Николета Лозанова отново е блондинка

Водещата на „Поверително от NL” Николета Лозанова промени цвета на косата си и влезе в отбора на блондинките.

Обратно в новината

Коментари - Николета Лозанова отново е блондинка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой се интерисува от тази дали е руса или черна - тя просто е проста.

Ники, ти си моя идол.Моля те, пиши как да постигна твоя начин на живот.Искам да успея като тебе, да ме дават по телевизията.Омъжена съм за интелигентен мъж, но нищо, ще се разведа.Така и не успя да ми уреди предаване, или пък най-малкото Ферари.Моял те, пиши къде да създам връзки, за да ме приемат в тези среди.Това ми е целта в живота - да нося маркови дрехи и да ходя по скъпи фризьори в Италия.И искам всички да ми завиждат.И да водя предаване по телевизията.Защото сега с това висше не ме искат за водеща.

Защо не публикувате писанията за нея.Те са истина всички я знаят

Приемам залози за следващото заглавие: 1.Николинка отново брюнетка, или Николинка отново бременна. 2. Валери в Левски Соф , или Валери в Левски Павликени. 3. Кога мордата на Николинка ще започне да се разпада и ще доведе ли това до необходимост от смяна на паспорта. 4. Обединеният IQ на Николинка и Валери ли е по-висок, или IQ на носорога. 5. Кога за първи път Николинка е чула че жените се къпят всеки ден. (ако въобще го прави). 6. Колко време е било необходимо на Николинка да свикне да сяда , а не да кляка на тоалетната чиния . ......... Всеки може да допълни залозите

До кога ше ни занимавате с разни недоразумения ?? Златки,Шматки и Николети ?? Тъпи и посредствени,известни и разгулния си начин на живот..На показ ли ще показвате тези паразити ?? Нямаме ли достойни жени и мъже ??

пишете само за Николета-пишете още и за маникюра на Сашка. силикона на чалгаджийките, любовния живот на плеймейтките и др. подобни.Изпълнете всички уебстраници с такива новини, които очакваме с нарастващо нетърпение. Не ни интересуват нито незаконните имигранти, нито протестите, нито отчайващата беднота и увеличаващата се битова престъпност/защо ли и откога?/,нито непрестанните кражби на властта и т.н.А, забравих за изключителното шоу ББ ,в което се набутаха велики световни звезди и боклуци.

Малии добре,че разбрах това... Сега ми олекна..

О, О, О, тя говори за своя "професия" , а кавка е тази професия !!???

adriana

Онази древната

Очаквам с нетърпение следващото заглавие: "Николета отново е брюнетка". Това са заглавия, които изпълват със смисъл скучното ни ежедневие.

А още по-атрактивно ще е "Николета отново си обръсна... " Чудя се защо не се публикуват интимните и прически ?! Това е изключително важно за всички нас !!!!

Приемам залози за следващото заглавие: 1.Николинка отново брюнетка, или Николинка отново бременна. 2. Валери в Левски Соф , или Валери в Левски Павликени. 3. Кога мордата на Николинка ще започне да се разпада и ще доведели това до необходимост от смяна на паспорта. 4. Обединеният IQ на Ни Ло и Валери ли е по-голям, или IQ на носорога. 5. Кога за първи път Ни Ло е чула че жените се къпят всеки ден. (ако въобще го прави). 6. Колко време е било необходимо на Ни Ло да свикне да сяда , а не да кляка на тоалетната чиния . ......... Всеки може да допълни залозите

Ох,сега ще спя спокойно!

Цветът на косата не определя интелекта, но интелектът определя цвета на косата.

това е "голямо" събитие

И да си боядиса касата зелена...все си е Николетка...липсва й финесът, чарът, излъчването сравнявайки я дори с Кейт Бланшет....

Николета има много къса коса и е лесно да и сменя цвета - това което виси са екстеншъни!!!

И ГЪЗИКЮРА

Вълчицата козината си мени, но нрава - не.

Защо обиждаш вълка, като го сравняваш с тая? Тая е мършоядна хиена........

Who the fuck is this whore and what's up in Bulgaria? Is this one of the VIPs. If so, God be with Bulgaria, because there is no future for the country.

Направило ли ви е впечатление, че доста от чалгаджийките, метресите и пачите в България в последните години започнаха много да си приличат на външен вид. Явно един и същи хирург ги оправя.

Еми има един дето се появява навсякъде по ТВ-тата, май Енчев се казваше, та нищо чудно. Това, което ме учудва, че чак фен клуб си има тоз парцал ?! Колко много прост трябва да си, че чак и фен да си и.

Ама как, моял не сте запознати с невероятната реклама, която гласи:"О, не, прекалено съм красива за да работя.Благодаря Ви, Доктор Енчев".На гореспоменатия доктор имаше билбордове по цялата магистрала от Пловдив до София - "Красотата е симетрия".Който често пътува и слуша радио ги знае тези неща.

zeddd

Свалила дегизировката значи :)

Голяма работа! Това каво ми засяга?

115 коментара за "водеща" на никого не интересуващо долнопрбно предаване във време когато всички спят и селски пикльо, който вижда кариерата си възродена в мокрите си сънища. Заслужавате си ги.

Това ни се поднася за коментар. От друга страна и ти си от тия 115.

И все пак прав е човекът.

Ми хората се забавляват, гаврейки се с парцалите...

много е мургава горката това е все едно да изрусиш някоя циганка. отстрани има сника на кеит бланшет е това е красавица

Аз май съм далтонист(ка). Иначе яко е играла пластичната хирургия.

Търси се новия спонсор. Спешно! Как не се сети да прескочи до биг-брадър-ол-старс?

Само си го преместих!

ФЕН клуб на кучка,това са мераклиите да я ч...т и малките к...и.

страхотна новина, достойна за съответния новинар от сайта.!

С дупе.о напред млади момичета и далече ще стигнете,има от кой да взимате пример...

Каква водеща, бе?! Тази две думи накръст не може да върже... И коя професия? Тази на магистралка ли? Ако някой и гледа бозите е просто за съжжаление...

простото си просто

На последните две снимки наистина ли е тя??? А иначе и преди съм го казвала и сега ще го кажа-- щом има толкова много коментари за нея, за толкова кратко време, ще продължават да се побликуват статии за нея, за съжаление!!!!

Батала си остава батал, каквито и маркови дрешки да нахлузи, каквато и прическа да си направи...

ау, коленете са й толкова различни преди и сега ...

засто занимавате хората с вдни прос--тки.няма ли несто стоиностно да прочетем на този екран?а тя и всички като нея са си оплели кошнизата,благодарение на глупазите.....баста! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Николета пръдна в ефир и разнесе се надлъж и шир, но не воня непоносима, а нежен дъх на розова градина. Аромат божествен се изхлузи из Николетините задни бузи. Той до Валери отлетя, който вкара гол, но в своята врата. Щом пръдна Ники от ефира, закопняхме ний да почне и да се нас_ра, че Николетиното ако, всеки знае, на свежи виолетки, че ухае. В краката ти се кланяме, Богиньо, издигаме те на пиадестал, защото в наш'та свидна татковина, такива като теб са идеал.

Поет! И колко вярно!

Страхотна ода! БРАВО

unikalno!

Вие сте талант.Смях се с глас.Браво.

ослепителна е!

Много моля да ме информирате дали си е боядисала в медно русо оръдието на труда, че иначе няма да мога да заспя тази нощ.

ami kato se jeni i ima deca ot takuv tip jeni-neka sledvashtata da e uchitelka ili lekarka:)

Чета, чета коментарите и не мога да спра да се смея :))))))) Българите, ако не друго, поне чувство за хумор имаме :)

Тая е голям гьонсурат.

Наистина голяма красТавица е таз Николетка. На нея не само всички прически, но и всички футболисти й отиват, въпреки че бързо си отиват...

Е браво, страхотна новина. Сега вече съм спокойна. Как не Ви неудобно да занимавате хората с госпожа НИКОЯ.

Има жени, които казват: "Друга като мен няма да намериш!" Гледаш я и си мислиш: Слава Богу!!!