Орлин Павлов прежали Яна

Неотдавна певецът Орлин Павлов, който е бивш приятел на танцьорката Яна Акимова коментира, че сватбата й с бизнесмена Петко Димитров изобщо не го интересува.

Обратно в новината

Коментари - Орлин Павлов прежали Яна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, тая новина не я ли бяхме чели вече? През 15 дена ли ще я пускате?

Да се "замонаши" ли от мъка ? Ба' си новината :)))

жени прехвърляни от креват на креват се уреждат в живота много по добре от девственици. тази яна не беше ли се търкаляла и със слави трифонов и неговите чалгаджии? ооо темпора, оо морес

Защо не си признае, че харесва мъже?Ще му се улесни живота.

го харесвам, чак ме беше яд, че е обвързан :)) после пък още повече като видях с каква - според мен въобще не му подхождаше, докато с новия й приятел са си лика-прилика така че, сега е по-добре, Орлин също ще си намери подходящото момиче, сигурна съм, ако ли не да си знаеш Орлинче, че аз си те обичам (нищо, че не ме познаваш) :)) скоро пак слушах песента ти "Вместо мен" и си помислих колко е на място, а може би е писана за бившата, докато още сте били заедно, може би си усещал, че не е искрена... общо взето, вживях се нещо в теб и живота ти... лудница... много харесвам гласа ти, хайде изпея някоя нова секси песен с този глааас! :)

камик ми падна от сърце юще щом прочетох... не ще веке Орлин да кръти Яна... други ще я крътят Палачи сърдце...

Единственото хубаво нещо на двойката е чертата ,която разделя гъза на Яна на две равни части.Но след раждане /ако има/ще ИЗЧЕЗНЕ и гъза и ще стане като на 6- ти конен полк тупана.

помна го...гУлам бьеше...тупаня... и кък тепаше само... а дано и Янка я отупат сос същиьот кияк

правилно, изпотрябвала му е тази

Е, какво има да я жали...? Той си е класа момчето!

орлин е готин,т просто се отарва от тази глупава жена приличаща на прасето пиги,и защо ли давчете само глупости.оная си намерила подходящия глупак,които го зарязваха готините жени и сега я взе тая да са си лика прилика - грозни,прости,но с мерседес,значи селяния.

Яна прилича на прилеп в главата, а Петко на Магарето от Шрек. Абе селяндури демек.

Селяндури, селяндури, ама с Мерцедес. Ха да видиш ти.

Мерцедеса още повече доказва, че са ГУеми селяндури. Ако имаха стил можеше да се возят и в друга кола, но това знаят, това са чули и видели.

Само селяндурите карат Мерцедеси. Даже един си беше лепнал и номер ОВ 4444 АР та даже и пари беше броил за него.

Мъжете сме друга порода. Приел е ситуацията с Яна като предателство /много правилно/ и майната и /също много точно/. Виж кифлите Мара и Преслава бяха първи писти на сватбата на Петко. Както се казва сърцето на жената е като трамвай - винаги има място за още един...

Това за трамвая важи и за двата пола.

Че откога има два женски поля?

sexist much?

честно казано, Орлин не е никакъв певец. От 7 години няма записана една песен. А преди това има само една. С една песен да те пишат певец, значи или имаш богат "чичко" от лявата лента или богата "леля" И в двата случая си жиголо Какво да прави разкошна мадама като Яна с тоя инфантил

То и Яна, не е красавица, а селска пръчка...

Всичките ни известни величия са те така.

Drugo e da si podstaveno litze s mnogo pari...

Така, де , дручко си е да те друсат в Ес класата, нали?

Много се чудя на такива селски пръчки като теб, как могат да говорят за другите, които са успели в живота!!!!!!!!!!!!!!!! От завист ли е, от простотия ли?????????????

Тази Яна много зле, бе хора. За какво да съжалява Орлин за нея? Не знам как може да й казват колко е красива и т.н. В нейния случай е чичко паричко, а не както се изказа коментатора "Също като Николета", че Орлин е на левия бряг или нещо подобно и че бил жиголо! Много жалко за такива като теб. Само запълвате пространството с простотия и глупост. Мъж/жена ли си не те знам, но първо виж кой какво поведение има и тогава пиши простотиите си!

Орлин е класи над Янка, така че траябва да черпи, че се отърва.

Орлин е симпатяга... Яна адски глупава... Петко женкар...ГОЛЯМ Абе орел , рак и щука...

Разбирам,че всеки има различен вкус.Но да кажеш за Яна,че е грозна жена!?!?!-според мен означава само едно,че въобще не разбираш от жени.

или си грозна жена, озлобяла от завист

Янчето на мен винаги ми е приличала на куче - порада чау-чау - в лицето си! Същата смачкана физиономия!

плаща за рубладжийските дестинации

май си е комунистическа рожба скъпа в Москва на екскурзия с чии пари

tonka

Тоя Орлин да вземе да се скрие.Супер тъп,бездарен,но с голямо самочувствие и его.Пикльо!!!

Поне не е простак!

Мене пък супер много ме кефи?И сега к'во?

Яна и Петко са точно един за друг, троянска крава и люлински бик. На Орлин за какво да му пука, млад ,талантлив убавец.Петко да си го брои в числото на баджанаците, само ергените са без рога.

да бе, гроздето е кисело,,,

Отдааавна трябваше да го зареже Яна. Дарен с визия и талант, но и адски мързелив!!! Колко години още трябваше Яна да го чака да стане улегнал мъж, на когото може да се разчита?!

Нека му роди дете и тя ще бъде изоставена и ще прави компания на Николета Лозанова - те са еднакви

Що, ти пробва ли го?

то ако петко беше стока, маря нямаше да го зареже. бил купил на яна дискотека, еми разбира се, та да няма да му виси на главата в нигхт флигхт (кудето са изкушенията му):) хахахах *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А таката Орльо! Ти си пич а тая е повлекана!

Стига сте предъвквали тази бивша връзка.Минало ,свършено.Няма ли да ни "припомните" и актрисата и майонезения ''бос''.Едно и също публикувате като папагали.

Орлине не се коси. С класи си над този Петко с физионмия на старо муле. Не всичко е пари. Така е в БГ Орлине - или жените са грозни, или са тъпи, или комерсиални и гледат само парите, рядко срещано е красива, интелигентна жена с нормална ценностна система. Разбира се същото важи и за мъжете. Та не е добре таз ситуация. Ама да не ти пука.

Завиждате.Хубавите жени могат да избират.

Точно е за завиждане. Взе си мъж втора употреба, обременен с бивша жена и дете. Дърт и компрометиран. Голям келепир, големо чудо. Поредната селска пръчка, златотърсачка, умряла от страх да не се съсухри преди да направи "удара" на живота си!

Хей някой ти си комплексар. Какво значи мъж втора употреба с бивша жена и дете? На всеки може да се случи да се разведе и това не значи, че е втора категория човек. Познавам доста такива, които да чудесни хора. А пък и внимавай, че може и на теб да се случи да станеш втора ръка!!!

Орлин е истински касметлия че се отърва!

Пише се кЪсметлия...

не да избират,а дасе продават

Точно.Избират м/у такъв с пари и такъв с много пари.

Виждаме какво точно избират. Рядко има изключения.

A znaesh li kolko hubavi zheni sa se provalili s izbora si. S pari shtastie ne se kupuva.

То пък големия келемир - Янчето, със сурат като медена питка и визия на бабка... Баси красавицата. Тамън си намери звяра!

НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ И ВРЪЗКА МЕЖДУ ТЕКСТА И ЗАГЛАВИЕТО...КАКВО НИ КАЗВАТГЕ ?.НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ЯНА ИЗГЛЕЖДА МНОГО ЩАСТЛИВА С ПЕТКО...ДАЛИ ПЪК ОРЛИН НЕ Е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА ТОВА /макар и неволно/?...КАТА НАПРИМЕР ДА НЕ Я Е "УВАЖАВАЛ" ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ /или пък хич/ ?

Тази информация не я ли публикувахте вече преди две или три седмици?

всъщност се отърва щастливо яна преследва портфейли

Поведението на Янчето дава основание на мъже като Орлин да твърдят, че хубавата жена като види мъж с пари е готова да зареже всичко.... Някой го наричат любов, за други - добри сметки.