Коментари - Галена Великова: Дъщеря ми промени живота ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова България ще изчезне от картата като етнос, защото "българката" вече масово ражда след 30-така първо дете, а до второ така и не се стига.Българката предаде България и продължава да го прави.Много трагично, но факт. Нашите баби са имали по 2-3-4 и повече деца, изпращали са дядовците ни на форнта и са се справяли, възпитава ли са ги и пак са бачкали здраво, след войните доста са били и вдовици и пак са се справяли.Майна та ви празноглави български лигли на нашето съвремие.Обрекохте нацията на изчезване.

По-леко го давай. Лигльовци са мъжете. Безкрайно комплексирани и избиващи комплексите си с повече бройки. Като и ако им дойде акъла те е страх да ги пипнеш, като знаеш колко баджаначки имаш. Дядовците ни са били мъже. Днешните лиг;ьовци за нищо не стават. Галена е родила гъркинче.

Много точно казано, само да добавя, че това доказва, че налаганият като модел Матриархат е много вреден за България и е очевидно неработещ.Когато жената не си е на мястото, една нация започва да буксува.

То пък една нация, по-голямата част от българите са простаци. Материалът е много некачествен, така че по-добре един ден направо да изчезнем като нация. Нямам нищо против. Оставете всяка жена да реши кога и по колко деца да ражда.

Абе като много знаеш, роди си ти пет-шест деца и си ги отглеждай. България изчезва защото е пълно с такива като теб дето определят как другите да живеят и дават съвети без някой да им ги е искал. Сигурно си мъж - обикнвено мъжете ги ръсят такива. Жените също имат право на собствен живот, кариера, независимост, техен си приятелски кръг, и да се развиват. Как ще стане това с тълпа дечурлига? На мъжете им е удобно да си имат слугиня в къщи и все реват за тях времена, ама край, свърши тя. Времената се менят.

В конкретния случай Галена може само да бъде пример за жени , които се страхуват или дълго време опитват да имат деца на 39-40 години.Всичко е божа работа . Накои забременяват от раз и на 38 , други като млади не-могат. Надеждата е най-важна!!

Да,вече не ми е и смешно да чета подобни "статийки".Мине се не мине и някоя новопоявила се хубавелка,я по ТВ-то,я някъде другаде и започва сериозно да обяснява,как в името на кариерата ще ражда деца,ама после!И питам-каква кариера моля?Кариера се гради с години,десетилетия.А те пръкнали вчера и вече "кариера" имат.За една умна жена този въпрос първо не подлежи на всеобща дискусия и второ,всяка решава за себе си.

Как може да коментирате ко и кога трябва да ражда!Всеки сам си решава.Нико не знае истинските проблеми в една двока,а само съдите..

КОЯ Е ТАЗИ СТРИНА ?

Да е живо и здраво и бебето и майката. Да порасте и носи в кръвта си българското и да не забравя,че 50 % кръвта му е българска.Дано не прилича на византийците.

Голямо откритие! Така е със всяко едно дете..

Не плашете хората и стига с бабини дивотии, който когато му дойде времето. Родих и двтете си деца на късна възраст след 30 години, без проблем, от раз се получи, никакво ин витро и дивотти. Имам познати на по 20 + с проблеми и трудно забременяване. Не всичко е от възрастта. По важно е да си сигурен че го искаш, да имаш човека до себе си, да имаш финансова стабилност и работа , щото не е само да родиш. Има куп родители които само си мъчат децата, по разнообразни причини или се чудят на коя баба да ги метнат, айде стига глупости.

Аз станах татко на 38 г. И наистина малката бубулечка ми промени живота. Все си мисля, че човек трябва да има деца едва когато е готов за това и го желае истински. Не се става родител на 20г. Човек трябва малко да поживее, да улегне и след това да се задоми.

Хубава жена, да и е живо и здраво момиченцето. Ми големичка е родила...до сега можеше да има две деца вече. Тая мода да раждат дъртички, не е нормална. До 33 г. бива, ама после става доста късно....

така правят сега, да.Имам позната на 39 г мъчи се да забременее,ама не става.Иначе има пари обаче за какво и са.Скоро в една друга възраст ще навлезе.Сетила се.

Не сме в петнайсти век ..и една жена може спокойно да роди на 45

Скоро, колко да е скоро? След 10-на години най-рано.

Чудна работа що от както свят светува жените раждат до като могат, а именно- до края на фертилетите си. Ти произведе новина, че това било мода.

Галена ми прилича на щастлива жена.Тя има всичко-любящ съпруг,сега и детенце,богат живот,хубава работа.Да танцуваш цял живот-не е лесно сигурно,но мисля,ме е много приятно.Не е като да ставаш рано за работа,да се блъскаш по гр.транспорт,да работиш от 8 до 18,30 ч.И след това всичко друго.Мисля,че тя живее като в приказка, късметлийка е,да й е живо и здраво детето !Това е най-голямата радост.

Малко сте намалили годините. Тя е на 39 години, навърши ги в края на октомври.

На всеки живота се променя... Аз също бях решил да чакам, ама не ми се получи и честно казано се радвам защото моята вече е на 10, а с Галена сме набори... Колкото до името и ние се колебаехме между едно да речем рядко срещано и едно по-често... Избрахме по-популярното, за да не пречи на детето... В крайна сметка не името прави човека, а точно обратното...

Да са живи, здрави и тримата! Галена, живей си в Гърция, че тука злобата и завистта унищожават!!!

Хубава ама проста!

ОТКРИЛА АМЕРИКА! ВСЯКО ДЕТЕ ПРОМЕНЯ ЖИВОТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ.

Toni

За съжаление доста хора отлагат момента с детето поради ред "важни" причини. Истината е че има ли желание има и начин. В България на доста жени им светва лампичката на 35+ да имат дете, но не се получават нещата така както са планувани. Така че хора- не си правете илюзията че можете да родите дете когато си поискате, правете го когато трябва.

това дали някой ще ражда си е негова работа.

Да, ама проблема е като поиска, а се окаже че не става... Едно е да го разбереш на 27 и друго на 37 или 40... Говоря за консултации, изследвания, евентуално инвитро и т.н... а времето си тече...

Кой си ти бе? Мъж ще ми говори кога да раждам и ще ми дава акъл за деца? Я си гледай работата и не се бъркай в живота на другите...дрисльо

Отлагат деца заради кариерата си....кукувици....то бива толкова да сте смотани псевдозвезди ама сте и смотани хора ...сбъркан ви е чипа...ще си носите успехите и парите в гроба...поне можехте някакво свястно име да дадете на детето ..... с което име и в Гърция и в България да се чувства комфортно...вярно че лошо име няма има лоши хора..но кофти име създава дискомфорт цял живот.... да вие живо и здраво...

простотията няма граници

те крставите магаретеа през осем планини даже и в гръцко се надушват и в дира се събрали да ме опострофират....ха ха ...да ви повторя ...сбъркан ви е чипа след като поставяте децата пред кариерата....парите колата и айфоня.....ха ха

Ти не си критерий за това, кой какво и кога ще прави. Толкова ти е злобен коментара, а новината е толкожа положителна.Чак се чудя колко време си мислила какво да избълваш, за да се намесиш с нещо негативно.

Не си позволявай ,повече от колкото трябва...............

МНОГО ПРОСТ НАРОД ИМА, АМА МНОГО...

Мъж ли сте, жена ли сте, незнам, ама я си поръсете главата с пепел и си затриите някъде, че направо съм без думи.

Що не си разкрачиш широко краката и не си завреш горната част на тялото, която и без това не ти служи, в подходящия ти за целта анален отвор!!!?

хора като теб са пример за неограничената човешка глупост и простотия. С подобно мислене такива като теб трябва да ги кастрират и да не им се дава право да "възпитават" нови олигофренчета.