Разходки помaгат на бременните жени да не пушат

За бременните жени, които искат да спрат цигарите, разходките могат да бъдат от полза, тъй като временно намаляват желанието за пушене, предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от канадско изследване.

Обратно в новината

Коментари - Разходки помaгат на бременните жени да не пушат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

неспасяемо е положението с цигарите, няма никаква здравна култура, отговорност към поколението, не е държавна политика образоването в тази посока, пушачите са отвратителни и безпардонни, бъдещите майки уверяват себе си,че плацентата пази бебето, така се държат към бъдещите си деца, сякаш те самите са заченати на цигара, трябва и Кодекса на труда да е в унисон - каква вина имам,че не пуша цигари и не излизам на пушилнята през 1 час, направете сметка - близо 3 работни часа аванта за пушачите, ама и шефовете пушат заедно с тях, аз винаги ще съм ощетен, къде държавата ни в тази посока - колкото по-безотговоррни, толкова по-толерирани, егати държавата, ще имигрирам в най-скоро време....

Да пушиш ,когато в утробата ти се заражда нов живот е равносилно на престъпление!

давам ви идея за статия "плуването помага на жени и мъже да не пушат"

Както обикновено, коментарите са леко изместени встрани от темата, която очевидно се отнася до пушенето въобще и в частност са споменати и бременните жени, при които има повишено желание за пушене. Та аз ще се включа в коментарите, поглеждайки от тази страна на нещата и няма да възпитавам бременните жени дали да пушат или да не пушат, а ще споделя, че по време на разходка е голям кеф в един момент да си запалиш цигарка!

Да, и точно тогава леко ти се завива свят и се чувстваш като надрусан.

Разходки помагат и на пишман-журналистите да не пишат..

Много е грозно бременна жена да пуши.

А я си представи ембрион с цигара в ръка, защото за него ефектът е същият - все едно той си пафка

ДИР-ОВЕ, ЗАЩО МИСКРИХТЕ ПРЕДИШНИЯ КОМЕНТАР??? Ако една майка иска да роди здраво бебе, ще спре цигарите още преди да забременее, а няма да се чуди как да ги отказва, когато вече носи в себе си живот! КОЕ Е СПАМ ИЛИ НЕ Е ПО ТЕМАТА?

Съгласна, напълно. Не мога да си представя, че една жена ще иска дете и ще е толкова безотговорна към здравето му, че ще продължава и да пуши дори. Всеки, който иска да спре цигарите може да го направи и без никакви помощни средства. Другото е оправдание за липсата на воля и грижа за собственото здраве.

що па да не ходя и да не си пуша

хаха най-обичамда съм змия - хем си ходя, хем си лежа