още едно доказателдтво за това за, за което пиша- злоба и завист.Едно бебе едва ли има вина, че се е родило наследник на монархия,а от един щастлив момент за всеки родител тук българина намери отново поле за изява на комплексите си и чуството си за малоценност! Но по смешното е друго-че така наречените паразити никога няма да прочетат грозните и стигащи до истерия злобни коментари и ще продължат да живеят и радват на своето дете, а хората ,които така истерично се напъват да излеят агресията и злобата- това ще им остане което да ги радва- да злобеят и завиждат.Ако това е стойностен живот??

Става въпрос за комунистическо възпитание и презрение на църковната институция... Става въпрос и за просто престъпно неуважение на официални лица на чужда държава (британската монархия е официалното лице на много държави от обединеното кралство, включително Канада)... Става въпрос и за липса на чисто човешко отношение към едно малко бебе (то не знае известно ли е или не, то е бебе), едно невинно човешко същество... Въпросът е - има ли човещина в българина? Отговорът е доста ясен...

което е направил до момента принца ти няма да го направиш, дори да живееш още 100 г. Така, че леко с определенията си за паразити. Незнанието ти не те оправдава.

до 111 прост (а) си ти ,застото обиждаш собственя си народ ! никои не е оскотял. скот и малоумник си ти ! монархята е остаряла и смешна институця,от която имат интерес само тесен краг от хора! тези на снимката нямат никакви професионални интереси и нито един ден трудов стаж- такива се наричат паразити. транслитераця

Няма по прост и завистлив от българина! Първо и те са хора-и какво по голямо човешко щастие е да ти се роди дете.И второ- какво са виновни ,че са родени красиви, богати и известни.Много е трудно да приемеш чуждото щастие когато си оскотял,прост и завистлив.Интересно, защо искаме да живеем в чужбина и натрапвайки се,под някаква форма на хората там,искаме на ни приемат като равни,когато винаги ги обиждаме и завиждаме

Когато собственото щастие и богатство се градят на чуждия труд и нещастие - това ли ти е критерия, английски гъзолизец

Англичаните нямат вид на изтерзани и нещастни -и явно нямат против да работят и за кралицата си.А ти явно не си ходил много по света , за да разбереш къде са най нещастните - тук ,където работим за нещо по лошо от "остарялата и паразитна монархия"-ако не друго понеобразована и възпитана -тук работим за българския парламент и политици-които незнам с какво да надарени- с интелект,образование или човешко и национално достойнство

Богати и известни-да. Красиви....айде да не прекаляваме. Чарлз е истинско доказателство за кръвосмешението в кралската династия.

Принц, принц, ама с рокля. Прилича на момиче отвсякъде. Могли са нещо по - момчешко да измислят, поне да не беше с тия бухнали дантелени ръкави.

ТОВА Е ТРАДИЦИОННОТО ОБЛЕКЛО ЗА КРЪЩЕНЕ НА ВСЯКО БЕБЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИРЛАНДИЯ!!!

още един повод да се види,че: 1. снобите и простаците си приличат; 2.суетата не прощава на никого.

РОДНИНИТЕ НА СИМЕОН ВТОРИ И ЕЛИЗАБЕТ ВТОРА СЕ БИЯТ ЦРЕЩУ ЦАР КАЛОЯН В БИТКАТА ПРИ ОДРИН ....

А ЗАЩО ПРИНЦ ДЖОРДЖ Е С РОКЛЯ?

Плебей! как можа да зададеш такъв въпрос! :)

60 монаси са я носили, няма "не искам" :)))

монарха!

щото там са сбърканяци и го чакат само да си определи пола

ТОВА Е ТРАДИЦИОННОТО ОБЛЕКЛО ЗА КРЪЩЕНЕ НА БЕБЕТАТА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИРЛАНДИЯ

ПОРЕДНОТО ШОУ ЗА ОБЛЪЧЕНИТЕ ОТ ТУРСКИ И ЛАТИНО СЕРИАЛИ ТИКВИ.

До ДОН АМИЧИ КИКИМИЧИ.. В САЩ са не синьор, а СИНЬОР СИТИЗЕНС и общината им дава купони да пътуват с такси безплатно на къси разстояния. 2. В предишния пост -10 атомни централи да се разбира 10 нови атомни центали, а сегашните 9 ще ги затворят. Полицай пенсионер с 30 год стаж в Шикаго взема пенсия $5 200 / месец и не го хваща спийд лимит файн -глоба, щот' показва на колегите си шестоъгълна полицейска звезда /хахаха/ С $150 и човек може да се храни спокойно - средно скромно цял месец, включително 2 бр кен по 330 мл лека бира + кутия цигари на ден.

Кралицата скоро ще помаха на Шотландия за ЧАО. Нещо не я тачат напоследък шотландците. И как тези хора неможещи да спрат разпада на държавата си дават акъл на Германия, че даже и на БГ /хахаха/. Англия пригласяше на Франция за затваряне на Козлодуй 3и4, пък вчера даде ход Китай да строи Атомна в Тонтън близо до Лондон. И за Десерт на Зелените задели $100 млн до 2020 г да заработят 10 Атомни централи в Англия. И друг кахър има Кралицата. Как ще делят с Шотландия 4те Ядрени подводници с ракети Трайдънт базирани в Клайд -Шотландия.

За подводниците дялбата ще е като Русия и Украйна. Разбирай всичко за голямата сестра Англия.

..не било Китай, а Китай и Франция. ... не било Тонтън до Лондон, а Тонтън на 270км от Лондон.

Много красива и позитивна двойка- да са живи и здрави! Бебчето е уникално хубаво- снимките и новините за тези хора винаги са приятни за четене и са пълни с усмивки и някаква светлина.

Sus para i bez da si dvigut prusta ponege te ne znaqt ko e rabota .Az ako ne rabota i sum sus tqhnata bakova smetka ne usmivki 6te razdavam a pari ... no te i tova ne pravqt

И на мен ми писна да чета за партийни величия и кралски особи. Трябва повече да се пише за обикновения народ, който ги хрантути такива...

Не чети! Кой те кара, гледай си твоита котурка.

нали гледаш що овце блеят доволно и си падат по паразити, после се чудят що светът бил кофти

Овцата си ти, при това и злобна. Ми някои могат да се радват на чуждото щастие, не е задължително всички да са долни,злобни и нещастни душички, като теб.

Даа, вярно. Трябва повече да се пише за Слави Трифонов, Азис, Лияна и ред други крайно интересни особи. А те взели за досадния кралски двор да пишат. Я по-добре кажете събота и неделя Азис къде е ходил да яде? Ей това е интересно за народа.

Браво на Вас! Чудех се, как да се изразя и кого да посоча за ЕТАЛОН на ПОВЕДЕНИЕ в БГ! Това харесват хората, а ние, овците - потомствените аристократи:).Да са живи и здрави всички!

Не е истина колко прост и злобен народ сме. Ми като неви харесва, не четете. Но явно духовната ви хранае да плюете-плужеци. На тях обаче им е през.....

добре че на са в европейския съюз, приказния живот ще свърши много бързо, иначе браво на традицията

Горкото дете! От сега е подложено на толкова много стрес...

Бебето е уникален сладур,много е готин,но защо е с рокля?Хубаво това е традиция от години,но все пак сме 21 век и се кръщава момче. И до всички завистливи,злобни и КОМПЛЕКСИРАНИ драскачи ЖАЛКИ СТЕ С ТЕЗИ ВАШИ ПИСАНИЯ АМА МНОГО ЖАЛКИ

и ти си просто една тъпа овца, ама няма как да го осъзнаеш, затова продължавай да се правиш на възвишена

Как решаваш кой е тъп и кой не бе?По твоя коментар се вижда кой е тъпата овца и кой не,и за твое най голямо нещастие това си ти.Първо когато пишеш на някой разбери мъж или жена е.Второ самия коментар показва колко прост и ограничен човечец си.И трето АЗ СЪМ МЪЖ

"При влизането в параклиса принц Джордж сякаш помаха с ръчичка на прабаба си - кралица Елизабет' След такава идиотска статия, ти какво очакваш? То на самите англичани им писна от подобни тъпотии. Детето си е дете, всичко бебета са сладки, но това което се случва около това бебе и начина по който се пресъздава, ни идва малко в повече.

Когато ти идва малко в повече не ги чети тези статии,не ти се отварят автоматично на дисплея все пак ти сам избираш дали да ги четеш или не.Просто казвам че такива жалки коментари са на голямото ни ограничено и комплексирано общество един нормален човек не се държи така.

Всички бебета носят такава "рокля" при кръщенето си, независимо дали са момчета или момичета. Тя се слага върху дрешките на бебето след / по време на кръщенето от попа като символ на невинността и прочие. Поне в католическата църква така го правят. Не знам дали в случая бебето през цялото време е било така облечено. Така че, по-горното изказване е наистина глупаво.

Англия католици ли са?

Първо, рокля е. Второ, англичаните не са католици.

Бебе, като бебе - бузесто, спокойно, но чак пък уникално? И според теб, защо да не е облечено според традицията - какво предлагаш - детски дънки от Илиенци??

как може да сте толкова неграмотни!?!?! проверяваите си инофромацята!!! братaт на кате е наи-малкият от тримата.... пхууу

всички са едни и същи паразити

Леле, мале ... това ако не е "транслитерирано от системата", не знам с къв акъл обвиняваш другите в неграмотност :)))

Офффф, скъпа/и quetzy това ли ти и проблемът бе душа ;) сети се, ако можеш де ;)

Като гледам снимките се чудя това принц ли , принцеса ли е ... май второто. Или пък го подготвят да бъде модерен крал :) Ще бъде уникат - първия хомокрал в историята на великото кралство (това умишлено го пиша с малки букви).

Принц- принцеса:)))) То, само ще си реши! Все пак, става въпрос за страната на "меките китки"!

quetzy,не се излагай, знаем, че ти си като ферибот-от единият на другият бряг. Това не значи, че и останалите са като теб.

Семейство най-гнусни пиявици, кръстили новородената измет!

а ти си пенчо простия

Яаааа, Емма-общата!

тая катрин яка пи.ка ако и удара една задна прашка няма да са сети за англия и че е царица

Действай! Козата си сака пръч, а нейния явно е импотентен :)) Мен не ме кефят такива анорексички. Па и с тия изкуствени зъби, кой знае как й смърди устата.

Ако беше царица щеше и ти да си с такива дантели,ама си п.....ка и жартиери са ти в главата.

мен пък ме кефят много....дано са си все така щастливковци..............пък бебо е супер пич-я го виж какъв е шимбьо..мечта за всяка майка да има пухчо..........браво...да са здрави.......

Тая кралска династия по мъжка линия са все някакви грозници, колкото и да се опитват да подобрят породата. А освен това си предава гена на лудостта още от крал Джордж 3 дарил независимостта на САЩ.

Кой е знае ти какъв си помияр, ама нали не те вижда... Голям простак си, това е сигурно!

Айде по-полека с обидите, необразован глупак! Ако си беше дал усилия да прочетеш малко за кралското семейство на острова нямаше да пишеш такива глупости!

Дьлги години да са щастливи,разкошни са.

Luna0102

С хубава рокля са го издокарали Джордж. Ако беше по-голям можеше и с жартиери да го барнат.

Тази модна икона, наречена Кейтрин от Мидълтън отново изби рибата. Издокара бъдещия крал на юнайтед кралството в рокля с цвят, който да съответства на найната рокля :) Как ме радват тия, някаква дива селянка-златотърсачка си върти номерцата и излага таз велика империя пред света :))))

Помияр , злобен хората имат традиции от векове, а твоите предци са яли от копанките, докато те са били кралство. Факт

Попрочети малко и ще видиш, че нейните дрехи са съгласувани с роклята на кръщелника, а не обратното.

поредното рептилче

Шшшшшт, не споменавай тази дума, че мародераторите са чувствителни по темата :)))))

Много сладък се получил тоя Жорко. Май някой е помагал.

то и моите деца са кръстени с вода от река Йордан, ама вестниците не си припадат по този факт

Gal

ами ти кои си поред за трона че да те споменават вестниците????

:)))))))))))))))) +1

Така важните за българският народ новини от кралският двор, започнаха да ни залимат от Дира толкова често, че аз почти започнах да се чувствам поданник на нейно величество. Идеята ми е да се оформи специална рубрика по темата под надслов новини от Бъкингам. Така де-няма защо повече да си играем на парче. Свежи новини 24 часа нон стоп. Има ли някой против?

Аз подкрепям идеята, защото нашата работа е "всичко Мара втасала..", та само кралските новини са и на дневен ред. Да си гледаме празното канче и изчезващата държавица. На онези там им е широко около врата.

мн. сеньори, м. 1. Истор. През феодализма собственик на голяма територия с обработваема земя. 2. В Испания господин.

Сеньор се казва и пише!!! Както и пеперуда и телефон , а не пипируда и тилифон.

СИньор е на италиански, СЕньор е на испански. Точка.

До кога ще пишете само за потомствени бандити колко даца са кръстени днес а и не само днес да им е живо и здраво и толкова не е по различен от другите бебета.

Поредното царско / кралско келеме данъкопиец кръстили! Много важно :-(

паразит по двуногите овце

И поредният злобен, смачкан непрокопсаник-ганьовец

КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО РАБОТИ ЗА НАРОДА СИ И ДЪРЖАВАТА,А ТИ НА КОЙ СИ ПЛАЩАШ ДАНЪЦИТЕ???НА ШАЙКА КРАДЛИВИ СЕЛЯНДУРИ КОМУНИСТИ!