Брюкселско зеле за жените, които искат да заченат

Тайната на този зеленчук е в наличието на фолиева киселина, твърди диетоложката Нима Савидс, цитирана от британския в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Брюкселско зеле за жените, които искат да заченат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей,8 глупаци,които сте писали преди мен!Кьорави ли сте,че пише за мъжа и жената и че е за двойки,които имат проблеми със зачеването!Не го пише за циганите и за вашите баби!Ей,голяма простотия е налегнала българина!

Зеле да ядат мъжете, чиито сперматозоиди ги мързи да си вършат работата?! Тук някой пак забравя, че за тая ралбота се искат двама!

A за мъжете, които искат да заченат? :-)))Въ

По-добре да се плодим на 40 г., отколкото на 60 г. от скука и самота да пишем глупости по форумите

Аааа, за зачеване аз зная много по-ефективни мерки от брюкселското зеле! ;-)))

Само не разбрах наште баби, дето са раждали по няколко деца на нивата, и са отглеждали все пак повечето от тях с много труд и малко тъпизми от нета ... дали изобщо са чували за брюкселско зеле?!

Абе то и ромите в България едва ли консумират редовно брюкселско зеле, но защо пък да не се осведомим какво съдържа то, полезно е за общата култура.

Нашите баби не са пили вода от пластмасова бутилка, сиренето, хляба и млякото не са ги консумирали от пластмасова опаковка, не са яли плодове и зеленчуци наторени с европейски разрешени отрови и не са яли суха кръв в колбаси, палмово масло вместо краве масло....

дааа да слушат 40 годишните момета дето им е дошло на ум да се плодят