Венета Райкова се разбрала предварително да не я номинират

Венета Райкова се разбрала предварително с бъдещите си Съквартиранти да не я номинират, докато са в Къщата, защото са приятели и се познават, писа сп. "Блясък".

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова се разбрала предварително да не я номинират | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е нагласено.Венета ще спечели.Целта е парите да останат в Нова телевизия.Цялото шоу е един фарс,за балъците ,които пращат sms и да пълнят гушите на малка група хора.Затова е избрана Венета ,а тя не може да схване играта и се взема много на сериозно ,защото има акъл ,колкото две патки без акъл. Доказа , че тя е вип , колкото аз космонавт ( а аз не съм )

не гледам брадъра. отвреме навреме като пускам телевизора я мярвам с онази ужасна синя блуза и провлачена дънкова пола- все едно е на села да вари компоти. ми нали е вип - малко да се постарае. я десито все с някви роклета я мяркам

Ти ме подсети, приятел, за една от причините Мамбата Венета да е толкова зла. Тишо може да е натрупал 120 кг. сланини, но пишката му е като на 8 годишно момченце. Затова яко попийва човека и гледа да се чупи надалече от Мамбата. Е, какво искате тогава от нея? Излизала е полбвината дърти пишки на София, за да стигне до тук. И сега като си има съпруг и е решила да заеме позиция на пуританка, животът пак я ебава. Тишо бяга, не иска да я чука, а и няма с какво . Не може да шавне, защото много хора я познават. Хормона я тресе и уврежда още повече увредената й психика...Е, как няма да е зла? Как няма да се бута на хората по завивките и да им опипва оная работа? Как няма да се завира в Тишо и да му вика мило, а той да я подбутва настрани? Колкото и да му се лигави, се вижда, че едвам я понася. И го прави, за да дочепи още някой лев. пък и си спечели известност този грозен и безличен дебел охльов. мисля, че ако тя не вземе парите много бързо ще се разпаднат като семейство. Охльови, костенурко, никой не иска да е близо до мамба.

Veneta e izchadie. Tapa ligla,bezdarniza, grozotija, alchna i nepochtena.

Е сега злобарчето няма нужда да плаче, няма конкуренция. Ще видим приятелката и Христина, с която клюкарят и плюят заедно как ще се държи като останат Венета и Здравко на финала според нагласената работа. Азис може да е циганин, но не ламти за кирливите 100 хил лв и остави венета да се насира ощи повече в къщата, а тя горката хвърля фишеци, че се е изплашил от сблъсъка си с нея. Горкото като излезе дано да види, че се сгромолясваше тотално с 80% тъпата гъска. Всички са деца на разведени родители кво циври, а тя като е такава голяма моралистка и държи на семейното огнище защо слага ГОЛЕМИ ГОЛЕМИ РОГА НА МЕКОТЕЛОТО ТИШО, или се омъжи за него само заради документите и сега си развява оная работа необозпокоявано без да я наричат кучка, а лае ли лае против другите жени

АБЕ ТОВА БРАТЯТА РОМИ СЕ ИЗУЧИЛИ ДОСТА !!!ЧЕТЕЙКИ ТУК НАПИСАНОТО АКО Е ОТ ТЯХ САМО,АКО ли не е-- горкони от циганията обзела повечето БГ........какво му харесвата на това цигане, че повечето време мълчи, а другите говорейки истината ви се виждат болни, нема отрезвяване ей БГ......това сте, пияни от.......злоба

Венета и Тишо са тъпи селяни прости.Яд ги е че други са направили нещо повече в живота отколкото те двамата заедно.Всъщност те нищо не са направили!Звездата си е звезда-Азис!Кой не го харесва да умре от мъка. ДАНО ДА ИЗГОНАТ ВЕНЕТА В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ,ЗАЕДНО С ТЪПИЯ И СЪПРУГ,АМА С 200км/ч

АБЕ ТОВА БРАТЯТА РОМИ СЕ ИЗУЧИЛИ ДОСТА !!!ЧЕТЕЙКИ ТУК НАПИСАНОТО АКО Е ОТ ТЯХ САМО,АКО ли не е-- горкони от циганията обзела повечето БГ........какво му харесвата на това цигане, че повечето време мълчи, а другите говорейки истината ви се виждат болни, нема отрезвяване ей БГ......това сте, пияни от.......злоба

Венета е супер! Потресена съм от злобните Ви изказвания!

Господи, Исусе Христе, помилуй ни!!!

Hora, na Veneta shte dadat parite nakraja to e jasno! Zatowa si e zarjazala predawaneto i e watre. I zashto ne kazaha kakwi sa bili procentite do snoshti?! Njakoj znae li? Az mislja,che ''welikijat'' niki kanchev trjabwashe da uwazhi horata,koito mu palnjat djoba ot sms-si i da im saobshti koj ot nominiranite po kolko procenta ima. OK?

Това ли е българската жена - злобна, алчна и превзета като Венета?

Всички говорите за Венета .а Магдалена да не е по малка интригантка тя поткокоросва всички да говорят за другия лагер та то се вижда. Опитват се да присаединят и Калин към тях но едва ли ще стане.Да победи най-добрия.

искам само едно-да обявят временните резултати

Всичко е нагласено, не може Венетка да работи в Нова.. и да не е толерирана от телевизията!!!

ko stana beee tupata Vasilka mai i se sviha surmite a!?!?!aide samo da ne ni razpravq ,4e ne q e strah,za6toto AZIS e celiq sueta! ako nqkoi go izgoni ot ku6tata sigurno e gotvo da odreje veni hahaah aree Vase,qvno ne ti e mqstoto sred drugite tam! nqma mqsto za strahlivci!

да се изгони този боклук и се замеря с развалени яйца, домати, и всякаква друга помия, каквато бълва от устата и

venito ne mi haresva,a Azis sled kato napusna ve4e ne mi e interesno i nqma da gledam

Уважаеми, питам се от къде събрахте цялата тази злоба към Венета. Погледнете и другите, които правят театър - дали да не се загледаме повече или по-малко в Катето Евро, в Деси Слава, че Азис, тази звезда, какви се тези пози. А замислил ли се е някой за нещастното детенце, което ще се роди от голямата любов Азис-Галя-Китаеца. Кой ще се грижи след неговото раждане, естествено НИЕ българските данокъплатци, тъй като то ще бъде дете на самотна майка. Помислете Вие български зрители и други въпроси, които се поставят вътре въвVIP къщата и тога лейте безспирно упреци към Венета. Типична българска черта само да хулим или като видим, че някои е малко повече от нас и хайде да го очерним, а нещо друго то е много лесно да се говори зад гърба на човек, нека всеки има смелостта в очите да каже това, което мисли. Е, кажете и нещо за поведението на Ники Кънчев. Нищо, че не е участник в това шоу. Споделете неговата неутрална позиция. Колко ясно е тя. Желая Ви приятно гледана, ако на Ви харесва натиснете бутона на дистанционното

venito ne mi haresva,a Azis sled kato napusna ve4e ne mi e interesno i nqma da gledam

Венета тотално се изложи със своята злоба и с поведението си към останалите.Това не и е предаването, за да ги разпитва така нахално.Няма никакво право да осъжда кой какво прави, защото всеки има право на личен избор как да живее живота си. Тя трябва да се замисли как се отнася с околните и да стане по-добра, ако това е възможно.Честно да ви кажа, толкова много иска тези пари, че е готова да се кара с всички, а не мисли че отвън пак ще е с тези хора.Направи ми впечатление, че едва на последните номинации свитата на Азис, ако мога да се изразя така, започнаха да я номинират, затощо все пак тя прекали.А самият Азис пак не я номинира, докато тя го номинира няколко пъти.Това говори, че се страхуха от конкуренцията с него, докато той я смята за приятелка и е над тези неща - като се скарат нещо и веднага да я номинира.Много съжалявам, че Азис напуска доброволно, защото ми се искаше да видя Венета как си излиза в петък, в което съм убедена.Азис наистина се показа като истински човек от когото продължавам да се възхищавам.

Veneta da si hodi nqma nujda ot tezi pari,mnogo se izloji takava zloba samo zadava vaprosi vse edno e na gore6to,a ne v Vip Brother.

До скоро мога да кажа, че харесвах Райкова, гледах редовно предаването й и мислех, че поне е на средно ниво. Сега, от както е започнал VIP Брадър мнението ми е напълно променено. Бих искала да изкажа безпристрастно мнение/още повече не съм поклоничка на чалгата/ и ще споделя, че съм възмутена от злобното й държание, от ниския интелект, от лошото й възпитание. Колкото по-рано излезе от къщата, толкова по-добре за имиджа на Нова телевизия. За съпруга й мнението ми е постоянно - безличен, сив и безстойностен мъж под чехъл. Без физииномия и оценка. За сметка на тях промених и оценката си за Азис и Деси Слава и то в твърде положителни граници. За Здравко и Христина - най-точното нещо е - не им е мястото там. Че наистина защо Нова не покани целите им фамилии?! Възмутително.

ako tazi pikla spe4eli vip bradyr, az 6te si otreja onazi rabota i nikoga nqma da gledam nova televiziq. ej ot nova vzemete se v ryce ne sme tolkova balami da ni probutvate toz scenarij.

siguren sym 4e ako azis ne be6e napusnal 6te6e da q sma4ka s 98% na 2% i tez dva procenta 6tqha da sa rodnini i lubovnicite i.

ako tazi pikla spe4eli vip bradyr, az 6te si otreja onazi rabota i nikoga nqma da gledam nova televiziq. ej ot nova vzemete se v ryce ne sme tolkova balami da ni probutvate toz scenarij.

dano da q izgonqt 6e umre ot qd, no spored men e naglaseno

Защо не публикувате всички коментари???

Здравейте, Имаше едно време един филм, дето един човек беше паднал в една яма, а Венетка беше изяла ризата му.После ризата се намери в стомаха и....

Venata e tipichnata selska kliukarka.Interesuva se samo koi s kogo spi.Zashto ne kaje tia s koi e spala mi sa pravi na chesnata Mariika.Iska da izloji vsichki.Zlobarka ot klasa.Obache zritelite razbraha kakva e.

АКО Е СИГУРНА ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПАРИТЕ АКО УБИЕ ТИШО -МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВИ!

Искам да поптам всички които защитават Венета и я оправдават че била пряма и казвала истинана- Коя точно истина казва,на събеседниците си ,тази която е прочела в жълтата преса ли?Отворете си очите ,Венета е по лицемерна и от най - лицемерният човек на света.Дори и лицето и го издава-злобно заядливо и лицемерно човече.

Хора, съвземете се - гледате втори VIP Brother! Мисля, че единствения критерий за избор на участници е скучаещи самовлюбени полуизвестности, мечтаещи някога да бъдат VIP. Даже мисля, че трябва да прекръстим шоуто на ВИП - Всецяло Измислени Персони!

kakav e bil rezultata predi spiraneto na glasuvaneto ?

Какво ме интересува колко е голяма патката на Азис? Прост народ!

Как може да се харчат толкова пари за такива предавания при положение че има хора в държавата ни които няма какво да ядат???

гледам предаването за да се смея -ама на продуцентите и глупаците, които пускат смс-и. пускайте си, пълнете им гушите. аз излишни пари нямам. предпочитам да пусна смс за децата на загиналите полицаи, въпреки, че хич не обичам полицията и военните. ама какво са виновни децата. а венетка е едно толкова яко комплексарче, че чак да й завидиш. не знам и не се интересувам от жълтите клюки, на които тя очевидно е супер фенка. ама защо ни занимава толкова със себе си. според мен азис излезе истински васил, защото макар и знаещ за паоло куелю, е много по-интересен и въпреки, че е много чувствителен, ще има винаги много фенове на концертите си, а тая комплексарка ще загуби и голяма част от тези, които понакога гледахме горещото й предаване. и мисля, че това ще стане, защото животът не е само клюки, и то свързани само с това с кого си се чукал, как го правиш и по колко пъти. има и чисто човешки неща, ама те не влизат в обсега на интерес на професионалистката венета. що се отнася за титаните мисла, че трябва да се направи важно уточнение: може би става дума само за един от тях - азис, и то в своята област, друг просто няма в тази помия, която запълва част вечерта по византийската телевизия. не е ли вече време великите водещи от тази телевизия да се огледат и да видят, че в нормалния свят нормалните хора дори не си знаят името на президента, ама произвеждат мерцедеси, кока-кола, компютри и програми за тях, и какво ли още не, ама го правят с майсторлък, без да знаят кой е куелю и какво е написал. явно, че митът за всестранно развитата личност от времето на соц-а все още е на мода сред vip-овете (ха,ха,ха,ха... - у-у-бре!) на племето българско. а иначе, пускайте си смс-и. аз няма да го направя.

Венета не заслужава да говорим за нея , но ... ако и ние трябва да бъдем искренни и честни , то непременно трябва да споменем нейната болна амбиция да е първа , да я забележат , вижте ме коя съм аз!Само че този път не е познала .Със злоба и невъзпитание не само не буди възхищение , а точно обратното отвращава хората от себе си .

vijte kakvo koito ne haresva veneta da si gleda rabotata tq e mnoo gotina taka4e ne q obijdaite ne trqbva edin myj da komandva a edna jena da komandva semaistvoto kakto pravqt v italiq

хора българи научете се да пишете на български,а що се касае до венета тя е алчна и зла когато се отнася до пари и то се знае че е нагласено тя да вземе парите

HUBAVA RABOTA AMA BALGARSKA

Много е злобна тази Венета. Много ме дразни и това,че смята, че щеще да победи Азис на номинациите.

BOIKOT NA NOVA TV

NOVA TELEVIZIQ MAFIQ

HORA VRAZOMETESE VSI4KO E NAGLASENO NEIZPRA6TAITE SMS I DA GLEDAME DOKADE 6TE STIGNE PROSTOTIQTA NA NOVA TELEVIZIQ

Венета е най-малко искрена. Казвала всичко в очите на хората...глупости..в е постановка..цялото и държание,всичките и приказки, сълзи, погледи, мимики, всичко е постановка за пред камерите.Целият и живот заедно с измисления и брак е постановка.Това е болна жена.Нека я изпратят да се лекува.Щяла да направи Азис на пух и прах....нейната психика е станала на пух и прах...болна злобарка. Наблюдавайте я как гледа, как се държи...наистина не знам какво виждат тези , които я харесват!?Гледах нейното педаване от време на време..има някои интересни попадения, но по-голямата част е плява, а участват ли интелигентни хора като Наталия Смеонова или Ивана например, Венета е нищо друго освен жалка. С участието си пък в ББ си вкара най-големия автогол в живота , след брака си с Тишо...Не знам от тук нататък кой ще гостува в нейното Горещо предаване след като застана и срещу попфолка/ не съм върла почитателка на попфолка, слушам 1 път в месеца, обичам хубава музика/..а още по-малко кой ще го гледа. С една дума единственото чувство , което изпитвам към това същество е ...съжаление. Моля, кажете и да си ходи...

spored men big brother/vip brother e pylna prostotiq da ne govorim kolko q mrazq taq smotanqchka !

Az iskam da se ojenq za Moni ne me interisuva tazi Veneta!!!

taq Veneta mnogo se izloje ne trqbva6e da vliza v tva 6ou.Ne sam o4akvala takova otno6enie ot neq,sled 6outo predavaneto i 6te e s reiting 00000